Працював в 4 компаніях   17 років 9 місяців

Державний сектор, IT, Фінансові послуги

Інженер з програмного забезпечення комп'ютерів

ДП "СхідГЗК"

Державний сектор

10 років 8 місяців

01.2014 - до теперішнього часу

Налаштування та адміністрування 1С Підприємство 8.2, технічна підтримка користувачів, встановлення. Налаштування конфігурації 1С. Робота з системами Електронної звітності "МЕДОК", "Соната", "СОТА", встановлення, налаштування та робота з клієнт-банками, супровід програм. Робота з сервісом докумето обігу "Вчасно". Налагодження та установка клієнт-банків. Робата з договорами, пошук постачальників програмного забезпечення, аналіз цін.

Інженер - програміст

ДП "СхідГЗК"

Державний сектор

2 роки

01.2012 - 01.2014

Налаштування та адміністрування 1С Підприємство 8.2, технічна підтримка користувачів, встановлення. Налаштування конфігурації 1С. Робота з системами Електронної звітності "МЕДОК", "Соната", "СОТА", встановлення, налаштування та робота з клієнт-банками, супровід програм.

Керівник філії

ТОВ "Арт-Мастер"

IT

1 рік 10 місяців

01.2010 - 11.2011

  • Проведення переговорів;
  • Презентація послуг для клієнта;
  • Допомагати клієнту в пошуку оптимального рішення для автоматизації бізнесу, виступати в якості експерта (виявлення потреб - оцінка - консультація - експертний продаж - впровадження);
  • Контроль виконання плану продажів філії;
  • Робота з клієнтами, пошук нових клієнтів;
  • Робота з податковими інспекціями;
  • Продаж програмного забезпечення;
  • Робота з 1С, виставлення рахунків;
  • Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості.виставлення рахунків;
  • Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості.

Тестувальник ПЗ

ForexClub

Фінансові послуги

3 роки 11 місяців

12.2006 - 11.2010

  • Тестування Програмного комплексу трейдинг.
  • Опис помилок проблем та їх усунення;
  • Підготовлення документації;
  • тестування економічних теорій для торгів на ринку форекс.

Ключова інформація

Встановлення з нуля і повне налаштування мережі для 50 користувачів для наступних ОС і ПЗ: ОС WINDOWS 7,8,10. XP, Active Directory, MS ISA Server, MS Exchange. WINDOWS Server 2008. Адміністрування DNS (BIND, AD). Якісне проектування та створення ЛВС в обмежені терміни, технічна підтримка багатокористувацьких систем та клієнтів, встановлення, налаштування та адміністрування комп'ютерів. Адміністрування AD Connect, ADFS, ADFS Proxy, Exchange Online, SharePoint Online, Microsoft Teams, портал Azure, портал Microsoft 365. Досвід застосування скриптів Powershell для адміністрування та автоматизації процесів. Знання програмного комплексу M.E.DOK установка, локальної версії, настройка і установка мережевої версії M.E.DOK, настройка модуля документообіг. Встановлення та налаштування клієнт банків онлайн і локальних.

Навчався в 1 закладі

ІП "Стратегія"

економічна кібернетика

Украина, Желтые Воды, 2010

Володіє мовами

Англійська

базовий

Французька

середній

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Курсы трейдеров "Основы фондового рынка и интернет-трейдинга.

Днепр (Днепропетровск), 2011

Модуль № 1 фондові ринки, як важлива частина сучасної економіки.

Модуль № 2 існуючі реалії фондового ринку України.

Модуля № 3 конкретизуються теоретичні знання, необхідні для торгівлі на біржі. Концентрується увага на інтернет-трейдингу як одній з важливих складових фондового ринку, що динамічно розвиваються.

Модуль № 4 вивчення практики біржової торгівлі.

Додаткова інформація

Навички

Впевнений користувач ПК. Знання мов програмування С++, MSQL, PHP, MQL4, 5. Встановлення з нуля і повне налаштування мережі для 50 користувачів для наступних ОС і ПЗ: ОС WINDOWS 7. XP, ОС Linux, Active Directory, MS ISA Server, MS Exchange. WINDOWS Server 2008. Адміністрування DNS (BIND, AD). Якісне проектування і створення ЛВС в обмежені терміни, технічна підтримка багатокористувацьких систем і клієнтів, встановлення, налаштування та адміністрування комп'ютерів під управлінням ОС Windows, Володіння програмами ArchiCad, Photoshop, Corel Draw.

Додаткова інформація

Знание ТСР/IP протоколов, VPN доступ. Работа с IP-телефонией. Резервное копирование информации (осведомленность в сфере отказоустойчивых систем), настройка защиты рабочих станций от вирусов. Разработка и внедрение а также настройка конфигурации 1С. Уверенный пользователь программами Microsoft Office.

Женат, не курю, коммуникабельный, ответственный, быстро обучаюсь.

Ціль

Розглядаю вакансії у сфері ІТ: проектування локальних мереж, продаж ПЗ, системний адміністратор, адміністратор систем, інженер комп'ютерних систем, ІТ-інженер, програміст 1С, системний адміністратор 1С, керівник регіонального розвитку. Високо оплачувана робота, стабільний заробіток, офіційне працевлаштування. Перспектива особистісного та кар'єрного зростання.

Михайло Евгенович

Системний адміністратор, інженер-програміст, тестувальник ПЗ

Жовті Води

Готовий переїхати: Кропивницький, Олександрія, Кіровоградська обл.

25 000 грн.

36 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому