Работал в 12 компаниях   33 года 9 месяцев

Медицина и Здравоохранение, Промышленность и Производство, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Транспорт и Логистика

Головний енергетик

ДП "Клінічний санаторій ім. ПИРОГОВА" ПрАТ "Укрпрофоздоровниця"

Медицина и Здравоохранение

2 года 11 месяцев

07.2021 - по настоящее время

Відповідальна особа за електрогосподарство, V гр. до та вище 1кВ. Безпосереднє керівництво та оперативне управління електро-тепло-водогосподарством, організація безпечної та безперебійної роботи, обслуговування, експлуатація, ремонт електрообладнання та мереж - 6,0/0,4 кВ. РП, ТП, РУ - 6,0/0,4 кВ., реконструкція та модернізація енергетичного обладнання, обслуговування та ремонт зовнішніх та внутрішніх мереж будівель та споруд. Забезпечення підприємства всіма видами енергії (електропостачання, тепло – водо – газопостачання та каналізація). Ведення технічної документації, укладання та ведення договорів з енергопостачальними організаціями, робота з проектними та підрядними організаціями, закупівля обладнання та матеріалів.

Начальник служби КВП та А

Спільне Українсько-Турецьке підприємство "Одеські дріжджі"

Промышленность и Производство

1 год

04.2020 - 04.2021

Безпосереднє керівництво:- службою КВП та А;- персоналом аміачно-холодильної компресорної та станції локальної очистки стоків.Оперативне управління, обслуговування, експлуатація, ремонт, налагодження, реконструкція, модернізація обладнання, механізмів та засобів КВП та А, контролерів, позиціонерів, перетворювачів частоти, мікропроцесорного, пневматичного обладнання, компресорного обладнання аміачно-холодильної установки, повітряної компресорної, автоматичних пакувально-фасувальних ліній та агрегатів, експлуатація та обслуговування судин, що працюють під тиском, метрологічний контроль.Укладання та ведення договорів, закупівля обладнання та матеріалів, робота з проектними та підрядними організаціями.

Головний енергетик

ПрАТ "Одеський машинобудівний завод"

Промышленность и Производство

2 года 10 месяцев

04.2017 - 02.2020

Відповідальна особа за електрогосподарство, V гр. до та вище 1кВ. Безпосереднє керівництво та оперативне управління електро-тепло-водогосподарством, організація безпечної та безперебійної роботи, експлуатація, обслуговування, ремонт електрообладнання та мереж – 6,0/0,4 кВ. РП, ТП, РУ - 6,0/0,4 кВ., обладнання КВП та А, реконструкція та модернізація енергетичного обладнання, обслуговування та ремонт обладнання та механізмів: ливарного виробництва (дугова та індукційні ел. печі), перетворювальної техніки; кранового господарства, компресорного обладнання, верстатного парку, електрогазозварювального обладнання, зовнішніх та внутрішніх мереж будівель та споруд, обслуговування та експлуатація твердопаливної котельні.Забезпечення заводу всіма видами енергії (електропостачання, тепло- водопостачання та каналізація), ел. зв'язок. Укладання та ведення договорів з енергопостачальними організаціями, робота з проектними та підрядними організаціями, закупівля обладнання та матеріалів.

Головний інженер - енергетик

ООО "Одис -Групп"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 месяц

02.2017 - 03.2017

Керівництво та оперативне управління технічною службою. Відповідальна особа за електрогосподарство, Vгр. до та вище 1000В. забезпечення підприємства всіма видами енергії (електропостачання, тепловодопостачання та каналізація, газопостачання). Укладання та ведення договорів, закупівля обладнання та матеріалів, робота з проектними та підрядними організаціями.

Головний енергетик, керівництво порту.

Державне підприємство "Іллічівський морський торговельний порт"

Транспорт и Логистика

2 года 4 месяца

10.2013 - 02.2016

Відповідальна особа за електрогосподарство. V гр. до та вище 1 кВ., Безпосереднє керівництво та управління електро-тепло-водо-газогосподарством, організація безпечної та безперебійної роботи, обслуговування, експлуатація, ремонт обладнання та мереж - 10/0,4 кВ. об'єктів порту. Забезпечення підрозділів порту всіма видами енергії (електропостачання, тепло- водопостачання та каналізація, газопостачання), ел. зв'язок, IP-телефонія, комп'ютерні технології. Закупівля обладнання та матеріалів для підрозділів порту. Укладання та ведення договорів з енергопостачальними, проектними та підрядними організаціями.

Начальник дільниці - енергетик

Державне підприємство "Морський торговельний порт Південний"

Транспорт и Логистика

3 года 6 месяцев

04.2010 - 10.2013

Відповідальна особа за електрогосподарство РБУ порту, V гр. до та вище 1 кВ.Безпосереднє керівництво та оперативне управління електрогосподарством РБУ, обслуговування, організація безпечної та безперебійної роботи, експлуатація, ремонт електрообладнання та мереж об'єктів РБУ порту, виконання електромонтажних (зовнішнє та внутрішнє електропостачання, освітлення, щитове електрообладнання, зовнішні мережі КЛ, ПЛ - 10/0,4кВ), ремонтних, пусконалагоджувальних робіт у підрозділах та об'єктах порту, робота з проектно-кошторисною документацією, складання кошторисів, актів виконаних робіт, матеріально відповідальна особа.

Начальник служби енергозабезпечення порту

Державне підприємство "Морський торговельний порт "Південний"

Транспорт и Логистика

1 месяц

03.2010 - 04.2010

Відповідальна особа за електрогосподарство. V гр. до та вище 1 кВ. Безпосереднє керівництво та оперативне управління електро-тепловодо-газогосподарством, організація безпечної та безперебійної роботи, обслуговування, експлуатація, ремонт електрообладнання та мереж РП, ТП, РУ – 10/0,4 кВ., реконструкція та модернізація енергетичного обладнання об'єктів порту. Забезпечення підрозділів порту всіма видами енергії (електропостачання, тепло- водопостачання та каналізація, газопостачання). Укладання та ведення договорів з енергопостачальними організаціями, закупівля електрообладнання та матеріалів для підрозділів порту, робота з проектними та підрядними організаціями.

Начальник дільниці - енергетик

Державне підприємство "Морський торговельний порт "Південний""

Промышленность и Производство

15 лет 10 месяцев

05.1994 - 03.2010

Відповідальна особа за електрогосподарство РБУ порту, V гр. до та вище 1кВ. Безпосереднє керівництво та оперативне управління електрогосподарством РБУ порту, організація безпечної та безперебійної роботи, обслуговування, експлуатація, ремонт електрообладнання та мереж об'єктів РБУ порту, виконання електромонтажних (зовнішнє та внутрішнє електропостачання, освітлення, щитове електрообладнання, зовнішні мережі КЛ, ПЛ – 10/0,4 кВ. ), ремонтних, пусконалагоджувальних робіт у підрозділах та об'єктах порту, робота з проектно-кошторисною документацією, складання кошторисів, актів виконаних робіт, матеріально відповідальна особа.

Електромонтажник-наладчик 6-го розряду

Державне підприємство "Морський торговельний порт "Південний""

Транспорт и Логистика

1 год

05.1993 - 05.1994

Енергетик цеху водопідготовки та газорозділення

Одеський припортовий завод

Промышленность и Производство

2 года 1 месяц

02.1991 - 03.1993

Відповідальна особа за електрогосподарство. V гр. до та вище 1 кВ. Керівництво та оперативне управління електрогосподарством, організація безпечної та безперебійної роботи, експлуатація, обслуговування, ремонт електрообладнання та мереж 6,0- 0,4 кВ. Забезпечення цеху всіма видами енергії (електропостачання, тепло- водопостачання та каналізація). Робота з проектними та підрядними організаціями.

Майстер з релейного захисту, автоматики, вимірювань та випробувань цеху електропостачання.

Одеський припортовий завод

Промышленность и Производство

1 год 1 месяц

01.1990 - 02.1991

Експлуатація, обслуговування, ремонт, налагодження засобів релейного захисту та автоматики ГПП, РП, ТП - 110/6,0/0,4/ кВ., виробництво вимірювань та внутрішньовенних випробувань засобів захисту, електрообладнання та електричних мереж заводу.

Майстер з автоматизації електроустановок цеху электропостачання

Одеський припортовий завод

Промышленность и Производство

5 месяцев

08.1989 - 01.1990

Обслуговування, ремонт, наладка механізмів управління технологічними процесами.

Ключевая информация

MS Excel, MS Word, MS Office, AutoCAD, Internet, MS PowerPoint, MS Visio, MS Outlook, 1С, Internet Explorer, Email, Opera, MS Access, Outlook Express, Mozilla, Firefox, АВК-5, Express, ЛИГА:ЗАКОН, Читання електричних схем, V група з електробезпеки, АСКОЕ, Облік ТМЦ

Учился в 1 заведении

Східно-Сибірський державний університет технологій та управління

Електротехнічний факультет, електропостачання по галузях, інженер - електрик

1, 1989

Курсы, тренинги, сертификаты

Цільове навчання за курсом "Енергозберігаючі заходи, технології та обладнання", Миколаївський політехнічний інститут.

Миколаїв, 2010

Іван Петрович

Головний енергетик

Одесса

61 год

полная занятость, неполная занятость

Обновлено 1 месяц назад