Працював в 9 компаніях   21 рік 8 місяців

Сили оборони України, Торгівля роздрібна / Retail, Промисловість та Виробництво, Телекомунікації / Зв'язок

Головний сержант (Заступник командира взводу)

ЗСУ

Сили оборони України

1 рік 5 місяців

02.2023 - 07.2024

Відповідав за плануваня та виконання взводом бойових завдань. Брав беспосередню участь у бойових завданнях. Навчав військовослужбовців рядового і сержантського складу, контролював військову дисципліну, правильне зберігання і експлуатацію озброєння, техніки та іншого майна взводу, внутрішній порядок у підрозділі, правильне несення служби військовослужбовцями. Вів весь документообіг та звітнисть підрозділу. Служив на Донецькому, Луганському, Харьківському напрямку, маю статус УБД (учасника бойових дій). Маю зброю та дозвіл на зберегання та ношення травматичної зброї.Звільнений з військової служби за сімейними обставинами.

Менеджер з управління проектами

"ПЕРША ЧАРІВНА СКРИНЯ"

Торгівля роздрібна / Retail

9 місяців

05.2021 - 02.2022

Розвиток мережі вендинговых автоматів по приготуванню кави, обслуговування, ремонт.

Технічний директор

Виробництво взуття

Промисловість та Виробництво

5 років 4 місяці

04.2016 - 08.2021

Під моїм керівництвом в стислі терміни були капітально переобладнувані аварійні виробничі приміщення площею 1700 кв.м., добудований поверх офісних приміщень, побутові і допоміжні приміщення з усіма комунікаціями - термін від початку праць до запуску виробництва - 3 місяці.Керував будівельними бригадами: постановка завдань, контроль якості і термінів будівництва.Планував і контролював закупівлю і постачання будматеріалів для безперебійної роботи будівельних бригад.Забезпечував контроль за дотриманням техніки безпеки використання інструментів і будівельного устаткування.Приймав і контролював якість робіт підрядників.Планував і керував установкою устаткування і запуском цехів в експлуатацію.- організація ефективної взаємодії між підрозділами підприємства;- щоденне планування виробничих процесів згідно загального плану виробництва;- постановка завдань персоналу, контроль якості і термінів виконання;- контроль і оптимізація витрат.

Директор по маркетингу, виконавчий директор

Пишна Краса, Всеукраїнська мережа магазинів одягу і взуття

Торгівля роздрібна / Retail

9 місяців

05.2015 - 02.2016

На посаді директора по маркетингу (пізніше за виконавчого директора) розробив і реалізував:- структуризацію підрозділів компанії і розподіл функціональних обов'язків, що збільшило швидкість взаємодії і ухвалення рішень;- тоговельні точки мережі було приведено до єдиних корпоративних стандартів;- розробив і запровадив комплекс заходів для зростання ключових показників діяльності ТТ;- програму мотивації для покупців, що привело до збільшення показників продажів, забезпечило ефективну комунікацію з клієнтами і підвищило кількість лояльних клієнтів;- єдину корпоративну інформаційну мережу, що підвищило ефективність взаємодії і сприяло збереженню комерційної інформації;- єдину клієнтську базу для централізованого інформування клієнтів мережі, що сприяло управлінню потоком покупців в заплановані періоди;- корпоративну школу навчання сучасним методикам і технологіям продажів;- систему упаковки, транспортування і зберігання товару, що звело до мінімуму втрати товару.

Регіональний представник

Київстар

Телекомунікації / Зв'язок

8 років 4 місяці

03.2006 - 07.2014

Контролював роботу торгових команд; Проводив аудит торгових точок (у моєму підпорядкуванні знаходилося 230 ТТ);Забезпечував розвиток дилерської мережі, популяризацію бренду в регіоні, зростання абонентської бази і збільшення продажів продуктів компанії;Контролював виконання стандартів і дотримання якості послуг АТ "Київстар";Вивчав кон'юнктуру ринку зв'язку на увіреній території, розробляв маркетингові пропозиції і забезпечував реалізацію маркетингових заходів;Проводив тренінги для торгового персоналу і дилерів мережі;Здійснював адміністрування і звітністьРезультативність:У течії зазначеного терміну сталося збільшення представленности долі бренду з 3% у 2006г.) у загальній масі мобільних операторів в Луганській області до 30% у 2014.

Директор виробництва

«Инвестмастерстрой»

Промисловість та Виробництво

3 роки

03.2003 - 03.2006

Управляв розвитком і стратегічним плануванням, фінансово-господарською діяльністю компанії;Займався пошуком нових замовників, готував комерційні пропозиції, проводив переговори і укладав угоди із замовниками;Здійснював архітектурне планування об'єктів, розробляв остаточні варіанти для замовників;Координував діяльність усіх підрозділів підприємства по реалізації великих проектів і дрібних замовлень;Контролював дотримання термінів і якість виконання;Здійснював усі необхідні узгодження з державними службами;Контролював технічний стан устаткування підприємства, дотримання планового технічного обслуговування комунікацій;

Упр. виробництвом цеху по виготовленню металопластикових вікон,алюмінієвих систем.

ЧП «Инвестмастерстрой»

Промисловість та Виробництво

5 місяців

10.2002 - 03.2003

Управління персоналом цеху, розподіл працівників узгоджено поставлених завдань.Контроль за дотриманням технології виготовлення виробів, правильності комплектації.Контроль дотримання термінів виготовлення,комплектації замовлень.Контроль дотримання правил техніки безпеки і збереження устаткування і інструментів.

Менеджер меблевого виробництва.

ЧП «Инвестмастерстрой»

Промисловість та Виробництво

7 місяців

03.2002 - 10.2002

Виїзд на об'єкт, переговори із замовником. Визначення типу торгового устаткування, корпусних меблів, архітектурне планування об'єктів. Розробка і затвердження оптимального варіанту для замовника.Координація дій виробничих відділів, цехів, в реалізації проектів, здача замовлень під ключ.

Майстер цеху по виготовленню меблів і торгового устаткування.

ЧП «Инвестмастерстрой»

Промисловість та Виробництво

1 рік

03.2001 - 03.2002

Управління персоналом цеху, навчання, розподіл працівників узгоджено поставлених завдань.Контроль за дотриманням технології виготовлення виробів, якості виготовлення, правильності комплектації.Контроль дотримання термінів виготовлення,комплектації замовлень.Контроль дотримання правил техніки безпеки і збереження устаткування і інструментів.Технічне обслуговування устаткування ..

Ключова інформація

Великий досвід в організації, контролю виробництва і управління виробничими процесами.Досвід організації і введення нових структур, запуск нових виробів у виробництво, набір і навчання персоналу;Досвід управління персоналом;Досвід проведення результативних переговорів, встановлення партнерських взаємовідносин.

Навчався в 2 закладах

Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"

Факультет економіки і бізнесу, спеціальність "менеджмент"

Луганськ, Украина, 2010

СПТУ № 26

Експлуатація і ремонт будівельних машин і механізмів

Луганськ, 1989

Курси, тренінги, сертифікати

Семинары технологии продаж, управление конфликтами

Київ, Донецьк, Луганськ, 2014

(2007-2014 ООО PulseЛТД та ПрАТ «Київстар»)

Додаткова інформація

Профессиональные качества:

Професійні якості:Вимогливість, жорсткий стиль управління, націлений на результат;Уміння організувати, координувати і мотивувати команду;Комунікабельність, стрессоустойчивость;Здатність до самонавчання і освоєння нових видів діяльності;Особисті качества:высокая працездатність, аналітичні і прогностичні здібності, здатність до генерації нових ідей, почуття гумору.Володіння мовами : - російський, український вільно, англійський - Elementar.Упевнений користувач ПК, MS Office, Internet.Водійське посвідчення: кат. "В", "С", досвід водіння 15 років. Шкідливі звички і залежності відсутні.

Мета.

Отримання посади начальника виробництва, керівника проекту.

Вячеслав Геннадійович

Директор, керуючий, начальник виробництва

Одеса

40 000 грн.

52 роки

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 5 годин тому