Працював в 1 компанії   12 років 5 місяців

IT

Копірайтер-рерайтер

Фріланс

IT

12 років 4 місяці

02.2012 - до теперішнього часу

Створення статей на різні теми з ТЗ (як із ключовими словами так і без). Пошук тематичних картинок до деяких статей, наповнення контентом кількох груп у соціальних мережах (посилання надам при особистому листуванні).

Ключова інформація

Вільно володію комп'ютером на рівні досвідченого користувача, легко навчаюсь різним програмним продуктам, володію основами html-верстки (досвіду роботи немає) та CSS (досвіду роботи немає), володію початковими знаннями в галузі SEO (досвіду роботи немає), SMM, SMO, розбираюся в базовом налаштуванні та роботи з оргтехнікою. Є досвід роботи веб-аналітиком та маркетологом (налаштування, ведення та аналітика рекламних кампаній Яндекс Директ, РСЯ, Google Ads, КМС (GDN), таргетована реклама "Вконтакте").

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Webінар як створити та запустити рекламну кампанію в Яндекс Директ

Миколаїв, 2014

Webінар був присвячений створенню семантичного ядра, заголовкам та текстам оголошень, а також початковому налаштуванню рекламної кампанії в Яндекс Директ. Семінар проводився для користувачів-початківців.

Семінар з аудіо\відео техніки Phillips

Харків, 2009

Одноденний семінар, присвячений поглибленому вивченню деяких особливостей аудіо/відео техніки торгової марки Phillips (р/к телевізори, плазма, акустичні системи, DVD та BlueRay програвачі)

Семінар з цифрової техніки Samsung

Одеса, 2007

Цей семінар був присвячений глибокому ознайомленню з цифровою технікою Samsung (МР-3/МР-4 плеєра, мобільні пристрої, фотоапарати тощо)

Додаткова інформація

Мета

Віддалена робота, за певних умов можлива робота в офісі

Водійське посвідчення

Категорія B

Мінімальний досвід водіння

Комп'ютерні навички

Володію основами комп'ютерної верстки (базові знання HTML та CSS), є досвід наповнення сайтів контентом (навички контент менеджера), підключення лічильників статистики на сайт, завантаження сайту на хостинг та реєстрація та підключення доменного ім'я, налаштування контекстної та таргетованої реклами, підключення систем автоматичного управління ставками тощо.

Анатолій Вадимович

Копірайтер-рерайтер

Миколаїв

8 000 грн.

38 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 4 дні тому