Працювала в 6 компаніях   29 років 4 місяці

Державний сектор, Телекомунікації / Зв'язок, Торгівля роздрібна / Retail, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

бухгалтер І категорії

МДЮСШ №3

Державний сектор

2 роки 6 місяців

12.2021 - до теперішнього часу

бухгалтерський облік, робота з первинними документами на всіх ділянках бухгалтерського обліку, ведення основних засобів: купівля, оприбуткування, введення в експлуатацію, укомплектування та розукомплектування, ремонт, модернізація, списання, проводила щорічну інвентаризацію. Облік запчастин та матеріалів: оприбуткування та списання. Облік ПММ та опрацювання шляхових листів. Розрахунки з дебіторами та кредиторами (постачальниками), робила акти звірок по оплаті, інвентаризацію боржників. Рознесення банківської виписки. Працювала на всіх ділянках бухгалтерського обліку, крім зарплати, формувала фінансову квартальну звітність.

Провідний бухгалтер

Вінницький обласний центр зайнятості

Державний сектор

6 років 11 місяців

01.2015 - 12.2021

провідний бухгалтер сектору матеріального забезпечення та розрахунків з дебіторами і кредиторами, ведення основних засобів: купівля, оприбуткування, введення в експлуатацію, укомплектування та розукомплектування, ремонт, модернізація, списання. Облік запчастин та матеріалів: оприбуткування та списання. Облік ПММ та опрацювання шляхових листів, проводила щорічну інвентаризацію. Працювала з договорами постачальників товарів та послуг від укладання договору до його повного виконання (договір, специфікація, оплата товару, оприбуткування, списання, акти виконаних робіт по договорам послуг, контроль залишків, звіряння оплат і т.д.). Працювала на всіх ділянках бухгалтерського обліку, крім зарплати, формувала фінансову квартальну звітність

економіст відділу організації роздрібної торгівлі

Укрпошта

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік 7 місяців

02.2012 - 09.2013

Укладання договорів щодо доставки та розміщення реклами, виписка рахунків, складання та виписка рознарядок, складання економічних та фінансових звітів за плановими показниками, складання відповідної кореспонденції на запити вищої організації, ведення інших послуг, що надаються компанією клієнтам, ведення табеля обліку робочого часу.

Економист, касир, головный бухгалтер

ТОВ Торгово-промисловий концерн "Преса"

Торгівля роздрібна / Retail

12 років 9 місяців

10.1995 - 07.2008

Робота в роздрібній торгівлі. На посаді економіста: розробляла план товарообігу, аналізувала рентабільність торгівельної точки, розробляла ефективний розподіл товару в роздрібній мережі відповідно споживчого попиту. На посаді касира: працювала з прийомом - видачею готівки. Проводила всі касові операції. Працювала з банківськими виписками та платіжними дорученнями, здавала інкасацію. На посаді головного бухгалатера: робила та здавала всю фінансову, податкову та статистичну звітність згідно вимог Чинного Законодавства того часу по роздрібній торгівлі.

ревізор-аудитор

Державна податкова адміністрація

Державний сектор

2 роки 4 місяці

05.1993 - 09.1995

документальні перевірки бухгалтерського та податкового обліку

комірник, товарознавець з якості

ТОВ " Спорттовари"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 10 місяців

06.1990 - 04.1993

На посаді комірника робила та здавала складську звітність, займалася прийманням та видачею товару. На посаді товарознавця з якості перевіряла якість товару, у разі повернення браку вела документальний супровід.

Ключова інформація

Економічний стаж понад 30 років, досвід роботи товарознавцем з якості в оптово-роздрібній торгівлі, досвід роботи ревізором у податковій адміністрації, досвід роботи економістом, бухгалтером-касиром та головним бухгалтером понад 12 років, досвід роботи економістом-маркетологом. Вільне літературне володіння російською та українською мовами. Знання ПК на рівні користувача (Word. Excel).Наявність лідерських та управлінських навичок.

Навчалась в 1 закладі

Київський торговельно-економічний університет

Економіка підприємства

Україна, 1995

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Додаткова інформація

Ціль

Отримання посади бухгалтера, економіста, ревізора

Наталья Борисовна

Бухгалтер-економіст

Вінниця

25 000 грн.

52 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому