Працював в 5 компаніях   15 років 8 місяців

Юридичні послуги, Будівництво, АПК (Агропромисловий комплекс)

Юрист

ТОВ Кастум

Юридичні послуги

6 років 4 місяці

12.2017 - до теперішнього часу

Заснував тендерний відділ нашого товариства і є керівником даного відділу ; проводив навчання молодших юристів (помічників) з «нуля».

До моїх завдань та обов`язків входить методичне керівництво правовою роботою молодшими юристами відділу, складення та контроль за підготовкою тендерної документації, консультування споживачів, аналіз та укладення договорів, здійснення представництва товариства у господарських судах України. Також самостійно здійснюю підготовку тендерної документації для участі в системі публічних закупівель "Прозоро" щодо закупівлі природного газу та електричної енергії. Безпосередньо консультую та обслуговую Споживачів з питань законодавства по ринку природного газу та електричної енергії.

Загалом моя діяльність полягає у процедурі укладення договорів на поставку природного газу та електричної енергії, оскарження процедури закупівлі в АМКУ, здійснення претензійно - позовної роботи та керівництво молодшими юристами ( помічниками ), котрих я самостійно підбирав у нашу команду.

Завдяки злагодженій роботі, нам вдалось з новоствореного підприємства за короткий проміжок часу стати одними з лідерів енергетичних компаній України.

Особисті досягнення :

За період роботи у компанії на посаді юриста покращив свої професійні навики і зумів стати професіоналом у сфері постачання природного газу та електричної енергії (більше 200 підписаних контрактів на постачання природного газу та електричної енергії, став висококваліфікованим працівником у сфері претензійно-позовної роботи (у господарських судах України)

менеджер/юрист по тендерам

ТОВ Стандарт-Парк

Будівництво

8 місяців

04.2017 - 12.2017

Підготовка документів для участі в тендерах з використанням системи ProZorro (започаткував тендерну діяльність на даному підприємстві, організувавши новий канал збуту продукції), договірна робота за результатами процедур закупівель, співпраця з постачальниками, участь у процесі продажів за допомогою платформи Tendex, інших комерційних майданчиків, співпраця з відділом логістики.

Будівельна галузь компанії (продукція: поверхневе водовідведення, мостове водовідведення, системи водовідводу плоских покрівель, внутрішнє водовідведення з нержавіючої сталі, системи очищення стічних вод, насосне обладнання, труби, дренажні системи і колодязі, люки, геоматеріали, матеріали для благоустрою, решіткові настили і сходи, системи захисту приміщень від вуличного бруду та підлогове покриття).

Юрист

ТОВ Барком (Родинна ковбаска)

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 5 місяців

11.2015 - 04.2017

Договірна робота, підготовка документів для участі в тендерах з використанням системи ProZorro (започаткував тендерну діяльність на даному підприємстві), участь у процесі продажів та закупівель за допомогою платформи Tendex, співпраця з відділом логістики, постачання, збуту. Пошук нових партнерів в Україні та за кордоном і налагодження договірних відносин.

Юрист (Юридичний супровід у сфері державних закупівель (тендерів)

ПП юридична фірма "СВІТ ПРАВА"

Юридичні послуги

4 роки 8 місяців

03.2011 - 11.2015

З березня 2011 до листопада 2015 року працював у ПП юридичній фірмі «Світ права» на посаді юриста у сфері державних закупівель (тендерів), займався підготовкою документів, брав участь в юридичному аналізі документів на відповідність їх документації конкурсних торгів та чинному законодавству. Отримав досвід складання цивільно-правових договорів, юридичного супроводу проведення державних закупівель в різних сферах (закупівля вугілля, будівництво, оздоровлення, медицина, автотранспорт, паливно-мастильні матеріали, продукти харчування ітд), особисто супроводжував юридичну діяльність у сфері тендерів багатьох замовників Львова, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Вінницької, Київської областей. Навчився на високому рівні працювати з сайтом «Вісник державних закупівель» (https://tender.me.gov.ua/). Удосконалив вміння використання Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (https://usr.minjust.gov.ua/), Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/). У зв'язку з роботою в різних сферах закупівель поглибив знання в галузях цивільного, господарського, адміністративного матеріального та процесуального права, а саме мав можливість ознайомитися з різними державними стандартами, нормами та вивчити порядок застосування їх в практичній діяльності.

Помічник адвоката (Юридичний супровід у сфері державних закупівель (тендерів))

Адвокат Охмак М.В.

Юридичні послуги

2 роки 6 місяців

09.2008 - 03.2011

Юридичний супровід у сфері державних закупівель (тендерів)).

Здійснював представництво інтересів довірителів та захист підозрюваних, обвинувачених, засуджених в судах різних інстанцій та державних органах, підприємствах, установах та організаціях , складав процесуальні документи.

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

рідна

Українська

рідна

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Станом на сьогодні активно співпрацюю з учасниками, які здійснюють діяльність у сфері:-постачання продуктів харчування (овочі, фрукти, картопля, м’ясна продукція, молочна продукція);-кейтеринг;-влаштування та організація паркувальних систем;-постачання модульного спеціалізованого захисного укриття; -постачання піску та щебеню; -поточний ремонт дорожнього покриття; - постачання підгузків, пелюшок для дітей та дорослих

Наявний Сертифікат про те, що успішно підтвердив свій рівень володіння необхідними (базовими) знаннями у сфері публічних закупівель на веб-порталі Уповноваженого органу.

Досвід участі в грантових тендерах від ЄБРР на стороні учасника (підготовка документів).

Досвід підготовки пакету документів юридичній особі для отримання ліцензії на постачання електричної енергії та природного газу.

Серед іншого – великий досвід роботи з тендерами у сфері кейтерингу (послуги з організації харчування), продукти харчування (м'ясо, овочі, картопля, фрукти). По даних напрямках запустив проекти з нуля і дані учасники стали лідерами у своїй сфері.

Співпраця з ТОВ «Львівські ярмарки», з ФОПами щодо підготовки документів та участі в аукціонах на право здійснення господарської діяльності під час Великодніх та Різдвяних ярмарків.

Досвід повернення 1% сплаченого пенсійного збору при купівлі нерухомого майна вперше в судовому порядку.

Досвідчений користувач ПК та Інтернету, можу знайти будь-яку необхідну інформацію, маю навички роботи з пошуковими системами, вільно користуюся засобами зв'язку в Інтернеті.

Вміння досконало працювати з офісними програмами, навики роботи з офісною технікою.

Відповідальний, комунікабельний, пунктуальний, організований, наполегливий, працьовитий, сумлінний, з бажанням працювати, і професійно розвиватись та удосконалюватись.

Мета

Вакантна посада - можу працювати віддалено, прошу розглянути також і цей варіант, це не менш якісно та надійно і професійно.

Юрій Ігорович

Фахівець з тендерів

Львів

36 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 13 годин тому