Працював в 10 компаніях   15 років 8 місяців

АПК (Агропромисловий комплекс), Енергетика та Енергоносії, Медицина та Охорона здоров'я, Державний сектор, Освіта

Начальник загальноправового відділу

АСТ, ТОВ

АПК (Агропромисловий комплекс)

8 місяців

09.2018 - 05.2019

Супровід перевірок фіскальної служби, МНС, Мінпраці тощо, ведення експертизи комісії сортовипробувань, підготовка до реєстрації насіннєвого господарства, ведення страхових випадків, супровід реєстрацій сортів рослин, ведення договорів ЗЕД, супровід творів мистецтва для ввезення в Україну.

Начальник відділу закупівель, договірної роботи, уповноважена особа, єксперт з публічних закупівель

Центральная ЕС ГП "НЕК "Укрэнерго"

Енергетика та Енергоносії

2 роки

03.2016 - 03.2018

Організація та проведення закупівель для держ.підприємства. Уповноважена особа Центральної енергетичної системи Науково-проектного центру розвитку Об'єднаної енергосистеми України.

Начальник Управління правового забезпечення

Укренерго

Енергетика та Енергоносії

3 роки

09.2010 - 09.2013

Забезпечення взаємодії юридичних служб 8 енергетичних систем країни, представлення інтересів підприємства щодо резонансних спорів у судах, супровід міжнародних та національних закупівель, продаж одиниць за Кіотським протоколом, підготовка проекту закону про корпоратизацію підприємства, робота з виконавчими службами, супровід кредитних ліній від ЄБРР, МБ, Deuche Bank.

Заступник начальника юридичного департаменту

Міністерство палива та енергетики України

Енергетика та Енергоносії

5 місяців

04.2007 - 09.2007

Міністерство палива та енергетики (забезпечення державної політики в ядерно-промисловому, електроенергетичному та нафтогазовому секторах економіки)юридичне супроводження міжнародної діяльності Міністерства, підготовка проектів актів ВРУ, КМУ, Міністерства, ведення корпоративних питань Міністерства з електроенергетики, атомної енергетики, реформування галузі.

Заступник директора з правової, кадрової та організаційної роботи

ПрАТ "Трускавєцькурорт"

Медицина та Охорона здоров'я

7 місяців

04.2006 - 11.2006

Організація та формування кадрів юридичного блоку. супровід ухвалення та виконання рішення Правління, Наглядової ради Компанії, проведення політики акціонера в управлінських рішеннях, ведення судової роботи. впровадження корпоративної дисципліни та відповідальності.

Заступник начальника юридичного Департаменту

НАК Нафтогаз Украины

Енергетика та Енергоносії

2 роки 9 місяців

07.2003 - 04.2006

Керівництво Управлінням корпоративної діяльності Компанії – підготовка та супровід рішень Правління, Наглядової ради, створення та ліквідація дочірніх компаній, представництв (ОАЕ, Туркменістан), представлення інтересів газотранспортного Консорціуму від України, ведення проектом з РФ. Туркменістаном на постачання газу, інших проектів цієї тематики. Підготовка рішень Президента КМУ. у нафтогазовій сфері.

Єксперт Служби віце-прем'єр-міністра України

Секретаріат Кабінету Міністрів України

Державний сектор

3 місяці

04.2003 - 07.2003

Представництво інтересів Віце-Прем'єр-Міністра у державних комісіях та колегіях як курируючого галузі охорони здоров'я, освіти, релігії, інтелектуальної власності, рекреації. Здійснював юридичний аналіз документації, що постає на розгляд Служби, складання юридичного аналізу та висновків з усіх питань Служби, складання висновків комісії з геральдки, технопарків, законопроектної роботи.

головний юрисконсульт відділу Юридичного управління

ДК "Газ України" НАК "Нафтогаз України"

Енергетика та Енергоносії

8 місяців

08.2002 - 04.2003

Ведення претензійно-позовної роботи за закріпленими Харківською, Дніпропетровською та Одеською областями. Проведення роботи зі стягнення заборгованості за поставлений та неоплачений природний газ.

В.о. начальника юридичного відділення, начальник відділу судових справ

ДП "Укрпатент"

Державний сектор

3 роки 1 місяць

01.2000 - 02.2003

Керівництво юридичним підрозділом експертної установи з питань промислової власності, здійснення судової, аналітичної та організаційної роботи у відділах судового захисту та апеляційного розгляду скарг, систематизація судової практики, доведення її результатів та удосконалення практики роботи експертних відділів, робота з суддівським корпусом вищих спеціалізованих судів.

головний спеціаліст

Державне патентне відомство України

Освіта

2 роки 4 місяці

09.1997 - 01.2000

Організація роботи зі збирання всіх судових справ з питань промислової власності за участю держави, створення відділу судових справ у ДП "Украптент", здійснення представництва інтересів держави у всіх судах України, представлення інтересів у Вищому арбітражному суді України, забезпечення міжнародного співробітництва, робота зі створення спеціалізованого патентного суду з урахуванням патентного суду м.Мюнхена. Учасник справ "Аспірин", "Валідол", "Sega", "Nintendo", "Пріма" тощо.

Ключова інформація

Досвід уповноваженої особи (експерта) з питань публічних закупівель – 8 років.Досвід управління юридичною службою на великих підприємствах – понад 10 років. Досвід ведення судових справ – понад 20 років.Досвід ведення договірної роботи – понад 20 років.Досвід ведення загальноправової та організаційної роботи – понад 20 років.Загальний стаж роботи у галузі юриспруденції – понад 20 років.

Навчався в 2 закладах

Харьковский институт повышения квалификации при ХПИ

менеджер интеллектуальной собственности

Харьков, Украина, 2000

Киевский государственный университет им. Т. Шевченко

правоведение. юридический

Киев, Украина, 1997

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Курси, тренінги, сертифікати

Свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю

Київ, 2021

Свідоцтво №10176/10 від 30.08.2021.

FIDIC International Training Program

Доха. Катар, 2010

Contract Manager&Administration

TACIS

Киев, Украина, 2000

Business English

Максим

Старший юрист

Київ

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 години тому