Працював в 7 компаніях 9 років 7 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф-кухар
мережа Reikartz Hotels; Resorts, Reikarz Поляна
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
01.2011 - 01.2012
Работа шеф-кухарем у санаторію на закарпатті
Шеф-кухар
Клуб-ресторан "МІКС"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 місяців
08.2010 - 07.2011
відкриття закладу з "нуля"
Шеф-кухар
м.Львів "Аtmosfera Clab"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 11 місяців
08.2008 - 07.2010
Підготовка, та відкриття ресторану ,Підбір устаткування та інвентаря на кухню, підбір та стажування персоналу , розробка тех.карт та меню.
Шеф-кухар
м.Луцьк готель "Україна"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 8 місяців
11.2003 - 07.2007
Відкриття з «нуля» і работа шеф-кухарем в ресторані при готелі.
Кухар,
"Мировая Карта" Ресторан «Голден Гейт» , "UNO pizza (г.Киев.)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
03.2002 - 05.2003
Робота кухарем в піцерії, та помічником кухаря у ресторані.
Помічник кухаря, кухар.
Польша, Dom Polonii w. Pultusku.
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 1 місяць
03.2001 - 04.2003
работа кухарем м в ресторані при готелі 1,5 роки: Pultusk-Zamek, Poland. e-mail info@dompolonii.pultusk.pl.
Вивчення польськой традиційної кухні.
Кухар
Ресторан "Камелот"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
02.2001 - 03.2002
Навчався в 1 закладі
Луцький комерційний технікум
Технолог громадського харчування, кухар-кондитер 5 розряд
Луцьк, 2000
Володіє мовами
Англійська
середній
Польська
вище середнього
Курси, тренінги, сертифікати
"Метро Кеш енд Кері"
METRO. Майстер-Клас з Ерве-Бурдоном по темі "середземноморського кухні" (17,09,2008г - 19,09,2008г.)
Мастер-клас
Сертифікат проходження майстер-класів по темі "основи французька, італійської кухні" за шеф-кухаря Pierre Brisebois Канада. (15,08,2008г м.Львів)
"МаРГо 2007"
"МаРГо 2007" Київ Експо Плаза - сертифікат слухача семінарів і майстер-класів по темах: Страви з яловичини Ангус, з Фуа-гра, (27.02 - 2.03 2007р,)
Закарпатська обл
Навчання та стажування Ресторан "KORZO" Вивчення закарпатської кухні.
Додаткова інформація
Дополнительная информация
Контактная информация
www.atmosfera.lviv.ua
polyana.hotel@reikartz.com
Павло Геннадійович
Павло Геннадійович
кухар
![](https://cv-photos-original.rabota.ua/cdn-cgi/image/w=110/e7aa6148-edae-4451-a3e9-a6036f414cc3.jpg)
Луцьк
Активно шукає роботу
неповна зайнятість
Характер роботи: позмінна робота
Оновлено 2 тижні тому