Працював в 6 компаніях   10 років

Консалтинг / Аудит, IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування, Медицина та Охорона здоров'я, Послуги для бізнесу - інше, IT, Банки

Керівник проекту

Business bureau

Консалтинг / Аудит

1 рік 4 місяці

01.2023 - до теперішнього часу

Сервіс підтримки та розвитку Фінансових, технічних та медичних хабів.

Наповнення клієнтських сервісів для Фінтех компаній. Побудова дисконтних програм та Залучення клієнтів до державних та приватних підприємств. Продаж послуг та рух товарів Компанії. Лідогенерація для Медичних клінік та лабораторій в Україні. Комунікації на рівні Керівництва та Господарів компаній.

  • Консалтинговий проєкт
  • Соціальна робота

Business development manager

CYTY 24

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

1 рік 7 місяців

05.2021 - 12.2022

Керівник сектору розвитку нових сервісів.Підключення нових сервісів. Залучення партнерів серед підприємств державної та комерційної ланки. Запуск Проектів з медичними установами та лабораторіями України. Побудова фінансових розрахунків для медичних сервісів. Керівник напряму Співробітництва з комунальними підприємствами України.

Керівник розвитку бізнесу

Likarni.com

Медицина та Охорона здоров'я

1 рік 8 місяців

09.2019 - 05.2021

Підключення нових сервісів. Розвиток співпраці з новими медичними клініками. 1000 +договорів з медичними установами та закладами України. Співпраця з лікарями та провідними спеціалістами медичної галузі. Побудова програм залучення потоків клієнтів до медичних установ та дисконтних проектів.

Керівник розвитку бізнесу

inbus.ua

Послуги для бізнесу - інше

1 рік 9 місяців

11.2017 - 08.2019

Запуск нових каналів продаж Сервісу.Створення мережі Агентств з продажу продуктівСегмент B2BПобудова відносин з великими системними підприємствами. Молодіжний сегмент (ВНЗ України, Великі державні підприємства. Банки. Приватний Бізнес.Серед успіхів:Запуск продажу продуктів Компанії у провідних термінальних мережах України. Комерційні банки України. Страхових компаній, Вищих Навчальних закладів. Компанії. Співпраця з пасажирськими та вантажними перевізниками України та Зарубіжжя. Реалізація сервісу Компанії через мережу пасажирських автостанцій та автовокзалів.

Керівник розвитку бізнесу та взаємодії з фінансовими організаціями.

BUSFOR

IT

2 роки 11 місяців

12.2013 - 11.2016

Здійснення керівництва напрямом. Реалізація програм взаємодії з банківськими та фінансовими інститутами.Організація розробки нових продуктів Компанії Реалізація їх через міжрегіональні термінальні мережі та мережеві Компанії в Україні та ближньому зарубіжжі.Захист інтересів, підтримка питань Компанії у Державних та приватних підприємствах. Ведення банківських операцій компанії.

Начальник відділу корпоративних клієнтів Казначейство Банку.

ПАТ «БРС».

Банки

1 рік 3 місяці

08.2013 - 11.2014

Функціональні обов'язки: Реалізація програми обслуговування клієнтів юридичних осіб на мережі відділень (130), клієнтські своп операції. Розвиток напряму корпоративного продажу.Налагодження інформаційних потоків та зворотного зв'язку з регіональною мережею, вирішення проблемних питань на рівні Головного Банку; Вирішення питань регіональної мережі, що стосуються індивідуальних умов обслуговування клієнтів середнього та малого бізнесу, корпоративних клієнтів;

Ключова інформація

Запуск та просування фінансових, банківських та онлайн сервісів. Розвиток нових інтернет та офлайн проектів. Співпраця із Комунальними підприємствами України. Запуск проектів взаємодії з медичними та лабораторними сервісами.

Навчався в 3 закладах

Вищий навчальний заклад "Університет економіки та права "КРОК"

Фінанси Підприємств

KYIV, 2010

CORE BISINESS Sсhool

Розвиток управлінських компетенцій

KYIV, 2009

Европейский Университет

фінанси

KYIV, 1999

Володіє мовами

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Дмитро

Менеджер з розвитку бізнесу

Київ

Готовий переїхати: Львів

40 000 грн.

47 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 4 дні тому