Працювала в 8 компаніях   22 роки 4 місяці

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Транспорт та Логістика, Будівництво

Головний бухгалтер

АПК (Агропромисловий комплекс) Виробництво та експорт, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 3 місяці

02.2023 - до теперішнього часу

Обов'язки:

•Організація та впровадження комплексного, системного та своєчасного бухгалтерського та податкового обліку всіх господарських операцій підприємства відповідно до законодавства України (ЗЕД-імпорт);

•Контроль і аудит бухгалтерської та фінансової звітності;•Контроль формування та подачі бухгалтерської, фінансової, статистичної, та податкової звітності;

•Фінансова оцінка договорів та умов співпраці з контрагентами;•Фінансове і податкове планування, супровід та контроль проведення експортно-імпортних операцій;

•Проходження перевірок контролюючими органами;

•Робота з банками, оцінка та узгодження умов співпраці;

•Моніторинг та застосування змін бухгалтерського та податкового законодавства;

•Аналіз і оцінка фінансових ризиків, розробка заходів по їх мінімізації, забезпечення контролю за дотриманням фінансової дисципліни.

Головний бухгалтер

ТОВ "МАРІН ЕЙДЖЕНСІ", м. Миколаїв (Діяльність у сфері транспорту; Послуги агентування морських суден в портах України)

Транспорт та Логістика

2 роки 1 місяць

12.2020 - 01.2023

Ведення бухгалтерського і податкового обліку підприємства, складання податкової, статистичної та фінансової звітності. Облік за міжнародними стандартами фінансової звітності. Оптимізація та автоматизація системи обліку, розробка та впровадження програмного продукту (на базі 1С ВAS бухгалтерія KORP), постановка обліку "з нуля", нарахування з/п, ЗЕД (експорт послуг), валютні операції. Кадрове діловодство. Бізнес-планування, розробка та впровадження облікової політики відповідно до особливостей сфери діяльності компанії, управління грошовими потоками. Оптимізація податків, оцінка ризиків.

Головний бухгалтер

ТОВ "АП МАРІН", м. Миколаїв (Миколаївська обл.) (Послуги експедитування; Організація вантажних перевезень залізничним та водним транспортом)

Транспорт та Логістика

4 роки 3 місяці

09.2016 - 12.2020

Ведення та контроль бухгалтерського, податкового та кадрового обліку в повному обсязі, складання та надання фінансової, статистичної та податкової звітності, нарахування з/п, облік ТМЦ, ОЗ, касова дисципліна, контроль собівартості продукції, ЗЕД (імпорт, експорт послуг), валютні операції, моніторинг змін податкового законодавства. Організація та ведення фінансового та управлінського обліку, аналіз доходів та витрат, підготовка та планування бюджету. Залучення кредитних ресурсів, в т.ч. і від нерезидентів, управління грошовими потоками. Оптимізація податків, оцінка ризиків. Підвищення ефективності використання ресурсів, автоматизація системи обліку, Залучення кредитних ресурсів, в т.ч. і від нерезидентів, управління грошовими потоками Cash flow. Досвід управління службою бухгалтерії. Успішний досвід у проходженні податкових перевірок контролюючими органами. Бюджетне відшкодування ПДВ.

Головний бухгалтер

ТОВ "Група Юг Миколаїв", Миколаїв (Оптова торгівля IT товарами, цифровою аудіо-відео технікою, побутовою технікою, споживчою електронікою та мобільною телефонією)

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

6 років 1 місяць

08.2010 - 09.2016

Весь функционал об

Штат співробітників -75 осіб. Організація ведення бухгалтерського та податкового обліку, складання та подання звітності в державні органи. Контроль за рухом готівкових та безготівкових коштів з дотриманням касової дисципліни. Аналіз витрат та пошук заходів щодо їх зниження. Організація роботи та координація бухгалтерського підрозділу. Координація дебіторської та кредиторської заборгованостей, контроль за умовами виконання договорів. Облік основних засобів, малоцінних необоротних активів, нематеріальних активів. Ведення кадрової документації, нарахування заробітної плати. Контроль над виконанням правил встановлених наказом про облікової політики підприємства. Управління бухгалтерським відділом підприємства. Контроль за документообігом підприємства, робота з первинними документами, ведення всіх ділянок господарської діяльності. Розподіл та контроль фінансових потоків підприємства, термінів здійснення фінансових операцій. Організація та контроль за відображенням підсумків інвентаризацій ТМЦ, ОЗ, НМА, МШП. Підготовка документації для проведення зустрічних, планових перевірок. Успішний досвід у проходженні податкових перевірок контролюючими органами.

Головний бухгалтер

ТОВ ТД «Интеринвест МК»

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 місяці

06.2010 - 08.2010

Ведение бухгалтерского и налогового учета предприятия. Организация и ведение управленческого учета, анализ доходов и расходов. Работа с банками по привлечению ресурсов. Оптимизация налогообложения. Все бухгалтерские операции связанные с составление бухгалтерских, финансовых, налоговых, статистических отчетов. Банковская и кассовая дисциплина, начисление з/п, учет ОФ и МБП, складской учет товара , кадровое делопроизводство и т.д.

Головний бухгалтер

ПП «Ексім Трейд», м. Миколаїв (Оптова торгівля нафтопродуктами)

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

4 роки 7 місяців

06.2005 - 01.2010

Чисельність компанії понад 25 осіб. Організація та ведення бухгалтерського та податкового обліку. Посадові обов'язки головного бухгалтера, керівництво бухгалтерським відділом.

Успішний досвід у проходженні податкових перевірок контролюючими органами. Досвід у відстоюванні інтересів підприємства у судових справах..

Головний бухгалтер

ТОВ АПП «Агроіндустрія», м. Миколаїв (Профіль діяльності організації: оптова торгівля зерном)

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 4 місяці

02.2004 - 06.2005

Ведення бухгалтерського і податкового обліку підприємства, складання податкової, статистичної та фінансової звітності. Контроль за використанням залучених кредитних ресурсів. Управління грошовими потоками Компанії.

Главныйц бухгалтер

КП «Полюс»

Будівництво

3 роки

11.2001 - 11.2004

Должностные обязанности:

-ведение бухгалтерского и налогового учета; составление бухгалтерской, налоговой и статистической отчетности;

-начисление заработной платы;

-кассовые операции, учёт товаров, материалов, услуг;

-учёт необоротных активов и МБП;

Ключова інформація

Профессійний Головний бухгалтер з вісімнадцятирічним досвідом роботи в галузі бухгалтерського та податкового обліку, аудиту фінансового стану підприємства, управління службою бухгалтерії. Маю таку кваліфікацію: •Ведення бухгалтерського та управлінського обліку у повному обсязі всіх форм власності видів діяльності: торгівля, виробництво, послуги, ЗЕД.

  • Ведення податкового обліку суб'єктів підприємницької діяльності - загальна, спрощена системи оподаткування юридичних та фізичних осіб.
  • Складання (формування) управлінської, бухгалтерської, податкової, фінансової, статистичної звітності.
  • Складання, обробка, ревізія первинної документації всіх ділянок бухгалтерського та податкового обліку.
  • Робота з контролюючими органами (досвід проходження перевірок).
  • Фінансовий моніторинг господарських операцій - визначення прибутковості за окремими господарськими операціями, клієнтами, підрозділами, видами діяльності. •Постановка бухгалтерського та управлінського обліку з "нуля" з використанням 1С: УПП, 7.7, 8.2; 8.3

Навчалась в 1 закладі

Південноукраїнська академія Мінпромполітики України.

Факультет – економіки та менеджменту, спеціальність – економіст з бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності., м. Миколаїв

Николаев, 2004

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Личные качества

Люблю свою роботу.

Професійна етика, комунікабельність, вміння організувати та мотивувати підлеглих. Маю високу працездатність, швидку навченість, посидючість і стресостійкість. Вмію працювати в команді та самостійно, приймати відповідальні рішення у межах своєї компетенції. Відповідальний та професійний підхід до роботи.

Навыки работы с компьютером

  • Впевнений користувач ПК: MS Office (Excel, Word). Робота с бухгалтерськими програмами 1С8.2: УПП, 1С7.7, 1С BAS. М.E.Doc, Клієнт-банк. Робота з довідковими бухгалтерськими та законодавчими базами.

Цель

Знайти перспективну роботу, де цінуються ініціативність, цілеспрямованість та бажання працювати та рости разом з компанією, що дає можливість підвищувати та реалізувати свої професійні знання та досвід.

Світлана Володимирівна

Главный бухгалтер

Миколаїв

Готовий переїхати: Київ

45 000 грн.

51 рік

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому