Працювала в 10 компаніях   26 років

Інше, Банки

Головний радник

ТОВ "НЬЮ ФАЙНЕНС СЕРВІС"

Інше

4 роки 3 місяці

07.2018 - 10.2022

Операційне управління персоналом, організація та забезпечення наступних процесів:

1) корпоративного управління (секретаря) - підготовка документів для проведення Наглядової Ради Товариства, участь в її засіданнях, а також підготовка документів для проведення Загальних зборів учасників (власник нерезидент);

2) методологія - розробка внутрішніх нормативних документів, актуалізація застарілих, розробка шаблонів документів для супроводу господарської діяльності Товариства;

3) консультування та надання рекомендацій з правових питань - з питань організації та нормативного оформлення господарської діяльності Товариства, супровід перевірок, узгодження листів, наказів, розпоряджень, контроль за виконанням та закриттям рекомендацій внутрішнього та зовнішнього аудитів, усуненням недоліків виявлених СБ та ін.

4) Керівництво операційним комітетом - розгляд питань щодо погашення дебіторської заборгованості по придбаному кредитному портфелю банку;

5) фіксація та мінімізація операційних ризиків - оперативне реагування на виявлені порушення в роботі Товариства, проведення службових перевірок підготовка висновків і звітів керівництву щодо плану заходів та мінімізації ризиків в майбутньому.

Радник Голови Правління, заст. директора Департаменту супроводження процедури ліквідації

ПАТ "БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ"

Банки

2 роки 3 місяці

06.2015 - 09.2017

Координація роботи структурних підрозділів Банку в процесі процедури його ліквідації; консолідація інформації для подання відповідей та документів на запити Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд); супроводження підготовки звітності та забезпечення їх своєчасного надання Фонду; сприяння Уповноважені особі фонду щодо належного вжиття заходів для забезпечення збереження майна (активів) та документів банку в тому числі аналіз здійснених заходів та розробка і підготовка найменш витратної для Банку процедури щодо реалізації процесу повернення дебіторської заборгованості; проведення переговорів з контрагентами щодо добровільного виконання зобов'язань останніми перед Банком та мінімізація витрат банку пов'язаної з претензійно-позовною роботою; сприяння у здійсненні всіх необхідних заходів та вжиття максимальних зусиль для уникнення конфлікту інтересів та демократичного врегулювання спірних питань щодо належного задоволення вимог кредиторів у відповідності до встановленої черговості; здійснення координації дій структурних підрозділів банку при проведенні зарахування зустрічних однорідних вимог протягом процедури ліквідації; здійснення контролю та організація роботи структурних підрозділів банку пов'язаної з обов'язковим комплексом дій при виявленні нікчемних правочинів.

Директор юридичного департаменту

Банк (4-ї групи)

Банки

1 рік 8 місяців

07.2013 - 03.2015

Правове супроводження діяльності банку: розробка та погодження: положень, інструкцій, стандартів нових продуктів, наказів, розпоряджень, договорів (господарських, кредитних в тому числі факторинг та лізинг, застави, трудових та ін.). Проведення переговорів з контрагенами, супроводження та підписання договорів, підготовка до укладення правочинів.Супроводження перевірок НБУ, обшуків та здійснення тимчасового доступу до речей та документів правоохоронними органами всіх рівнів, написання скар, заперечень, відповідей на запити. Забезпечення захисту інтересів банку після проведення перевірок на всіх рівнях в тому числі і в судах та ін.

Заступника начальника управління супроводження активних операцій банку Юридичного департаменту після

ПАТ "КБ Актив-банк"

Банки

4 роки 8 місяців

11.2008 - 07.2013

Підготовка висновків по кредитуванню юридичних та фізичних осіб резидентів і нерезидентів, підготовка договорів іпотеки, застави, відступлення права вимоги та ін., їх нотаріального укладення. Розробка типових договорів, погодження та розробка внутрішніх нормативних актів. Надання юридичних висновків, проведення моніторингу правильності оформлення виданих кредитів.

Заступник начальника управління-начальника відділу правового забезпечення кредитування корпоративних

ВАТ «Кредитпромбанк»

Банки

1 рік 8 місяців

11.2006 - 07.2008

Координація роботи що пов"язана з супроводженням активних операцій, розміщенням іноземних інвестицій, кредитуванням інвестиційних проектів, наданням висновків щодо можливості створення фондів фінансування будівництва, а також кредитування діючих. Погодження висновків філій, що перевищують їх ліміти, підготовка висновків про можливість отримання кредитів, також по програмі Державної іпотечної установи. Надання роз'яснень на запити пов'язані з здійсненням активних операцій банком. Участь в кредитному комітеті банку.

Начальник відділу правового забезпечення Супроводження банківських операцій та господарської діяльно

КМД «Індекс-Банк»

Банки

3 місяці

08.2006 - 11.2006

Надання висновків по кредитуванню юридичних та фізичних осіб, правомірності арешту коштів на рахунках та проведення виїмок, погодження відкриття рахунків, підписання договорів застави та іпотеки, вчинення виконавчих написів, представництво інтересів у суді. Членство в кредитній комісії.

Начальник відділу загального правового забезпечення

ВАТ КБ “Надра”

Банки

3 роки 7 місяців

01.2003 - 08.2006

Загальне правове забезпечення банківської діяльності: підготовка та розробка господарських договорів, страхування, лізинг, реклама, поставка, підряди, зовнішньоекономічні контракти, надання консультацій, юридичних висновків та роз'яснень з питань поточної діяльності банку, супроводження перевірок, правове забезпечення трудової діяльності та ін.Оцінка документів для придбання нерухомості або оренди.

Юрисконсульт

АБ “Еталон” реорганізовано в Київську Центральну філію АППБ “АВАЛЬ”

Банки

9 місяців

04.2002 - 01.2003

Підготовка та розробка господарських договорів, договорів застави, поруки на розрахунково-касове обслуговування, еквайрінгові договори перевірка та підготовка локальних нормативних документів , підготовка запитів/відповідей та їх законодавче обґрунтування, надання юридичних висновків та роз'яснень з питань поточної діяльності банку та ін.

Головний юрисконсульт

Головне управлінні Національного банку України по м. Києву і Київській області

Банки

8 місяців

08.2001 - 04.2002

Правове забезпечення банківського нагляду, валютного контролю, інкасації, бухгалтерії та інших структурних підрозділів. Розгляд установчих документів банків, перевірка документів для отримання свідоцтв та дозволів на здійснення інвестицій за кордон, розробка та розгляд проектів договорів, участь у тендерному комітеті, відповіді на запити, представництво інтересів у господарському суді.

юрисконсульт, в.о. начальника управління, директор департаменту

Акціонерний банк «Банкірський Дім»який було реорганізовано в Державно-акціонерний спеціалізований імпортно-експортний банк України

Банки

5 років 11 місяців

09.1995 - 08.2001

Ведення протоколів правління та загальних зборів акціонерів, підготовка та юридична оцінка договорів, робота з БТІ, нотаріальними конторами, ведення кадрової роботи. Відкриттям та веденням рахунків, перевірка наданих документів, блокування коштів,арешти рахунків, контроль виїмки документів, розрахунково-касового обслуговування, робота з НБУ та ДПІ в тому числі і супроводження перевірок.

Ключова інформація

чудові організаторські здібності, різноплановий досвід роботи, вміння працювати як самостійно так і в команді, здатність організувати, систематизувати і контролювати будь-який процес господарської діяльності

Навчалась в 1 закладі

Інститут економіки, управління та господарського права, правознавства

правознавство

Київ, Україні, 1999

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Ділові якості

аналітичний склад ума, комунікабельність, відповідальність, організаторські здібності, вміння знаходити оптимальні рішення, швидко і легко навчаюсь та освоюю нові поставлені задачі; можлива повна самостійність у роботі на будь-якій посаді, працювати з командою та в команді, а також оперативно і самостійно її створити.

Комп'ютерні навички

Word, Excel, Lotus, FAR manager, Internet, юридичні програми: Консультант, Закон, Право, Liga, ОДБ-Мьобіус

Наталья

Юрист

Київ

47 років

Активно шукає роботу

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 дні тому