Работал в 4 компаниях   21 год 10 месяцев

Услуги для населения - другое, Энергетика и Энергоносители, Образование

Специалист

ЛАБОРАТОРІЯ ДІАГНОСТИКИ ТРУБОПРОВІДІВ І ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ

Услуги для населения - другое

6 лет 5 месяцев

01.2018 - по настоящее время

Проводжу консультації та надаю послуги з діагностики підземних або прихованих комунікацій (пошук витоків води, пари та газів, трасопошук) зовнішніх та внутрішніх мереж, підбір оптимального обладнання, створення лабораторій з пошуку інженерних комунікацій та витоків води (теплоносія), навчання персоналу.

Сфера діяльності:

Діагностика трубопроводів з метою виявлення місць пошкодження (відпливу води, протікання теплоносія або газу) підземних або прихованих трубопроводів зовнішніх та внутрішньобудинкових мереж: водопостачання, гарячого водопостачання, опалення, паропроводів, газу, внутрішньобудинкових та трубопроводів басейнів та штучних водойм.

Визначення пошкодженої ділянки у розгалуженому протяжному трубопроводі.

Перевірка запірної арматури щодо пропускання.

Пошук неконтрольованих витоків води у системах автоматичного поливу.

Перевірка нових напірних трубопроводыв після будівельників, на предмет не герметичності.

Зйомка існуючих підземних інженерних комунікацій.

Пошук та визначення фактичного розташування (трасування) та глибини залягання підземних :трубопроводів водопостачання трубопроводів гарячого водопостачання , трубопроводів центрального опалення (ЦО), трубопроводів каналізації, трубопроводів газу, силових кабелів під напругою/без напруги, місць підключення врізок трубопроводів, загублених колодязів-люків.

Виявлення прихованих елементів у будівельних конструкціях. Виявлення балок стін та перекладин у сухому будівництві (гіпсокартонні плити, дерев'яні панелі або інша не металева опалубка).

- Виявлення металу в цегляних та бетонних стінах.

Прилади виявляють прихований метал у всіх не металевих матеріалах, наприклад, камені, бетоні, безшовній підлозі, дереві, гіпсокартонних плитах, газобетоні, керамічних та мінеральних будівельних матеріалах.-Виявлення проводів та їх глибини закладення, що знаходяться під напругою, безпосередньо під штукатуркою або дерев'яними панелями в не металевій опалубці.Виявлення пластмасових труб у стінах та глибину закладення.

ТЕПЛОВІЗІЙНЕ ОБСТЕЖЕННЯ ТРУБОПРОВІДІВ

Енергетичний аудит будівлі, визначення місць витоку тепла.

Виявлення та локалізація місць витоків газу.

Послуги з оперативного обстеження газових мереж та обладнання для виявлення місць протікання вибухонебезпечних горючих газів з використанням новітніх електронних переносних сигналізаторів.

Виявлення та локалізація місць витоків фреонів.

Визначаю місце витоку холодоагенти R-22, R134a, R-404A, R-410A, R-507, R438A та всі CFC, HCFC та HFC, а також водень.

Провідний інженер з впровадження нової техніки та технологій

ПАТ "КИЕВЕНЕРГО"

Энергетика и Энергоносители

13 лет 5 месяцев

08.2004 - 01.2018

З 08.2004 р. працював на посады інженера 2 категорії, у службі науково-технічних розробок та діагностики (Структурний відокремлений підрозділ «Контроль та діагностика» здійснює налагодження та діагностику основного та допоміжного обладнання енергооб'єктів ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»). За 5 років "доріс" до провідного інженера... Займався експлуатацією та діагностикою підземних комунікацій. З 05.2017 року займався вібродіагностикою підшипників у філії "Київські ТЕЦ".

Головний інженер (за сумісництвом)

ОСББ Николая Лебедева 4/39а

Услуги для населения - другое

8 месяцев

01.2015 - 09.2015

Запуск новобудови після будівельників, експлуатація будинку, укладання договорів Київенерго, Водоканал, ліфти, вивезення сміття, диспечирізація та ін.

Інженер

Інститут гідромеханіки НАНУ

Образование

1 год 11 месяцев

09.2002 - 08.2004

Розробка медичного обладнання.

Ключевая информация

Не боюся відповідальності, приймаю самостійні виважені рішення. Працюю на результат. Вміння працювати з людьми, знання психології замовника. Досвід укладання договорів, технічні звіти, продаж обладнання, навчання персоналу замовника. Вмію працювати руками. Великий досвід роботи з приладами неруйнівного контролю (течешукачі акустичні-кореляційні, трасошукачі, ультразвукові товщиноміри, ультразвукові витратоміри, тепловізори та індикатори теплового потоку, газоаналізатори, віброметри, вологоміри та ін.) . За специфікою виконуваних робот, добре знаюся на функціонуванні зовнішніх і внутрішніх інженерних мереж. Пройшов навчання з охорони праці:"Правила техніки безпеки під час експлуатації електроустановок споживачів""Правила техніки безпеки під час експлуатації електроустановок""Правила експлуатації електрозахисних засобів""Правила охорони електричних мереж""Правила захисту від статичної електрики", "Правила охорони праці при експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж та установок, що використовують тепло", " Правила влаштування та безпечної експлуатації трубопроводів пари та гарячої води НПАОП 0.00-1.11-98.""Правила безпечної роботи з інструментом та пристроями""Технічна експлуатація електричних станцій та мереж""Правила пожежної безпеки"Присвоєно 4 групи з електробезпеки. Проживаю у Києві, район метро Чернігівській.

Можливі разові роботи.

Учился в 2 заведениях

НТУУ "КПІ"

електроніки, магістр акустотехніки

Київ, 2002

Технічний ліцей Шевченківського району

Радіоелектроніка, регулювальник радіоапаратури та приладів другий розряд

Київ, 1996

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Семинар по диагностике подземных инженерных коммуникаций. Докладчик. Санкт-Петербург.

Санкт-Петербург, Россия, 2016

Компания «Прометей» совместно с СПб ГБПОУ «Колледж Водных ресурсов» Санкт-Петербург, проводила  семинар на тему «Техническая диагностика подземных инженерных коммуникаций» на котором я принимал участие в роли докладчика на тему "Акустические и корреляционные течеискатели. Опыт практического использования, проблемы и решения." 

 

На семинаре было представлено современное оборудование для неразрушающего контроля и технической диагностики лучших мировых фирм-производителей. Передовых технологиях и проведут демонстрационные работы по диагностике подземных трубопроводов. Участники семинара  увидели в действии системы телеинспекции трубопроводов, на практике научились использовать тепловизоры и дефектоскопы, попробывали самим определить материал трубы с помощью ручного анализатора металлов и сплавов, обнаружение скрытой утечки акустическим течеискателем. 

 

13 ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС "МОЛОДЬ-ЕНЕРГЕТИЦІ УКРАЇНИ- 2013"

Киев, 2013

ДИПЛОМ 1-СТУПЕНЯ ЗА РОБОТУ НА ТЕМУ : " ПІДВИЩЕННЯ ДОСТОВІРНОСТІ ПОШУКУ МІСЦЬ ВИТОКУ ТЕПЛОНОСІЯ З ТРУБОПРОВОДІВ ТЕПЛОВОЇ МЕРЕЖІ" В НОМІНАЦІЇ "ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ТА ЕНЕРГОМЕНЕДЖМЕНТ" 

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС "МОЛОДЬ-ЕНЕРГЕТИЦІ УКРАЇНИ- 2012"

Киев, 2012

ДИПЛОМ 2-СТУПЕНЯ ЗА РОБОТУ НА ТЕМУ : " МЕТОДЫ ДИАГНОСТИКИ ПОДЗЕМНЫХ ТРУБОПРОВОДОВ ТЕПЛОВЫХ СЕТЯЙ" В НОМІНАЦІЇ  "ЕНЕРГОБЕСПЕКА" 

Международный обучающий технический семинар по эксплуатации оборудования "SebaKMT"

Баунах, Германия, 2012

В г. Баунах (Германия) на учебном полигоне Холдинга "Seba KMT" принимал участие в  международном семинаре по темe 

« Трассировка подземных коммуникаций и оценка состояния трубопровода» . Курс лекций по темам: «Основы трассопоиска, приборы для оценки состояния изоляции стальных газо-нефтепроводов, поиск полиэтиленовых газопроводов, составление карт трасс при помощи сохранения GPS координат и последующим нанесением их на карты», а также «приборы для поиска утечек в водопроводных сетях, он-лайн мониторинг утечек и многое другое». 

 

Практическим демонстрациям оборудования. Удалось самостоятельно поработать с оборудованием. 

 

SEBAKMT является мировым лидером в разработке и производстве измерительного оборудования для анализа состояния и поиска повреждений. Основными сегментами рынка SEBAKMT являются сети электроснабжения, а также водопроводные и телекоммуникационные сети.

http://www.sebakmt.com

<

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС "МОЛОДЬ-ЕНЕРГЕТИЦІ УКРАЇНИ- 2007"

Киев, 2007

ДИПЛОМ 1-СТУПЕНЯ ЗА РОБОТУ НА ТЕМУ : " СОВРЕМЕННЫЕ МЕТОДЫ ДИСТАНЦИОННОЙ ДИАГНОСТИКИ ПОДЗЕМНЫХ ТРУБОПРОВОДОВ И ВОЗМОЖНОСТИ ИХ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ В ТЕПЛОВЫХ СЕТЯХ" В НОМІНАЦІЇ  "ТЕПЛОВА ЕНЕРГЕТИКА" 

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС "МОЛОДЬ-ЕНЕРГЕТИЦІ УКРАЇНИ- 2005"

Киев, 2005

ДИПЛОМ 2-СТУПЕНЯ ЗА РОБОТУ НА ТЕМУ : " УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МЕТОДИКИ ПОИСКА ПОВРЕЖДЕНИЙ ТРУБОПРОВОДОВ ЦЕНТРАЛИЗОВАННОГО ТЕПЛОСНАБЖЕНИЯ Г. КИЕВА ПУТЕМ УЧЕТА ИХ ИЗНОСА И ОСОБЕННОСТИ РАСПРОСТРАНЕНИЯ АКУСТИЧЕСКИХ ВОЛН" В НОМІНАЦІЇ  "ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ТА ЕНЕРГОМЕНЕДЖМЕНТ"

Дополнительная информация

Водительское удостоверение

В1, В, С, С1

Компьютерные навыки

Владением ПК, все офисные программы.

Научная деятельность

Статьи в журналах "ЖКГ", СОК, Монтаж и технологии, "Акустический вестник", МОДЕЛЮВАННЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ.

Занимал первые (2007, 2013) и вторые места (2005, 2012) в конкурсе "МОЛОДЬ-ЕНЕРГЕТИЦІ УКРАЇНИ: ВІДКРИТИЙ КОНКУРС МОЛОДИХ ЕНЕРГЕТИКІВ" .

Личные качества

Ответственный, изобретательность, работаю на результат. Быстро обучаем. Не люблю излишний формализм в работе.

Дмитро

Інженер з діагностики інженерних комунікацій

Киев

20 000 грн.

44 года

Активно ищет работу

неполная занятость, проектная работа

Характер работы: гибридная

Обновлено 6 часов назад