Працював в 10 компаніях   18 років 5 місяців

Енергетика та Енергоносії, Автомобільна промисловість та Автобізнес

Провідний інженер

АТ Укртрансгаз

Енергетика та Енергоносії

2 роки 11 місяців

06.2021 - до теперішнього часу

Адміністративно господарське забезпечення у порядку поточної експлуатації та потреб. Формування та прогноз, річних, місячних фінансових планів та заявок. Взаємодія: Київводоканал-отримання/подовження умов на скид, річний розрахунок водовикористання з погодженням в інспекції, звіт 2-Тп водгосп, БУВР, екологічна інспекція; Детек - ліміти, прогнозування, коригування лімітів, ведення субспоживачів, нарахування, розрахунки, аналіз споживання; Київгаз-номінації, реномінації, прогнозування, експлуатація, ппр, взаємодія з інспекцією; Київкомунсервіс-вивезення сміття. Енергетичне прогнозування заходи з економії енергоносіїв, аналіз перевитрат. Подача звітів по використаним енергоносіям. Розробка інструкцій робочих, виробничих. Ведення договірної роботи з постачальниками послуг. Підготовка заявок та вихідних данних для процедури закупівель у межах повноважень (ТХ,ТЗ).

Інспектор по дотриманню договірних умов (група контролю юридичних споживачів).

ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ, ПрАТ

Енергетика та Енергоносії

1 рік

02.2020 - 02.2021

Робота з юридичними споживачами у відповідності до чинно правових актів та вимог, Кодекс комерційного обліку електроенергії , ПТЕЕУ, ПУЄ та інша НД . Контрольні показники споживання, ліміти (заявки споживання річні, місячні, оплата, рахунки: розподіл, активна і реактивна електроенергія) відповідність схем підключення споживачів, лічильників електроенергії ,схеми споживання, відповідність фактичного підключення до проектних рішень, виявлення крадіжок, технічні перевірки лічильників, приписи, вимоги, договірна робота , робота з базою SAP.

Група допуску ІV

Головний інженер

КП «Боярка-Водоканал»

Енергетика та Енергоносії

4 місяці

05.2019 - 09.2019

Безперебійне водопостачання та водовідведення м.Боярка.

Проведення нарад з технічними службами , організація і контроль роботи технічних служб. Планування капітальних та поточних ремонтів, замовлення матеріалів. Робота з дозвільною документацією, аварійно відновлювальні роботи водогонів, свердловин, КНС, очисних споруд, напірних колекторів, колодязів. Робота з витратомірами води, повірка. Розробка планів перспективного розвитку підприємства, капітальних та поточних ремонтів. Узгодження та перевірка ТУ, проектів, кошторисів.

Робота з комісіями МНС , Держгірпромнагляд , ПрАТ Обленерго, Екологічною Інспекціею.

Інженер з підготовки газу.

КНП «ЦПМСД»

Енергетика та Енергоносії

8 місяців

02.2018 - 10.2018

Організація безперебійної та безаварійної експлуатації котелень , газових мереж, дрібний ремонт обладнання та устаткування газового господарства, заключення договорів газопостачання, розподілу, транспортування, здача звітності ПАТ Київоблгаз, ведення, корегування лімітів споживання.

Заключення договорів обслуговування з підрядними організаціями. Навчання персоналу ( операторів газової котельні)

Контролюючі органи : ПАТ «Київоблгаз» Котлонаглят.

Нач. дільниці АГЗП,АГНКС

ТОВ «СТЕЙТ ОІЛ» БРСМ

Автомобільна промисловість та Автобізнес

4 місяці

12.2016 - 04.2017

Організація безперебійної та безаварійної експлуатації АГЗП,АГНКС ремонт, формування тех. документіції, звіти, аналітика, заявочний ремонт АГЗП,АГНКС(метан), планове ТО АГНСК, АГЗП, УКРТРАНСГАЗ, Облгаз, договора аутсорса роботи ТО АГЗП, в разі необхідності робота з трейдером (метан) паспортизація резервуарів СУГ (З,ВО ,ГВ), розробка інструкції з експлуатації, заказ запасних частин.

Виїзд по об'єктам

Робота з монтажними, проектними організаціями (будівництво АГЗП,ТЗ)

Заступник директора

ТОВ «Укрекоенергоинвест»

Енергетика та Енергоносії

1 рік 7 місяців

02.2015 - 09.2016

Організація робіт ,заміна існуючих джерел теплопостачання на АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ (теплові мережі, котельні та інше). Початковий рівень (Зелений тариф) Оцінка доцільності інвестиції. ТЄО Банки можливості кредитування. Робота з монтажними, проектними організаціями. Виїзд по об'єктам Оцінка існуючої потужності. Розрахунок потужності обладнання, та вибір постачальника. Формування графіків виконання робіт та графіків фінансування. Будівництво та інше. Реєстрація об'єкту,отримання ліцензії , тарифу. (Договір) та інше.

Заступник директора

ТОВ «УКРТЕПЛО»

Енергетика та Енергоносії

1 рік

01.2014 - 01.2015

Контроль використання паливно-енергетичних ресурсів, виявлення потенціалу єнергоефективності, аналіз втрат палива згідно затверджених норм, розрахунок економічних показників, розрахунок коштів для проходження опалювального сезону та на капітальний і поточний ремонт, контроль обліку теплової енергії, робота по встановленню тепловіх лічильників, рекомендації споживачам що до поліпшення енергозбереження , контроль за безперебійною роботою 12 котелень в 6-і населених пунктах К-Святошинського району, безперебійна подача теплоносія до споживача, розробка погодження та затвердження проектно-кошторисної документації, розробка та монтаж нового енергозберігаючого обладнання, впровадження нових технологій, розробка планів по зменшенню енергозатратної частини підприємства, робота з субпідрядними організаціями, робота з обленерго, облгаз, водоканалами, відповідальність за техніку безпеки, пожежну безпеку, охорону праці, ПУЭ, тощо,звіти , аналіз, використання коштів, та інше.

Робота з комісіями МНС , Держгірпромнагляд , ПрАТ Обленерго, Органами місцевого самоврядування , Котлонагляд.

Начальник Васильківської філії газового господарства

ПАТ «Київоблгаз»

Енергетика та Енергоносії

2 роки

01.2012 - 01.2014

Керівництво всіма службами товариства, організація фінансової, виробничої та господарської діяльності товариства, вживання заходів щодо забезпечення товариства необхідною сировиною, матеріалами, основними засобами виробництва і будівельною продукцією, контроль виконання договірних зобов'язань,додержання виробничої, трудової та технологічної дисципліни, здійснення заходів щодо подальшого розвитку товариства, забезпечення виконання чинного законодавства з питань діяльності товариства.

Робота з комісіями МНС , Держгірпромнагляд , НКРЕ, ПрАТ Обленерго.

Заступник начальника Ірпінської ФЕГГ

ПАТ «Київоблгаз»

Енергетика та Енергоносії

2 роки

01.2010 - 01.2012

Проведення нарад з технічними службами , організація і контроль роботи технічних служб, виконання ППР, АЗ, узгодження проектної документації. Приймання новозбудованих об*єктів газопостачання (АДС, ВТВ, ГРП, ШРП, СПГ? ЕХЗ, ВБГО, АТГ). Планування капітальних та поточних ремонтів, проведення планових та поточних ремонтів ГГРП, ГРП, ШРП, газопроводів, блискавкозахист, запірна арматура, ЕХЗ, внутрішньобудинкові системи газопостачання та інше, Робота з комісіями МНС , Держгірпромнагляд , ПрАТ Обленерго.

майстер КВПіА служби газорозподільних мереж

НАК Нафтогаз ДП Укртрансгаз філія УМГ Київтрансгаз БЛВУМГ

Енергетика та Енергоносії

6 років

01.2004 - 01.2010

Експлуатація приладів КВП і А , САУ ГРС, охоронно - технологічної сигналізації одоризаторів газу та інше, обслуговування ГРС .

Ключова інформація

.

Навчався в 3 закладах

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Будівництво цивільна інженерія

Київ, 2023

Національний Авіаційний Університет

радіоапаратобудівництво

Київ, 2009

м.Київ Київський технікум радіоелектроніки

радіоапаратобудівніцтво

Киев, 2004

Курси, тренінги, сертифікати

Координатор з питань охорони праці на будівельному майданчику

Київ, 2023

Даний сертифікат засвідчує,що Усик О. В. ,сертифікований згідно з вимогами стандарту СОУ-С-001:2016"Процедура сертифікації фахівців будівельної галузі"та має компетентність - інженер з охорони праці (будівництво) з можливістю претендувати на виконання функцій координатора з питань охорони праці на тимчасових або мобільних будівельних МАЙДАНЧИКАХ. СПІВПРАЦЯ З ГІП Проекта.

Олег

Головний інженер

Київ

39 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому