Працював в 7 компаніях   14 років 4 місяці

Промисловість та Виробництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Торгівля роздрібна / Retail, Банки

Менеджер з продажу.

ТОВ «ВНП Українське дитяче харчування»

Промисловість та Виробництво

2 роки

04.2022 - 04.2024

Прямі продажі( гуртові та роздрібні)

Комірник

ТОВ "Spell"

Промисловість та Виробництво

6 місяців

12.2021 - 06.2022

- прийом, облік, зберігання та відвантаження товару; -; контроль залишків на складі ;- проведення інвентаризації; - організація навантажувальних та розвантажувальних робіт; - участь у оптимізації складських процесів.

Водій штабелера та навантажувача, вантажник.

ТОВ "Українська швейна фабрика"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік

12.2020 - 12.2021

- комплектація замовлень та відвантаження по "видатковим накладним"; - пакування товару; - оформлення відправок "Нова пошта"; - відвантаження замовлень клієнтам та перевізникам ("Нова пошта", "Деливери", "Cат").

Завідувач складом сировини.

ТОВ «Юкрейниан Геарс»

Промисловість та Виробництво

3 роки

03.2017 - 03.2020

- облік надходження та відвантаження сировини зі складу; - підбір, навчання, та контроль праці працівників; - планування робіт підрозділу; - постановка задач підлеглим та контроль виконання; - безперебійне забезпечення сировиною виробництво, - участь у проведення інвентаризації, - управління процесами логістики; - допомога підлеглим у роботі на навантажувачі (посвідчення на водіння).

Менеджер гуртової закупівлі, логіст.

МОНПАСЬЕ

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 8 місяців

02.2010 - 10.2012

1. Гуртова закупівля товару для продажу в роздрібної мережі магазинів кампанії (39 магазинів). - Пошук нових постачальників товару. - Пошук нових груп товару. - Укладання договорів постачання. - Контроль взаєморозрахунок з постачальниками. - Аналіз продаж. - Оптимізація товарного запасу на складі.

2. Організація та контроль постачання товару у мережу магазинів. 3. Розробка стандартів мерчандайзингу: - Розробка та втілення планограм розміщення продукції на торгівельних площах. - Розробка нових та удосконалення наявних POS та POP матеріалів. 4. Контроль за виконанням правил розміщення POS та POP матеріалів, дотримання стандартів. .

Менеджер департаменту маркетингу

ЗАТ «Догмат Україна»

Банки

1 рік

10.2007 - 10.2008

- Розробка стандартів та правил оформлення торг. точок POS матеріалами. - Розробка та втілення системи контроля та координації оформлення точок продаж POS матеріалами на території м. Києва та Київської обл.. - Контроль та координація робот мерчандайзерів департаменту продаж на території м. Києва та Київської обл.

Територіальний менеджер

«ОАО Волыньхолдинг» (т/м «Торчин продукт»)

Промисловість та Виробництво

3 роки 11 місяців

01.2002 - 12.2005

- Створення відділу мерчандайзинга «з нуля». - Розробка та втілення системи роботи відділу мерчандайзинга з VIP мережами на території м. Києва. - Підбір персоналу та навчання (Полеві тренінги). - Постановка планів та завдань. - Контроль та координація роботи відділу. - Укладання маркетингових договорів с VIP мережами. - Контроль та координація роботи дистриб’юторських компаній в VIP мережами. - Контроль зберігання продукції на складах дистриб’юторських компаній, проведення списання бракованої продукції. - Контроль за проведенням промо акцій рекламними компаніями.

Навчався в 2 закладах

Академія праці та соціальних відносин.

Економічний факультет. Спеціальність маркетинг

Киев, 1998

- Київський будівельний технікум

Спеціальність: будівництво та експлуатація будівель та споруд. Кваліфікація: технік-будівельник-технолог.

Київ, 1993

Курси, тренінги, сертифікати

Асертивна поведінка у бізнесі

г. Луцьк, 2005

Керування продажами

г. Луцьк, 2002

Повний курс продаж

г. Київ , 1999

Додаткова інформація

Водительское удостоверение

Володіння ПК (Excel, Word, 1с.) Водійське посвідчення категорії «В», досвіт водіння 30 лет. Водійське посвідчення на керування навантажувача стаж 3 год.Наявність свого автомобіля.(Рено Кенго 2008г. 1,4 бензин.) Особисті якості: цілеспямований, відповідальний, комунікабельний, пунктуальний, організований. Захоплення: спорт (КМС по бейсболу, 2-й дорослий розряд по легкої атлетики).

Андрій

Водій категорії В

Київ

35 000 грн.

50 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому