Работала в 7 компаниях   25 лет 6 месяцев

Энергетика и Энергоносители, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Транспорт и Логистика, Телекоммуникации / Связь, Образование, Юридические услуги

Технік, оператор прийому

ТОВ "ЖОЕК"

Энергетика и Энергоносители

4 года 2 месяца

07.2020 - по настоящее время

Робота з дебіторською заборгованістю; підготовка довідок по дебіторам для передачі до суду; прийом споживачів; проведення перерахунків за спожиту електроенергію; внесення та коригування показників лічильників; рознесення в абонентській базі платежів за спожиту електроенергію; укладання графіків погашення дебіторської заборгованості; укладання договорів на надання платних послуг; реєстрація заяв, нарядів.

Діловод

ЖРФ АТ "УГМК"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

8 месяцев

12.2018 - 08.2019

Підбір персоналу; ведення кадрового діловодства; складання наказів (загальних по діяльності підприємства, про відпустки, відрядження, прийом, звільнення співробітників); формування особових справ співробітників; заповнення, облік та зберігання трудових книжок; формування карток П-2; робота в програмі 1С (модуль "кадри"); ведення табелю робочого часу співробітників. Складання листів, розпоряджень. Укладання та супроводження договорів з постачальниками. Робота з електронною поштою.

Фахівець відділу нерухомості

ЖД ПАТ "Укрпошта"

Транспорт и Логистика

4 месяца

08.2018 - 12.2018

Передача в оренду нерухомого майна; укладання та супроводження договорів оренди нерухомого майна; робота з постійними орендарями та залучення нових орендарів; оформлення первинної документації; облік орендованих об"єктів; листування з органами державної влади, місцевого самоврядування, комунальними службами.

Референт, тревел-менеджер

ЖФ ПАТ "Укртелеком"

Телекоммуникации / Связь

2 года 3 месяца

04.2016 - 07.2018

Організаційне забезпечення діяльності керівництва; обробка вхідної, вихідної кореспонденції; листування з органами державної влади, місцевого самоврядування, комунальними службами; ведення протоколів нарад та ділових зустрічей керівництва; організація комунікацій між відділами і службами; облік та ведення відряджень співробітників філії; ведення табелю робочого часу співробітників; внесення для обробки бухгалтерією авансових звітів в систему "Парус Підприємство 8"; бронювання готелів; обов'язки тревел-менеджера.

Діловод, секретар, архіваріус, викладач

Житомирський професійно-політехнічний ліцей

Образование

3 года 2 месяца

02.2013 - 04.2016

Обробка вхідної, вихідної кореспонденції; робота з електронною поштою; складання наказів, листів, розпоряджень; ведення табелю робочого часу та відряджень співробітників ліцею; організаційно-технічне забезпечення діяльності адміністративного персоналу; організація зберігання документів, які надходять до архіву; введення та обробка даних в ЄДЕБО; підготовка документів для випуску учнів; навчально-методична робота; складання розкладу занять учнів; підготовка звітів; за сумісництвом викладач спецпредметів.

Секретар, викладач, методист

Житомирский технологический колледж

Образование

12 лет 4 месяца

05.2000 - 09.2012

Референт

Юридично-охоронне агентство

Юридические услуги

2 года 1 месяц

01.1998 - 02.2000

Училась в 2 заведениях

Житомирський інженерно-технологічний інститут

Менеджмент организацій

Житомир, 2001

Житомирський технологічний коледж Київського національного університету будівництва і архітектури

Технологія деревообробки

Житомир, 1997

Надія

Діловод, оператор ПК, менеджер, інспектор відділу кадрів

Житомир

46 лет

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад