Працював в 3 компаніях   16 років 11 місяців

IT

Програміст PHP+HTML+MySQL+JS+CSS+ Ubuntu/Debian NodeJS

Весілля

IT

16 років 10 місяців

12.2006 - 10.2023

Засновник каталогу весільних послуг з масштабом понад 2500 виконавців. Статичний та динамічний сайт. Працює в парі з Телеграм чат-ботом та мобільним автовідповідачем для відновлення авторизації. +окремий сервер на NodeJS для забезпечення аналітики, нарахування рейтингу та інтерактивного інформування + чат. Портал має скромно пів сотні переваг та розробок, пару з яких нема на українському ринку. В чат-боті використовується інтелект.

Фулстек розробник PHP/NodeJS+MySQL+HTML+CSS+JS + Visual Basic

ФОП

IT

3 місяці

01.2023 - 04.2023

Розробка інтерактивних карт з нанесенням маркерів, їх групуванням. Відображення руху автомобілей, які прив'язані до карти через gps навігацію. Написав серверноу частини для gps трекерів "Бітрек", документація яких постачається виробниками лише виключно офіційним дистрибюторам (тобто документація недоступна). В результаті Бітрек передає gps інформацію на наш сервер без посередників, безкоштовнно.

програміст С, С++

АТП Дніпро

IT

1 рік 5 місяців

03.2021 - 08.2022

Розробка та виробництво бінарного замка на основі Ардуіно. Команда з двох осіб: програміст та механік. Створили три прототипи. Останній пройшов всі тестування різних погодніх умов, температур, зовнішнього втручання та спроби хакінгу зі сторони команди добровольців. Випущено 180 екземплярів для автобусів в двох формфактоах. Основне завдання бінарного замка - верифікуаати на 100% відкриття та закриття дверей, включати/виключати камери спостереження, сповіщення по gps про стороннє втручання як механічно так і з метою хакінгу чи дослідження з метою нейтралізації

Ключова інформація

Можу все

FullStack

Тести від 100$ за роботу / година (авансом)

Навчався в 1 закладі

Статистичний технікум

Економічний

Самбір, 2002

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Турецька

нижче середнього

Андрій Сергійович

PHP/NodeJS +MYSQL+JS+HTML+CSS FullStack (18р стаж), сеошнік, тестувальник, пох...

Стебник

Готовий переїхати: Київ, Львів, Дрогобич, Трускавець

500 $

42 роки

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 місяці тому