Працював в 7 компаніях   27 років 9 місяців

Будівництво, Промисловість та Виробництво, Торгівля роздрібна / Retail

Інженер з технагляду

ТОВ "Альфа Констракшн Україна"м.Київ

Будівництво

1 рік 2 місяці

01.2021 - 03.2022

Участь у проекті "Цеппелін"-Реконструкція виробничої бази з будівництвом адміністративної та виробничої будівель за адресою: Києво-Святошинський р-н м. Вишневе, вул. Чорновола, 37. Здійснення технічного нагляду, згідно постанови КМ України №903

Інженер з технагляду

ТОВ"Камоцці",пневматика, CAMOZZI Automation

Промисловість та Виробництво

2 роки 6 місяців

09.2017 - 03.2020

Здійснення технічного контролю за реконструкцією заводу зі збирання пневмообладнання CAMOZZI у смт. Калинівка Броварського р-ну.

Основні обов'язки:Контроль на об'єкті якості робіт, відповідність проекту та наявність дозвільної документації. Перевірка та контроль кошторисно-договірної документації.Прийом виконаних робіт та поточної звітної документації від підрядних організацій.Фотофіксація поточного стану об'єкта.Контроль за дотриманням термінів будівництва, підготовка звітності про хід проведення робіт від початку до закінчення будівництва.

Інженер з технагляду

ООО "РК"Барбарис", ЖК Smart Hous

Будівництво

2 місяці

09.2016 - 11.2016

  • Здійснення технічного контролю над проведенням внутрішніх робіт на об'єкті ЖК Smart House, вул. Машинобудівна, 39, м. Київ-1-а черга.
  • Основні обов'язки:• Контроль якості робіт та відповідності держстандартам, технологіям проведення робіт згідно з проектним рішенням.• Прийом виконаних робіт та підписання актів.• Документування/фотофіксація поточного стану об'єкта.• Контроль за дотриманням строків відповідно до календарного графіка будівництва, наявності необхідної документації, підготовка звітності про хід проведення робіт.

Ведучий фахівець з технічного нагляду.

ТОВ "Природный Дом"

Будівництво

1 рік 3 місяці

11.2013 - 02.2015

Участь у проекті з будівництва котеджного селища на кшталт «Пасивний дім» у районі Михайлівки-Рубежівки Київської обл.Здійснення технічного нагляду під час ремонту елітного житла у престижних районах Києва (вул. Павловська, Мельникова), включаючи усі стадії від складання дефектного акту до здавання «під ключ».

Ведучий фахівець з технагляду відділу розвитку та нерухомості

«ЦентрОбувь», «Трейдшуз» м. Київ

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 8 місяців

05.2011 - 01.2013

Аналіз та оцінка знову об'єкта;Розробка та затвердження техзавдання на проектуванні;підготовка, розробка та узгодження кошторисної документації;проведення тендерів на вибір генпідрядних та підрядних організацій;узгодження договорів у системі електронної документації;складання та контроль графіка виконання робіт;технічний контроль за виконанням будівельних робіт; фінансовий облік;підписання актів виконаних робіт;післяремонтне інженерно-технічне обслуговування об'єктівздавання в експлуатацію об'єктів на території України;(завершених з "нуля" - 35 об'єктів "CENTRO" та "ЦентрОбувь")

Головний інженер

ТОВ «Эфкон» г. Киев.

Будівництво

9 років 10 місяців

01.1999 - 11.2008

забезпечення робіт з будівництва та обладнання об'єктів компанії(промпокрівлі,гідроізоляція, фасади);держпрограми "Покрівля","Подвір'я";Контроль та забезпечення: охорони праці та техніки безпеки, проектно-кошторисної документації та матеріалів; цільове та раціональне використання ресурсів;укладання договорів підряду, постачання, надання послуг, технічного обслуговування тощо;проведення тендерів,здавання в експлуатацію об'єктів на території України; (понад 200 об'єктів)РедагуватиВидалити

Ведущий конструктор

«Мостобуд», «Укрдіпробудміст»

Будівництво

10 років 6 місяців

07.1988 - 01.1999

Проектування та розробка проектної документації нестандартного обладнання в мостобудуванні України(участь в проекті Південного Мосту м. Києві.)

Здійснення нормативного та технічного контролю проектів.

Проведення авторського надзору на підприємстві.

Ключова інформація

Технічний нагляд за будівництвом будівель та споруд згідно законодавства України.

Навчався в 1 закладі

Київський інженерно-будівельнмй інститут

Будівельні та дорожні машини і обладнання, інженер

Київ, 1988

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ СЕРТИФІКАТ АТ 009526, І кат.

Київ, 2021

Технагляд за будівництвом будівель та споруд.

ПОГ "Центр професійної підготовки та інжинірінгової діяльності"

Киев, 2018

Короткострокове підвищення кваліфікації за напрямом професійної атестації інженерів технічного нагляду Св. №3220 от 11.06.2018р.(підтвердження сертифікату після 5-ти років)

"Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом обєктів архітектури. Укрбудінжиніринг"

Киев. Украина., 2013

Повышение квалификации путем подготовки и проведения профатестации инженеров технического надзора для получения сертификата ИТН с регистрацией в Едином реестре Минрегион.

Свид. №1725 от 22.03.2013

Кваліфікаційний сертифікат. АТ №1667, без категор.

Київ, 2013

Технагляд за будівництвом будівель та споруд.


Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Досвідчений користувач ПК (Office Excel. Office Word.AutoCAD/ArchiCAD, СЭД, АВК,1С,ONLINE- торги, Internet .)

Водійське посвідчення

категорія В, наявність авто

Особисті якості

• здатність працювати у команді; творчий підхід до вирішення поставлених завдань; • висока швидкість виконання завдань; діяльності; • високий ступінь відповідальності щодо виконуваних завдань;високий рівень комунікабельності; • добрі аналітичні навички.

Олександр Миколайович

Інженер технічного нагляду (СС2)

Київ

57 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому