Працювала в 6 компаніях   11 років 11 місяців

Державний сектор, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Медицина та Охорона здоров'я

Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності

Тернопільська обласна державна адміністрація

Державний сектор

1 рік 1 місяць

07.2014 - 08.2015

Організація роботи відділу, контроль за освоєнням бюджетних коштів, фінансова звітність, нарахування заробітної плати працівникам управління...

Головний спеціаліст відділу організації оплати праці, фінансування та бухгалтерського обліку

Тернопільська обласна державна адмітністрація

Державний сектор

4 роки 10 місяців

09.2009 - 07.2014

Обов'язки: здійснюю облік, систематизацію та зберігання нормативних документів щодо бухгалтерського обліку та звітності, готую відповіді з питань обліку та звітності за дорученням керівництва на запити відповідних підприємств, організацій, їх фінансових структур, забезпечую достовірне ведення і раціональну організацію бухгалтерського обліку, дотримання касової і розрахункової дисципліни, правильне використання одержаних в банку коштів, збереження і ведення бухгалтерських документів і архівів, своєчасне і якісне подання бухгалтерської, фінансової і статистичної звітності, виконання і подання у відповідні органи розрахунків по відшкодуванню працівникам управління законних соціальних виплат, правильне, своєчасне нарахування і виплату грошових сум працівникам управління, грамотну експлуатацію комп'ютерної техніки та збереження бухгалтерських даних на сучасних носіях інформації, здійснюю контроль за дотриманням кошторису витрат на утримання апарату управління і збереженням державної власності.

Бухгалтер

ТОВ Ровекс

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 4 місяці

04.2007 - 08.2009

Обов'язки: вести облік розрахунків з покупцями, оформляти розхідні накладні на отримання товару, правильно відображати всі операції пов'язані з рухом товару і розрахунками, забезпечувати достовірність даних по дебіторській та кредиторській заборгованості по покупцях, оформляти податкові накладні по приходу коштів на розрахунковий рахунок, вести облік податкових зобов?язань по головному підприємству, робити розноску в програмі накладних по розходу, актів повернення товару та коштів, формувати журнали по рахунках 361, 301, 311 , 631, виписувати товаро-транспортні накладні на розхід товару, на філіали та покупцям, регулярно надавати безпосередньому керівникові звіт про пророблену роботу за період, не допускати поширення стороннім особам інформації, що складає комерційну таємницю підприємства.

провідний спеціаліст-бухгалтер відділу фінансів та бухгалтерського обліку

Тернопільський районний центр зайнятностні

Державний сектор

1 рік 4 місяці

07.2003 - 11.2004

Обов'язки: здійснювати прийом, аналіз і контроль табелів обліку робочого часу, приймати та контролювати правильність оформлення листків про тимчасову непрацездатність, довідок з догляду за хворими та інших документів, що підтверджують право на відсутність працівника на роботі, здійснювати нарахування заробітних плат працівникам , здійснювати контроль за витрачанням фонду оплати праці, здійснювати нарахування та перерахування страхових внесків у державні позабюджетні соціальні фонди, заробітних плат робітників і службовців, інших виплат та платежів, а також відрахування коштів на матеріальне стимулювання працівників підприємства, готувати періодичну звітність по фондах у встановлені терміни, стежити за збереженням бухгалтерських документів, оформлювати їх відповідно до встановленого порядку для передачі в архів, вести на основі відомостей виплату зарплати працівникам, здійснювати контроль за дотриманням касової дисципліни, розрахунками з підзвітними особами, готувати дані для складання балансу й оперативних зведених звітів про доходи і витрати грошових коштів, брати участь у розробці і впровадженні раціональної планової й облікової документації, прогресивних форм і методів ведення бухгалтерського обліку на основі застосування сучасних засобів обчислювальної техніки та інформаційних технологій, систематично підвищувати свою кваліфікацію, виконувати інші доручення головного бухгалтера (його заступника).

Товарознавець

ТОВСУВФ "Брокінформ"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

5 місяців

06.2002 - 11.2002

Обов'язки: здійснювати контроль за наявністю, терміном придатності продукції на складах, контролювати додержання вимог щодо збереження якості товарів та торгівлі ними, перевіряти наявність товарно-транспортних накладних, рахунків-фактур, сертифікату відповідності державній системі сертифікації та відповідність якості товарів чинним стандартам та технічним вимогам, перевіряти наявність маркових штрих кодів на прийнятих до реалізації товарах, у разі їх відсутності - маркує внутрішніми штриховими кодами, здійснювати оперативний облік надходження і реалізації товарно-матеріальних цінностей, контролювати своєчасність відвантаження товарів за договорами постановок, зворотної тари, брати участь у проведенні інвентаризації товарно-матеріальних цінностей.

медреєстратор організаційно-методичного відділу

Тернопільська обласна клінічна лікарня

Медицина та Охорона здоров'я

1 рік 7 місяців

11.2000 - 06.2002

Обов'язки: забезпечувати систематизацію та статистичну обробку облікової медичної документації та інформації, здійснювати контроль за якістю й достовірністю облікових даних і звітності, забезпечувати достовірність розрахунку й аналізу статистичних показників діяльності установ, медичного обслуговування та стану здоров'я населення.

Ключова інформація

Спеціальні знання та навики:

ПК - MS Office, ПЗ Парус-бюджет, С Інтернет - впевнений користувач, українська мова (рідна), російська (вільно), іноземна (англійська - початковий рівень).

Навчалась в 2 закладах

Тернопільський національний економічний університет

Державна служба

Тернопіль, 2014

Тернопільська академія народного господарства

Облік і аудит

м.Тернопіль, 1998

Курси, тренінги, сертифікати

Підвищення кваліфікації державних службовців

м.Тернопіль, Тернопільський регіональний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації, 2009

Підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Державне управління та державна служба

м.Київ, 2004

Міністерство праці та соціальної політики, Інститут перепідготовки

кадрів державної служби зайнятості України.

Оператнор ЕОМ.

м.Тернопіль, Тернопільський технічний університет ім.І.Пулюя, 2000

Оператор ЕОМ.

Додаткова інформація

Мета

Резюме подається на зайняття посади бухгалтера, заступника головного бухгалтера

Особисті якості

Добрий день. Практикуючий бухгалтер, єдиний бухгалтер ТОВ, ФОП, кадрове діловодство, орієнтуюсь в законодавстві. Програми 1С, Медок.

Шукаю віддалену роботу, оскільки знаходжусь територіально не в Україні. Вивчаю польську мову, бо планую освоїти курси бухгалтерські у Польщі. Також планую продовжити вивчати англійську мову. 0680411542 мій вайбер, ваццап, телеграм.

Зоряна Богданівна

Бухгалтер, помічник головного бухгалтера

Тернопіль

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 12 годин тому