Работал в 4 компаниях   21 год 10 месяцев

Услуги для населения - другое, Энергетика и Энергоносители, Образование

спеціаліст

ЛАБОРАТОРІЯ ДІАГНОСТИКИ ТРУБОПРОВІДІВ І ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ

Услуги для населения - другое

6 лет 5 месяцев

01.2018 - по настоящее время

Послуги з діагностики підземних комунікацій (пошук витоків води, трасопошук), підбір оптимального обладнання, створення лабораторій з пошуку підземних інженерних комунікацій та витоків води (теплоносія), навчання персоналу.

Сфера діяльності:

Діагностика трубопроводів з метою виявлення місць пошкодження (витікання води) підземних (прихованих) трубопроводів водопостачання, гарячого водопостачання, центрального опалення, парапроводів, внутрішньобудинкових та трубопроводів фільтрації та циркляції басейнів та штучних водойм.Визначення пошкодженої ділянки у розгалуженому протяжному трубопроводі.

Перевірка запірної арматури щодо пропускання.

Пошук неконтрольованих витоків води у системах автоматичного поливу.

Перевіряє нові напірні трубопроводи після будівельників, на предмет не герметичності.Зйомка існуючих підземних інженерних комунікацій Пошук та визначення фактичного розташування (трасування) та глибини залягання підземних :трубопроводів водопостачаннятрубопроводів гарячого водопостачання (ГВП)трубопроводів центрального опалення (ЦО),трубопроводів каналізаціїтрубопроводів газусилових кабелів під напругою/без напругимісць підключення врізок трубопроводівзагублених колодязів-люків.Виявлення прихованих елементів у будівельних конструкціях.

- Виявлення балок стін та перекладин у сухому будівництві (гіпсокартонні плити, дерев'яні панелі або інша не металева опалубка).- Виявлення металу в цегляних та бетонних стінах. Прилади виявляють прихований метал у всіх не металевих матеріалах, наприклад, камені, бетоні, безшовній підлозі, дереві, гіпсокартоних плитах, газобетоні, керамічних та мінеральних будівельних матеріалах.-Виявлення проводів та їх глибини закладення, що знаходяться під напругою, безпосередньо під штукатуркою або дерев'яними панелями в не металевій опалубці.

Виявлення пластмасових труб у стінах та глибину закладення.

ТЕПЛОВІЗІЙНЕ ОБСТЕЖЕННЯ ТРУБОПРОВІДІВ.

ВИМІР товщини ультразвуковими методами Вимірювання товщини різних виробів з металів та неметалів, включаючи вироби, доступ до яких є лише з одного боку. Вимірювання товщини стінки діючого трубопроводу. Детальніше дивіться в портфоліо-сайті...

провідний інженер з впровадження нової техніки та технологій

ПАТ "КИЕВЕНЕРГО"

Энергетика и Энергоносители

13 лет 5 месяцев

08.2004 - 01.2018

Займався експлуатацією та діагностикою підземних комунікацій. Є допуски: робота на висоті, робота в резервуарах, робота з трубопроводами під тиском, 4 група з електробезпеки. Подробиці під час спілкування.

Главный инженер (по совместительству)

ОСББ Николая Лебедева 4/39а

Услуги для населения - другое

8 месяцев

01.2015 - 09.2015

Запуск новостроя после строителей, эксплуатация дома, заключение договоров Киевэнерго, Водоканал, лифты, вывоз мусора, диспечирезация и др.

інженер

Інститут гідромеханіки НАНУ

Образование

1 год 11 месяцев

09.2002 - 08.2004

Розробка акустичного обладнання.

Ключевая информация

Не боюся відповідальності, приймаю самостійні виважені рішення. Працюю на результат. Вміння працювати з людьми, знання психології замовника. Досвід укладання договорів, технічні звіти, продаж обладнання, навчання персоналу замовника. Вмію працювати руками, не боюсь брудної роботи. Великий досвід роботи з приладами неруйнівного контролю (товщиномір ультразвуковий, дефектоскоп ультразвуковий, витратомір ультразвуковий, віброметр, індикатори теплового потоку, течешукач акустичний та кореляційний, трубокабелешукач, тепловізор та ін.). За специфікою робот, що виконуються раніше, добре розуміюся з функціонуванням зовнішніх і внутрішніх інженерних мереж.Пройшов навчання з охорони праці:"Правила техніки безпеки під час експлуатації електроустановок споживачів""Правила техніки безпеки під час експлуатації електроустановок""Правила експлуатації електрозахисних засобів""Правила охорони електричних мереж""Правила захисту від статичної електрики"" Правила влаштування та безпечної експлуатації трубопроводів пари та гарячої води НПАОП 0.00-1.11-98.""Правила охорони праці при експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж та установок, що використовують тепло""Правила безпечної роботи з інструментом та пристроями""Технічна експлуатація електричних станцій та мереж""Правила пожежної безпеки"Присвоєно 4 групи з електробезпеки.Проживаю у Києві, район метро Чернігівській.У зв'язку із реорганізацією підприємства ПАТ "Київенерго" звільнився, шукаю нову роботу.

Учился в 3 заведениях

НТУУ "КПІ"

Електроніки, магістр акустотехніки

Київ, 2002

НТТУ "КПІ"

Електроніки, Акустотехніка бакалавр

Київ, 2000

Технічний ліцей Шевченківського району

Радіоелектроніка, регулювальник радіоапаратури та приладів другий розряд

Київ, 1996

Владеет языками

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Міжнародний навчальний технічний семінар з експлуатації обладнання "SebaKMT"

Баунах, Німеччина, 2012

У м. Баунах (Німеччина) на навчальному полігоні Холдингу "Seba KMT" брав участь у міжнародному семінарі на тему «Трасування підземних комунікацій та оцінка стану трубопроводу». Курс лекцій з тем: «Основи трасопошуку, прилади для оцінки стану ізоляції сталевих газо-нафтопроводів, пошук поліетиленових газопроводів, складання карт трас за допомогою збереження GPS координат та подальшим нанесенням їх на карти», а також «прилади для пошуку витоків у водопровідних мережах, он-лайн моніторинг витоків та багато іншого».Практичні демонстрації обладнання. Вдалося самостійно попрацювати із обладнанням.SEBAKMT є світовим лідером у розробці та виробництві вимірювального обладнання для аналізу стану та пошуку пошкоджень. Основними сегментами ринку SEBAKMT є мережі електропостачання, а також водопровідні та телекомунікаційні мережі.http://www.sebakmt.com<

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

В1, В, С, С1

Комп'ютерні навички

Володіння ПК, всі офісні програми.

Наукова діяльність

Статті у журналах "ЖКГ", СІК, Монтаж та технології, "Акустичний вісник", МОДЕЛЮВАННЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ.Займав перші (2007, 2013) та другі місця (2005, 2012) у конкурсі "МОЛОДЬ-ЕНЕРГЕТИЦІ УКРАЇНИ: ВІДКРИТТІЙ КОНКУРС МОЛОДИХ ЕНЕРГЕТИКІВ" .

Особисті якості

Відповідальний, винахідливість, працюю на результат. Швидко навчаємо. Не люблю зайвий формалізм у роботі.

Дмитрий

Інженер з неруйнівного контролю \ инженер по неразрушающему контролю

Киев

30 000 грн.

44 года

Активно ищет работу

неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная

Обновлено 6 часов назад