Працював в 10 компаніях   35 років 7 місяців

Банки, Страхування, FMCG, Державний сектор

провідний експерт сектору виїзного стягнення (Hard Collection)

АТ "ОТП БАНК"

Банки

6 років 5 місяців

07.2016 - 12.2022

Проведення роботи з проблемними активами (фізичні особи) на етапі HARD. Проведення переговорів з клієнтами по телефону і пошук заходів щодо забезпечення погашення простроченої заборгованості. Моніторинг здійснених оплат боржниками. Досягнення цілей, щодо зниження рівня заборгованості. Встановлення контактів з боржниками і виявлення причин несплати по кредитах. Проведення зустрічей з клієнтами у приміщенні Банку та під час здійснення виїздів за місцем мешкання. Здійснення пошуку контактів з боржниками, з якими втрачений зв'язок, використовуючи різні джерела інформації. Підготовка та відправлення боржникам листів по погашенню заборгованості та про дострокове повернення кредитних коштів.

Провідний спеціаліст відділу безпеки

ПАТ "МАРФІН БАНК"

Банки

2 роки 10 місяців

09.2013 - 07.2016

Забезпечення захисту життєво важливих інтересів банку: забезпечення безпеки в кредитній діяльності, перевірка наявності негативних тенденцій у діяльності потенційних позичальників та клієнтів банку, перевірка достовірності інформації, яку надано потенційними позичальниками та клієнтами банку, їх кредитної історії, підготовка висновків, щодо доцільності надання кредитних коштів позичальникам, моніторинг заставного майна, що виступає в якості забезпечення зобов'язань за кредитними операціями, взаємодія з місцевими органами влади (ОВС, ДПА, судами), внутрішня безпека. Робота з кредитними справами, по яких під час стягнення заборгованості виявлені ознаки шахрайства, розшук позичальників та пов'язаних з ним особами, розшук залогового майна, переговори з позичальником з метою добровільного погашення заборгованості. Перевірка запитів на розкриття банківської таємниці та надання документів і інформації, що містять банківську таємницю.

Організація та контроль роботи фізичної охорони банку. Проведення службових розслідувань по виявлених недоліках в роботи охороців банку. Розробка інструкцій та положень по діях охоронців при виникненні надзвичайних ситуацій, пожежі та терористичних проявів.

Робота з підрядними організаціями по обладнанню приміщень Банку системами пожежної, охоронної сигналізації, системами відеоспостереження та контролю доступу до приміщень. Організація взаємодії з підрозділами ДСО та ДСНС.

Фахівець Управління безпеки та розслідувань

ПрАТ "Страхова компанія "ЛАФОРТ"

Страхування

9 місяців

05.2012 - 02.2013

Проведення розслідувань по фактах щахрайства у страхуванні Перевірка партнерів Компанії, діючих працівників та кандидатів на посади у Компанію. Проведення службових розслідувань по фактах порушень своїх функціональних обов'язків працівниками Компанії.

Начальник Київського відділу Департаменту стягнення заборгованості

ПАТ Банк "ТРАСТ"

Банки

4 місяці

10.2011 - 02.2012

Керівництво відділом по проведенню роботи з проблемними активами (фізичні особи, МСБ, корпоративні клієнти) на етапах SOFT, HARD, LEGAL, OGIS. Проведення переговорів з клієнтами по телефону і пошук заходів щодо забезпечення погашення простроченої заборгованості. Моніторинг здійснених оплат боржниками. Досягнення цілей, щодо зниження рівня заборгованості. Встановлення контактів з боржниками та поручителями і виявлення причин несплати по кредиту. Проведення зустрічей з клієнтами та поручителями. Здійснення пошуку контактів з боржниками, з якими втрачений зв'язок, використовуючи різні джерела інформації. Підготовка та відправлення боржникам та поручителям листів по погашенню заборгованості та про дострокове повернення кредитних коштів.

Підготовка заяв до правоохоронних органів по кредитах, які отримані по підроблених документах. Оскарження у прокуратурі постанов ОВС, по яких відмовлено в порушенні кримінальних справ. Підготовка списків боржників юридичному управлінню для подальшої передачі до суду. Взаємодія з іншими підрозділами Банку по проведенню претензійної роботі. Проведення роботи з виконавчою службою по виконанню рішень судів. Підготовка щоденних звітів щодо виконаної роботи.

Начальник Управління безпеки

АТ (публ.) "Український банк реконструкції та розвитку"

Банки

1 рік 2 місяці

05.2010 - 07.2011

Забезпечення захисту життєво важливих інтересів банку: забезпечення безпеки в кредитній діяльності, перевірка наявності негативних тенденцій у діяльності потенційних позичальників та клієнтів банку, перевірка достовірності інформації, яку надано потенційними позичальниками та клієнтами банку, їх кредитної історії, підготовка письмових висновків, щодо доцільності надання кредитних коштів позичальникам, моніторинг заставного майна, що виступає в якості забезпечення зобов'язань за кредитними операціями, взаємодія з місцевими органами влади (ОВС, ДПА, судами), внутрішня безпека. Робота з кредитними справами, по яких під час стягнення заборгованості виявлені ознаки шахрайства, розшук позичальників та пов'язаних з ним особами, розшук залогового майна, переговори з позичальником з метою добровільного погашення заборгованості на досудовому етапі. Розробка положень, інструкцій, що стосується безпеки банку та банківської таємниці. Перевірка запитів на розкриття банківської таємниці, проведення виїмок документів. Організація та контроль роботи фізичної охорони банку. Проведення службових розслідувань на предмет виявлення можливих зловживань з боку працівників банку.

Робота з підрядними організаціями по обладнанню приміщень Банку системами пожежної, охоронної сигналізації, системами відеоспостереження та контролю доступу до приміщень. Організація взаємодії з підрозділами ДСО.

Проведення роботи по подбору та перевірки делової якості охоронців банку. Розробка положень, інструкцій що стосуються роботи служби охорони. Контроль та перевірка несення служби охоронцями. Підготовка та ведення документаціі.

Головний спеціаліст Управління розслідувань Департаменту повернення боргів фізичних осіб

АТ "Сведбанк" (публічне)

Банки

1 рік 1 місяць

05.2009 - 06.2010

Робота з простроченою заборгованістю за кредитними операціями фізичних осіб та фізичних осіб - підприємців у випадках, коли місцезнаходження боржника або заставного майна невідоме; коли підставою отримання кредиту були підроблений паспорт або довідка про доходи клієнта Банку; за фактами неправомірних дій працівників Банку, пов'язаних з видачею кредитів фізичним особам та фізичним особам - підприємцям. Робота з правоохоронними органами та прокуратурою по кредитах, які отримані по підроблених документах.

Начальник відділу безпеки Департаменту фінансової та економічної безпеки

АТ "ТасКомерцБанк"

Банки

2 роки 2 місяці

02.2007 - 04.2009

Забезпечення захисту життєво важливих інтересів відділення банку: забезпечення безпеки в кредитній діяльності, перевірка наявності негативних тенденцій у діяльності потенційних позичальників, перевірка достовірності інформації, яку надано потенційним позичальником, та його кредитної історії, підготовка письмових висновків, щодо доцільності надання кредитних коштів позичальникам, моніторинг заставного майна, що виступає в якості забезпечення зобов'язань за кредитними операціями, взаємодія з місцевими органами влади (ОВС, ДПА, судами), внутрішня безпека, охоронна діяльність. Робота з кредитними справами, по яких під час стягнення заборгованості виявлені ознаки шахрайства, розшук позичальників та пов'язаних з ним особами, розшук залогового майна, переговори з позичальником з метою добровільного погашення заборгованості.

Перевірка несення служби охоронцями банку, розробка іструкцій та положень що стосуються роботи охоронців. ведення документаціі.

Начальник охорони

КФПП "Баядера"

FMCG

2 роки 11 місяців

03.2004 - 02.2007

Забезпечення охорони адмінбудівлі, території підприємства та складів. Здійснення контролю за ввозом та вивозом матеріальних цінностей. За допомогою підрядних компаний обладнання приміщень средствами ОПС, відеоспостереження. Недопущення крадіжок, пошкодження ТМЦ підприємства. Перевірка потенційних кандидатів на роботу у відділ охорони. Розроблення інструкцій, положень що стосуються роботи відділу охороні. Контроль та перевірка несення служби черговими змінами. Проведення інструктажів та навчання охоронців підприємства. Ведення документаціі.

Заступник начальника відділу Штабу (підполковник міліції)

ГУМВС України в м. Києві

Державний сектор

11 років 10 місяців

05.1992 - 03.2004

Командир роти

Служба у ЗС СРСР

Державний сектор

5 років 7 місяців

07.1986 - 02.1992

Навчався в 1 закладі

Камишинське вище військове будівельне командне училище

Командна (сантехнічне обладнання будівель та споруд)

Росія, 1986

Курси, тренінги, сертифікати

Курси працівників мобілізаційної роботи при КНЕУ

Україна, 1999

Робота при об'явленні надзвичайного стану.

Додаткова інформація

Комп?ютерні навички

На рівні користувача

Водійське посвідчення

Водійський стаж-35 років. Посвідчення водія (категорія А, В). Маю особистий автомобіль W Jetta 2015 р.в.

Особисті риси

Ділові якості: Маю великий досвід роботи з людьми, вимоглив до себе та підлеглих, психологічно стійкий, порядний. На зауваження начальників реагую правильно. Володію основами діловодства. ПК на рівні користувача.

Особисті якості: Цілеспрямований, високоорганізований, швидконавчаємий, комунікабельний. Гарні організаторські й аналітичні здібності. Уміння відстояти свою точку зору. Без шкідливих звичок.

Микола Олександрович

Спеціаліст служби безпеки, робота із проблемною заборгованістю

Київ

61 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 13 годин тому