Працювала в 9 компаніях   23 роки 8 місяців

Послуги для бізнесу - інше, Юридичні послуги, Промисловість та Виробництво, Державний сектор, Торгівля роздрібна / Retail, АПК (Агропромисловий комплекс)

Помічник бухгалтера

ТОВ «Еней»

Послуги для бізнесу - інше

8 місяців

09.2023 - 05.2024

Виставлення рахунків клієнтам, актів виконаних робіт, виписка податкових накладних, облік розрахунків з постачальниками і покупцями, ТМЦ, контроль своєчасності платежів, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Ведення ФОП.

Єдиний бухгалтер

ТОВ "БІ-ЕНД-КО", ФОП (2,3 група)

Юридичні послуги

11 років 3 місяці

06.2012 - 09.2023

Ведення бухгалтерського і податкового обліку в повному обсязі. Здійснення банківських операцій в системі клієнт-банк, контроль своєчасності платежів, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості (проведення актів звірок з контрагентами), податкові накладні, розрахунок і перерахування податкових платежів, складання і здача податкової та бухгалтерської звітності, облік ТМЦ, витрат, ведення касових та банківських операцій, нарахування і розрахунок зарплати, облік розрахунків з постачальниками і покупцями, ведення кадрової документації.

Бухгалтер з первинної документації

ТОВ "АРДІС ФІНАНС", Бізнес-центр, надання послуг з оренди приміщень.

Послуги для бізнесу - інше

3 роки 6 місяців

09.2017 - 03.2021

Оформлення та облік первинної бухгалтерської документації ( рахунки-фактури, акти виконаних робіт, податкові накладні), робота з банками (клієнт-банк, платіжні доручення, виписки банку), облік розрахунків з постачальниками і покупцями, ТМЦ, контроль своєчасності платежів, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості.

Єдиний бухгалтер

ПрАТ "Нові Технології", надання послуг з оренди приміщень

Послуги для бізнесу - інше

1 рік 9 місяців

01.2011 - 10.2012

Бухгалтерський та податковий облік. Складання фінансової звітності (статистична, податкова). Оформлення та облік первинної бухгалтерської документації (рахунки-фактури, акти виконаних робіт, податкові накладні, касова книга). Робота з банками (клієнт-банк, платіжні доручення, виписки банку, контроль всіх платежів і надходжень). Облік заробітної плати; облік розрахунків з постачальниками і покупцями.

Головний бухгалтер

ПП "Ярема штори", ФОП

Промисловість та Виробництво

2 роки 7 місяців

05.2008 - 12.2010

Єдиний податок. Бухгалтерський та податковий облік. Складання фінансової звітності (статистична, податкова). Оформлення та облік первинної бухгалтерської документації (рахунки-фактури, акти виконаних робіт, податкові накладні, касова книга). Робота з банками (клієнт-банк, платіжні доручення, виписки банку, контроль всіх платежів і надходжень). Облік заробітної плати; облік розрахунків з постачальниками і покупцями.

Головний бухгалтер

Київське обласне виробниче управління меліорації і водного господарства"

Державний сектор

2 роки 5 місяців

12.2005 - 05.2008

Бухгалтерський та податковий облік. Складання фінансової звітності.

Бухгалтер з первинної документації

ТОВ " Арсенал"

Промисловість та Виробництво

7 місяців

02.2005 - 09.2005

Оформлення та облік первинної бухгалтерської документації ( прибуткові та видаткові накладні, рахунки-фактури, акти виконаних робіт), облік заробітної плати.

Бухгалтер - товарознавець

ТОВ "Радість"

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 5 місяців

09.2002 - 02.2005

Контроль закупівлі товару в мережі продуктових магазинів, проведення ревізій.

Головний бухгалтер

ПП "Данко"

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 роки

07.2000 - 07.2002

Бухгалтерський та податковий облік. Складання фінансової звітності. Фіксований податок.

Ключова інформація

Бухгалтерський та податковий облік; Складання фінансової звітності (статистична, податкова): декларація про сплату єдиного податку (ФОП,ТОВ), податкова декларація з ПДВ, баланс 2-м, звіт ЄСВ(ФОП,ТОВ). Оформлення та облік первинної бухгалтерської документації (прибуткові та видаткові накладні, рахунки-фактури, акти виконаних робіт, податкові накладні, касова книга); Робота з банками (клієнт-банк, платіжні доручення, виписки банку, контроль всіх платежів і надходжень); облік заробітної плати; облік розрахунків з постачальниками і покупцями; облік розрахунків з підзвітними особами, бух облік матеріалів, ведення кадрової документації.

Навчалась в 2 закладах

МАУП

Облік і аудит, бухгалтер

Київ, 2005

Ірпінський економічний коледж НАУ

Бухгалтерський облік і аудит, бухгалтер

Ірпінь, 1998

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

рідна

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Володію ПК ( програмами Word, Exel, 1C-7.7, 1C-8.3, 1С-BAS. M.E.Doc., Клієнт-Банк, Вчасно) Електронний кабінет платника податків.

Особисті якості

Гарні аналітичні здібності, логічне мислення, уважність та вміння бачити деталі,організованість, відповідальність. Характер спокійний, урівноважений, доброзичлива, комунікабельна, дисциплінована, наполеглива. Шкідливих звичок не маю.

Мета

Отримати роботу в стабільній компанії, офіційне працевлаштування.

Світлана Сергіївна

Бухгалтер, помічник бухгалтера

Київ

44 роки

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 2 тижні тому