Працювала в 4 компаніях 2 роки 9 місяців
Промисловість та Виробництво, Державний сектор, FMCG
Мікробіолог
«ТЕРРА ФУД»
Промисловість та Виробництво
1 рік 2 місяці
06.2021 - 08.2022
Фахівець соціальної роботи
Крижопільський РЦСС
Державний сектор
5 місяців
07.2020 - 12.2020
Фасувальник-пакувальник
Авис, ООО
FMCG
7 місяців
11.2011 - 06.2012
Апаратник рафінації рослинної олії
Авис, ООО
FMCG
4 місяці
07.2011 - 11.2011
Ключова інформація
- Знання вимог: HACCP, ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000
Навчалась в 4 закладах
Післядипломна освіта ОНАХТ(Спеціаліст)
Облік та аудит
Одеса, 2017
Одеська Національна Академія Харчових Технологій(Магістр)
Технології зберігання, консервування і переробки молока
Одесса, 2016
Одеська Національна Академія Харчових Технологій( Бакалавр)
Технології зберігання, консервування і переробки молока
Одесса, 2014
Вінницький коледж НУХТ(Молодший спеціаліст)
Виробництво жирів і жирозамінників
Винница, 2011
Володіє мовами
Англійська
середній
Курси, тренінги, сертифікати
Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу
Виробництво жирів і жирозамінників
Додаткова інформація
Научная деятельность
Розробка технології виробництва майонезу низькокалорійного з пряно-ароматичною олією
Личные качества
- Oрганізованість
- Системність
- Посидючість
- Уважність до деталей
- Дисциплінованість
- Скурпульозність
- Мультизадачність.
Юлія
Юлія
Мікробіолог
Вінниця
повна зайнятість
Оновлено 2 місяці тому