Працював в 6 компаніях   25 років

Архітектурні та дизайнерські бюро, Будівництво, Телекомунікації / Зв'язок

Партнер-Керівник з розвитку бізнесу

Архітекторська студія "Бауст"

Архітектурні та дизайнерські бюро

3 роки 5 місяців

09.2015 - 02.2019

На ції посаді я займався пошуком потенціїних замовників для майстерні, брав участь в переговорних процесах,до моїх обовязків входило складання комерційних пропозицій, підготовка та підпис договорів, контроль за терміном виконання робіт, фінансовий контроль проектів, керування проектами та колективом, участь в засіданях як внутрішніх так із замовником, здача виконаної роботи замовнику.Складаня бізнес планів та стратегії розвитку студії як короткосторокових так і довгострокових проектів,участь в Конфедерації будівельників України та Українському клубі нерухомості .Пошук інвесторів для девелоперськіх проектів.

засновник та керівник компанії

ТОВ "ДКДС-проектбуд"

Будівництво

5 років 1 місяць

08.2010 - 09.2015

До моїх обовязків входило- пошук земельних ділянок, узгодження з замоником проектних робіт, будівництво, дизайн та лантшафтні роботи,також я займався організаціею та контролем робіт компаніі, фінансовий контролінг, розробка та управління інвестиційними проектами компанії у сфері нерухомості та поточний контроль за їх виконанням(реалізацією); Розробка схем та пошук джерел фінансування проектів;Робота з фінансовими установами, будівельними компаніями, та іншими організаціями. Участь у розробці короткострокової та довгострокової стратегії розвитку підприємства. Аналіз господарської діяльності підприємства. Ведення переговорів та укладання контрактів.

комерціїний директор

ТОВ "Шатро"

Будівництво

2 роки 1 місяць

07.2008 - 08.2010

На ції посаді я займався організаціею та контролем робіт з комерційної діяльності підприємства, фінансовий контролінг, розробка та управління інвестиційними проектами компанії у сфері нерухомості та поточний контроль за їх виконанням(реалізацією); Розробка схем та пошук джерел фінансування проектів;Робота з фінансовими установами, будівельними компаніями, та іншими організаціями. Участь у розробці короткострокової та довгострокової стратегії розвитку підприємства. Аналіз господарської діяльності підприємства. Ведення переговорів та укладання контрактів, управління відділом продажу нерухомості. Оцінка економічної привабливості інвестиційних проектів.Керував відділом продажу нерухомості.

Фінансовий директор

ТОВ "Шатро"

Будівництво

5 місяців

03.2008 - 08.2008

До моїх обовязків входило-управління фінансами ( з/п облік, перевірка та видача згідно результатів діяльності, інвестиції (розрахунок окупності), кредити(залучення), управління кредиторською та дебіторською заборгованістю (проплати), автоматизація проплат); , економічний аналіз та контроль виконання бюджетів; Контроль за веденням бухгалтерського та податкового обліку. Контроль складання бухгалтерської та податкової звітності. Підготовка документів для отримання банківських кредитів та гарантій. Контроль складання податкової, бухгалтерської, управлінської звітності. Взаємодія із контролюючими органами

Провідний інженер відділу підготовки з супроводу контрактів

ВАТ"Укртелеком"

Телекомунікації / Зв'язок

11 місяців

04.2007 - 03.2008

В мої посадові обовязки входило розробка та супровід контрактів взаємодій з іншими підрозділами компанії підготовка документів для участі в тендерах як внутрішніх так і зовнішніх фінансовий контроль робота з управлінням статистики, Міністерствами, фінансовими установами, та іншими підприємствами. Взаємодії з 12 філіалами компанії контроль за виконанням бюджету.

Інженер 2 кат.відділ постачання

ВАТ "Укртелеком"

Телекомунікації / Зв'язок

13 років 4 місяці

03.1994 - 07.2007

В відділі постачання я займався розробкою бюджету, захист бюджету, контроль фінансових потоків, господарська діяльність з придбання матеріалів та послуг для підприємства та філії. Підготовка тендерних пропозиції документації участь в тендерах як внутрішніх так і зовнішніх. Ведення ЗЕД, робота з іноземними компаніями з питань закупівлі обладнання зв'язку. Приймав участь в будівництві всіх проектів мереж зв'язку таких, як ITUR,(проект ЕБРР), РРЛ та ВОЛЗ був призначеній менеджером з підготовки та супроводу контрактів, митного очищення та логістичного супроводу контрактів. Загальна вартість реалізованих проектів понад 100 млн.долларів США.

Ключова інформація

Організація та контроль робіт підприємства, фінансовий контролінг, розробка та управління інвестиційними проектами компанії, поточний контроль за їх виконанням (реалізацією); Розробка схем та пошук джерел фінансування проектів;Робота з фінансовими установами, інвесторами, та іншими організаціями. Участь у роботі компанії,розробка короткострокової та довгострокової стратегії розвитку підприємства. Аналіз господарської діяльності підприємства.Маю багаторічний досвід роботи на керівних посадах, 15 річний досвід роботи ЗЕД, велике коло друзів в різних галузях бізнесу.Загальна вартість реалізованих проектів складае більше 100 млн.дол.сша.

Навчався в 1 закладі

Державний університет інформаційно-комунікативних технологій

менеджмент організацій,управління підприемством.

київ, 2006

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

додаткова інформація

користувач Windows, Miсrosoft Office (Word, Excel, Power

Point),Outlook, Internet Explorer, програмний комплекс АВК-3.

відповідальність,вимогливість,комунікабельність,організаторські здібності,аналітичне мислення,здатність працювати у екстремальних ситуаціях, велике коло друзів і знайомих в усіх сферах бізнесу.

2008-2010 рік був членом ради директорів Української будівельної асоціації.

наявність автомобіля.

Мета

Пошук роботи на посаду керівника з розвитку бізнесу,

Ігор Борисович

Керівник з розвитку бізнесу

Київ

35 000 грн.

55 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 12 годин тому