Працював в 6 компаніях   35 років 6 місяців

Інше, Енергетика та Енергоносії, Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

Інженер з експлуатації будівель та споруд

Посольство Республіки ... в Україні

Інше

3 роки 5 місяців

02.2021 - до теперішнього часу

Забезпечення функціонування двох об'єктів нерухомості, ведення документації, пошук та співпраця з підрядними організаціями, укладання договорів, контроль якості виконання робіт. Співпраця з комунальними підприємствамм: Київгаз (газова котельня), Київводоканал, Київтеплоенерго (споживання електроенергії та теплопункт). Дрібний ремонт власними руками.

Інженер з організації робіт по експлуатації

Форум Груп

Інше

8 місяців

04.2020 - 12.2020

Організація робіт з обслуговування та експлуатації бізнес центру та прилеглої території. Організація ремонтної роботи: попередній огляд, складання кошторису, здійснення контролю за якістю виконання ремонтних робіт; Забезпечення безперервної роботи інженерних мереж; Управління технічними персоналом, підбір персоналу; Контроль за виконанням робіт підрядними організаціями;

Інженер з організації робіт по експлуатації та ремонту

Фесилити Менеджмент Украина

Інше

5 років 6 місяців

10.2014 - 04.2020

Виконання різноманітних робіт з обслуговування офісів компаній в п'ятьох бізнес-центрах: "Гулівер", "Парус", "Сенатор", "Астарта", "Ірва" та на інших об'єктах. Вміння організувати роботу, визначити оптимальні способи, терміни, матеріал для вирішення будь-якої технічної задачі. Обслуговує та ремонтує будь-яке обладнання та пристрої, необхідні для функціонування сучасного офісу, магазину або іншого підприємства. Сантехніка, електрика, загальнобуд, або ще щось, необхідне замовнику. Кар'єрне зростання від техніка до інженера. Різнобічні навички у різноманітних галузях. Величезний досвід роботи. Володіння комп'ютером. Володіння навичками зварювання.

Слюсар ВДГО, водій

Крам УГГ

Енергетика та Енергоносії

15 років 10 місяців

10.1998 - 08.2014

Слюсар із ремонту газового обладнання 4-го розряду, слюсар аварійно-диспетчерської служби 4-го розряду. Водiй. Паралельно - робота сантехніком (ПП) та електриком.

Водій

Монтажное управление "Теплоэнергомонтаж"

Енергетика та Енергоносії

6 років 6 місяців

04.1992 - 10.1998

Робота водієм службового автобуса ЛАЗ-699Р, "Турист". Перевезення працівників підприємства за міськими та міжміськими маршрутами.

Водій другого класу автобуса на міських маршрутах.

Краматорское АТП 11410

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

3 роки 3 місяці

01.1989 - 04.1992

Безаварійне перевезення пасажирів міськими маршрутами. Другий клас.

Ключова інформація

Робота інженером з експлуатації бізнес-центру, вміння забезпечити безперебійну роботу всіх систем об'єкта. Робота в офісах провідних світових фірм, у п'яти БЦ класу "А" ("Гулівер", "Парус", "Сенатор", "Астарта", Ірва") як інженер з експлуатації обслуговування, великий досвід з організації та виконання робіт будь-якої складності і відповідальності.Великий досвід роботи з обслуговування систем водо, електропостачання, системи вентиляції та кондиціювання та різноманітні навички з виконання сантехнічних, електротехнічних, зварювальних, загальнобудівельних та інших робіт.Уміння знайти оптимальне рішення будь-якого технічного завдання.Упевнений користувач ПК. Водій - професіонал 2-го класу зі стажем понад 30 років, 15-річний стаж проведення газонебезпечних робіт при ремонті газового обладнання, слюсар АДС 4-го розряду, слюсар ВДГО 4-го розряду. Точність, відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, стресостійкість.

Навчався в 1 закладі

ДГМА

Технологія та обладнання зварювального виробництва

Україна, 2002

Додаткова інформація

Цель

Поиск достойного места работы, где необходимы мои знания и мастерство.

Ігор

Завхоз, електрик, технік

Київ

19 000 грн.

56 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому