Працював в 6 компаніях   13 років 1 місяць

Будівництво, Промисловість та Виробництво

Фрилансер

Інженіринг

Будівництво

2 роки 2 місяці

03.2022 - до теперішнього часу

Проектування внутрішніх та зовнішніх мереж вдопостачання та каналізації. Проектування очисних споруд. Конструювання не стандартного обладнання. Сервісне облуговування побутових очисних споруд.

Головний інженер

LYKK Sp. Z.O.O.

Будівництво

3 роки 7 місяців

08.2018 - 03.2022

Водопостачання та водовідведення будівель та споруд. Обстеження виробничих підприємств. Складання звіту за результатами обстеження. Складання техніко-комерційної пропозиції виходячи з обстеження. Розробка проектної та конструкторської документації для мереж та споруд систем водовідведення. Очищення стічних вод. Розрахунок витрат з виробництва осистних споруд. 3D моделювання очисних споруд. Сервісне обслуговування обладнання власного виробництва.

Проектувальник; Інженер-конструктор

ТОВ "ИПРИС-ПРОФИЛЬ"

Промисловість та Виробництво

1 рік 6 місяців

02.2017 - 08.2018

Розробка проектної та конструкторської документацій будівель та споруд. Компанування обладнання виробничих майданчиків, виробничих ділянок, виробничих цехів. Планування виробничих, побутових приміщень, розрахунок будівельних матеріалів. Супровід та контроль виконання робіт згідно проекту. Контроль роботи з реконструкції та модернізації будівель та споруд.

Провідний інженер группи ВК

ООО ПИ "ХАРЬКОВГРАЖДАНПРОЕКТ"

Будівництво

1 рік 5 місяців

09.2015 - 02.2017

Проектування зовнішніх і внутрішніх мереж водопостачання (госп.побут., виробничі), каналізації (госп.побут., виробнича, дощова.). Проектування КНС, підвищувальних та пожежних насосних станцій. Компонування та обв'язування обладнання в середовищі 3D проектування. Проектування та модернізація станцій сепарації гнійових стічних вод. Стадії проектування П та РД. Ведення переговорів із замовниками.

Провідний інженер-проектувальник ВК ; інженер-конструктор

ООО "ЛОСКА"

Промисловість та Виробництво

3 роки 4 місяці

03.2012 - 07.2015

Проектування внутрішніх та зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення. Проектування локальних виробничих очисних споруд. Проектування систем вентиляції та аспірації. Комплексне проектування нестандартного обладнання, проектування апаратів аспірації, встановлення (розміщення) та обв'язування на місці експлуатації в умовах діючого виробництва. Оформлення конструкторської, проектної, робочої документації з ЄСКД.

Інженер-проєктувальник

УкрГНТЦ «Энергосталь»

Промисловість та Виробництво

1 рік

04.2011 - 04.2012

Дослідження, визначення тенденції утворення карбонатних відкладень у системах замкнутого (умовно чистого) оборотного циклу водопостачання металургійних комбінатів. Визначення інгибіторів накипоутворень. Розробка технології очищення оборотних циклів (умовно грязного) водопостачання металургійних комбінатів, визначення дози коагулянту та флокулянту для очищення води від нафтопродуктів, шламовидалення.

Ключова інформація

Впевнений користувач ПК. Володіння програмами: Microsoft Office..., Internet Explorer, Adobe Photoshop, AutoCAD, MagiCAD, Autodesk Inventor Professional, SolidWorks; Autodesk AutoCAD Plant 3D та інш.

Досвід переговорів з замовниками. Розрахунок вартості проектних робіт, готових виробів. Супровід під час виконання робіт. Контроль терміну виконання робіт.

Навчався в 2 закладах

Украинский державний університет залізничного транспорту

Будівельний/Транспорт

Харьков, 2024

Харківський державний університет будівництва та архітектури

Санітарно- технічний

Харьков, 2010

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Курси користувачів AutoCAD

Харків, 2012

Курси з проектування у середовищі AutoCAD 2D и 3D

Микола

Інженер-проектувальник

Київ

35 000 грн.

36 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 місяць тому