Працював в 7 компаніях   9 років 7 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф-кухар

мережа Reikartz Hotels; Resorts, Reikarz Поляна

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

01.2011 - 01.2012

Работа шеф-кухарем у санаторію на закарпатті

Шеф-кухар

Клуб-ресторан "МІКС"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

08.2010 - 07.2011

відкриття закладу з "нуля"

Шеф-кухар

м.Львів "Аtmosfera Clab"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 11 місяців

08.2008 - 07.2010

Підготовка, та відкриття ресторану ,Підбір устаткування та інвентаря на кухню, підбір та стажування персоналу , розробка тех.карт та меню.

Шеф-кухар

м.Луцьк готель "Україна"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 8 місяців

11.2003 - 07.2007

Відкриття з «нуля» і работа шеф-кухарем в ресторані при готелі.

Кухар,

"Мировая Карта" Ресторан «Голден Гейт» , "UNO pizza (г.Киев.)

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

03.2002 - 05.2003

Робота кухарем в піцерії, та помічником кухаря у ресторані.

Помічник кухаря, кухар.

Польша, Dom Polonii w. Pultusku.

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 1 місяць

03.2001 - 04.2003

работа кухарем м в ресторані при готелі 1,5 роки: Pultusk-Zamek, Poland. e-mail info@dompolonii.pultusk.pl.

Вивчення польськой традиційної кухні.

Кухар

Ресторан "Камелот"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

02.2001 - 03.2002

Навчався в 1 закладі

Луцький комерційний технікум

Технолог громадського харчування, кухар-кондитер 5 розряд

Луцьк, 2000

Володіє мовами

Англійська

середній

Польська

вище середнього

Курси, тренінги, сертифікати

"Метро Кеш енд Кері"

Львів, 2008

 

METRO. Майстер-Клас з Ерве-Бурдоном по темі "середземноморського кухні" (17,09,2008г - 19,09,2008г.)

Мастер-клас

Львів, 2008

Сертифікат проходження майстер-класів по темі "основи французька, італійської кухні" за шеф-кухаря Pierre Brisebois Канада. (15,08,2008г м.Львів)

 

"МаРГо 2007"

Київ, 2007

"МаРГо 2007" Київ Експо Плаза - сертифікат слухача семінарів і майстер-класів по темах: Страви з яловичини Ангус, з Фуа-гра, (27.02 - 2.03 2007р,)

Закарпатська обл

. м.Берегово, 2003

Навчання та стажування Ресторан "KORZO" Вивчення закарпатської кухні.

 

Додаткова інформація

Дополнительная информация

  Професійні навички Знання, української, польськоі кухні, авторська кухня. Досвід роботи на всіх процесах, з усіма видами продуктів. Розробка меню і його подальші зміни, введення сезонних страв, авторські розробки та їх впровадження. Розробка комплексних обідів, організація банкетів та фуршетів. Складання технологічних карт, контроль дотримання санітарно-гігієнічних норм, технології приготування. Управління персоналом кухні, організація виробничого процесу, складання штатного розкладу. -закупівлю Всіх видів продукції по бару і кухні, робота з постачальниками. Досвід організації роботи відкритого ресторану з «нуля», підбір персоналу, навчання, організація роботи Особисті якості: Організаторські здібності, відповідальність, порядність, комунікабельність, акуратність, творчий підхід до роботи, швидко навчаюсь, Люблю свою роботу. Рівень володіння комп'ютером: Користувач Більш детальну інформацію про себе надам при співбесіді.

Контактная информация

www.atmosfera.lviv.ua

polyana.hotel@reikartz.com

Павло Геннадійович

кухар

Луцьк

17 000 грн.

42 роки

Активно шукає роботу

неповна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота

Оновлено 2 тижні тому