Працював в 6 компаніях   13 років 9 місяців

Промисловість та Виробництво

Спеціаліст з оцінки і сортування виробів, напівфабрикатів та матеріалів

ПрАТ «ШП «ВОЗКО»

Промисловість та Виробництво

1 рік 1 місяць

09.2018 - 10.2019

Робота з постачальниками (вітчизняними та зарубіжними) по оцінці та сортуванню шкіряного напівфабрикату(виробів (готової продукції) і матеріалів) і визначення їх якості. Контроль за технологічними процесами на виробництві.

Спеціаліст з оцінки і сортування виробів, напівфабрикатів та матеріалів

ПрАТ «Шкіряне підприємство «Світанок»

Промисловість та Виробництво

3 роки

09.2015 - 09.2018

Робота з постачальниками, пошук та залучення нових. Проведення зустрічей, переговорів, укладання договорів. Здійснення закупівель сировини. Контроль поставок. Прийом продукції за кількістю і якістю. Робота з постачальниками і виробниками по оцінці та сортуванню шкірсировини, шкіряного напівфабрикату (визначення його якості за стандартами заданих компанією). Оцінка та сортування виробів (готової продукції) і матеріалів.

Спеціаліст з оцінки та сортування виробів, напівфабрикатів та матеріалів

Філія «Спілловер»/ Шкіряний завод ТОВ з іноземними інвестиціями «Спілловер», Івано-Франківськ

Промисловість та Виробництво

3 роки 7 місяців

03.2009 - 10.2012

Оцінка та сортування шкіряного напівфабрикату, виробів (готової продукції) і матеріалів, визначення і контроль якості за стандартами виробництва.

Спеціаліст з оцінки та сортування шкіряного напівфабрикату (вет-блю)

"Vimos S.P.A"Gambellara (Vi)

Промисловість та Виробництво

2 роки 7 місяців

08.2006 - 03.2009

Робота з компаніями-виробниками (вітчизняними та зарубіжними) по оцінці та сортуванню шкіряного напівфабрикату (вет-блю) і визначення його якості за стандартами заданих компанією.

Сортувальник шкіряної сировини

ПП «Валфон»

Промисловість та Виробництво

1 рік 7 місяців

10.2004 - 05.2006

Визначення якості консервації шкіряної сировини. Перевірка конфігурації, контуровки, дефектів, кількості корисної площі. Сортування всіх видів шкур с/г тварин в свіжому і консервованому вигляді, згідно діючих стандартів; ведення їх обліку. Комплектація партій шкур для відвантаження і переробки на шкіряному заводі або здача шкур за завантажувальним документам на склад одержувача. Управління персоналом - до 10 осіб (підбір, адаптація, навчання, організація роботи, постановка завдань, контроль виконання і т.п.). Ведення документообігу, складання звітності

Сортувальник шкіряної сировини

ПП "АРГО"

Промисловість та Виробництво

1 рік 7 місяців

01.2001 - 08.2002

Визначення якості консервації шкіряної сировини. Перевірка конфігурації, контуровки, дефектів, визначення кількості корисної площі. Сортування всіх видів шкур с/г тварин в свіжому і консервованому вигляді, згідно діючих стандартів; ведення їх обліку. Комплектація партій шкур для відвантаження і переробки на шкіряному заводі або здача шкур за завантажувальним документам на склад одержувача.

Ключова інформація

  • Профільна вища освіта в галузі виробництва та переробки продукції тваринництва і менеджменту.

  • Практичний досвід роботи в сфері шкіряного виробництва - більше 12-ти років. Досвід проведення оцінки, сортування та відбору шкіряного напівфабрикату (вет-блю), в якості залученого експерта в Італійській компанії «Vimos S.P.A» - більше 2-х років.

  • Знання виробничих і технологічних процесів вироблення різних артикулів шкір.

  • Практичні навички визначення якості консервації шкіряної сировини, перевірка конфігурації, контуровки, дефектів, кількості корисної площі. Сортування всіх видів шкур с/г тварин в свіжому і консервованому вигляді, згідно діючих стандартів.

  • Досвід роботи з компаніями-виробниками (вітчизняними та зарубіжними) по оцінці та сортуванню шкіряного напівфабрикату (вет-блю) і визначення його якості за стандартами, для подальшої закупівлі.

  • Практичний досвід організації, здійснення і управління закупівлями шкіряної сировини, напівфабрикату і матеріалів для шкіряного виробництва. Робота з діючими постачальниками, пошук та залучення нових. Проведення зустрічей, переговорів, укладання договорів. Здійснення закупівель сировини. Контроль поставок. Частковий контроль процесів складської і транспортної логістики.

  • Досвід управління персоналом до 10-ти осіб (підбір, адаптація, навчання, організація роботи, постановка завдань, контроль виконання і т.п.)

Навчався в 1 закладі

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

Зооінженерний факультет. Кваліфікація: Менеджер в галузі виробництва та переробки продукції тваринництва

Львів, 2002

Володіє мовами

Англійська

базовий

Польська

базовий

Російська

рідна

Українська

рідна

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач (MS Office (Word, Excel), Internet, ел.пошта)

Ілгар

Спеціаліст з оцінки і сортування виробів, напівфабрикатів та матеріалів

Львів

Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Івано-Франківськ, Харків, Інші країни

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому