Працювала в 4 компаніях   2 роки 9 місяців

Промисловість та Виробництво, Державний сектор, FMCG

Мікробіолог

«ТЕРРА ФУД» 

Промисловість та Виробництво

1 рік 2 місяці

06.2021 - 08.2022

Фахівець соціальної роботи

Крижопільський РЦСС

Державний сектор

5 місяців

07.2020 - 12.2020

Фасувальник-пакувальник

Авис, ООО

FMCG

7 місяців

11.2011 - 06.2012

Апаратник рафінації рослинної олії

Авис, ООО

FMCG

4 місяці

07.2011 - 11.2011

Ключова інформація

  • Знання вимог: HACCP, ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000

Навчалась в 4 закладах

Післядипломна освіта ОНАХТ(Спеціаліст)

Облік та аудит

Одеса, 2017

Одеська Національна Академія Харчових Технологій(Магістр)

Технології зберігання, консервування і переробки молока

Одесса, 2016

Одеська Національна Академія Харчових Технологій( Бакалавр)

Технології зберігання, консервування і переробки молока

Одесса, 2014

Вінницький коледж НУХТ(Молодший спеціаліст)

Виробництво жирів і жирозамінників

Винница, 2011

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу

Винница, 2011

Виробництво жирів і жирозамінників

Додаткова інформація

Научная деятельность

Розробка технології виробництва майонезу низькокалорійного з пряно-ароматичною олією

Личные качества

  • Oрганізованість
  • Системність
  • Посидючість
  • Уважність до деталей
  • Дисциплінованість
  • Скурпульозність
  • Мультизадачність.

Юлія

Мікробіолог

Вінниця

30 000 грн.

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому