Працював в 13 компаніях   21 рік 1 місяць

Телекомунікації / Зв'язок, Будівництво

Технічний директор/головний інженер

ТОВ "Смерека+", м. Київ

Телекомунікації / Зв'язок

9 років 10 місяців

09.2014 - до теперішнього часу

Технічний керівник

ТОВ "Каскад-Телеком"

Телекомунікації / Зв'язок

2 роки 9 місяців

11.2016 - 08.2019

Координація проектів з будівництва базових станцій мобільного зв'язку та фінансовий супровід і технічний – проект ZTE VODAFONE-KYIVSTAR та Ericsson «Лайфсел» (20 чол. в підпорядкуванні).

Виконавчий директор, Головний інженер

ТОВ "Смерека+", м. Київ

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік

06.2011 - 06.2012

Керування компанією: проектами з будівництва та проектування - інженерних комунікацій (електропостачання, слабкострумові системи, вентиляція та ін.), - загальнобудівельні роботи (зведення фундаментів будівель, стін і конструкцій, металоконструкції будівель і споруд), - будівництво металоконструкцій для зовнішньої реклами, висотних споруд для мобільного зв'язку - проведення переговорів, - укладання договорів, - контроль фінансової та технічної документації необхідної для функціонування компанії. (30 чол. В підпорядкуванні).

Начальник електромонтажної дільниці на об'єкті

ТОВ «ЛУЧ», м. Харків

Будівництво

6 місяців

12.2010 - 06.2011

Виконував обов'язки Керівника проекту - електромонтажні роботи, КВП та автоматика і пусконалагоджувальні роботи (Будівництво сухий печі №7 Подільського цементного заводу, м.Кам'янець-Подільський. Будівництво заводу інвестор компанія CRH - Ірландія). У підпорядкуванні близько 100 осіб - інженерного складу і електромонтажників

Головний інженер

ТОВ "Смерека+", м. Київ

Будівництво

1 рік 11 місяців

07.2008 - 06.2010

Виконував обов'язки Головного інженера, Начальника проектно-договірного відділу (10 чол. В підпорядкуванні) та інженера-проектувальника з електропостачання. Будівництво базових станцій мобільного зв'язку, проектування і монтаж зовнішньої реклами і систем електропостачання.

Головний інженер проектів

ТОВ «Арсенал Телекомбуд», м. Київ 

Будівництво

1 рік 1 місяць

06.2007 - 07.2008

- Керування роботами з усіх розділів проектів створення і розширення базових станцій мобільного радіозв'язку стандартів GSM 900, DCS 1800, UMTS (архітектура, технологія, електропостачання та ін.), - збір первинних даних і постановка завдань для проектної групи, - координація робіт з пошуку майданчиків і передпроектне обстеження об'єктів, - підготовка необхідної звітної документації, - підготовка технічних завдань, - отримання технічних умов, - узгодження проектної документації, - робота з енергопостачальними організаціями, - робота з операторами мобільного зв'язку ЗАТ «UMC», ЗАТ «Українські радіосистеми» ( "Beeline"), ТОВ "ТриМоб", - управління та координація робіт за договорами оренди, а також за договорами з субпідрядними організаціями, (20 чол. В підпорядкуванні).

Головний інженер проектів (за трудовою згодою)

ТОВ «Зв'язок-Комплект», м. Київ 

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік 3 місяці

01.2006 - 04.2007

Функції аналогічні тим, які виконував в ТОВ «Арсенал телекомбуд», м.Київ (10 чол. В підпорядкуванні).

Головний інженер проектів, Начальник проектно-договірного відділу

ТОВ «Каскад-Телеком», м. Київ 

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік 2 місяці

10.2005 - 12.2006

Функції аналогічні тим, які виконував в ТОВ «Арсенал телекомбуд», м.Київ (10 чол. В підпорядкуванні).

Інженер-електрик (відповідальний за випуск проектів)

ТОВ «Українські радіотелекомуникації», м. Київ

Телекомунікації / Зв'язок

5 місяців

04.2005 - 09.2005

- управління, а також виконання робіт з усіх розділів проектів створення і розширення базових станцій мобільного радіозв'язку стандартів NMT, GSM 900, DCS 1800, CDMA (архітектура, технологія, електропостачання; підготовка пояснювальної записки), - збір первинних даних, - підготовка технічних завдань, - отримання технічних умов, - робота з енергопостачальними організаціями, - робота з операторами мобільного зв'язку ЗАТ «UMC», ТОВ «Life :)», WiTel. Виконав близько 150 проектів.

Головний інженер проектів

ТОВ «Укоінвестбуд», м. Київ

Будівництво

1 рік 5 місяців

11.2003 - 04.2005

- управління проектами з електропостачання, вентиляції, протипожежної автоматики, телефонізації (підготовка технічного завдання, забезпечення отримання технічних умов; розробка, координація, контроль якості та своєчасного виконання проектів), - здійснення авторського і технічного нагляду за проектами, - проведення тендерів з інженерних комунікацій, - узгодження, (В підпорядкуванні було до 20 осіб інженерів-проектувальників). Виконували проекти багатоповерхових житлових будинків, торгових центрів, котеджів, офісних центрів.

Менеджер проектів

Інвестиційна компанія ТОВ «К.А.Н.»,  м. Київ

Будівництво

1 рік 3 місяці

06.2002 - 09.2003

Управління та реалізація проектів з будівництва офісного центру класу А «Домінант» та підземного автопаркінгу на Бесарабській площі м. Київ. - проведення тендерів з комунікацій та монтажу, по будує. матеріалами та монтажу тощо., - аналіз ринку будівельних товарів, - управління та реалізація проектів з електропостачання, охоронних заходів (контроль доступу, сигналізація, відеоспостереження та ін.), телефонним та комп'ютерними системам комунікацій.

Інженер-проектувальник гарантованого електропостачання

ПНВП «Сінапс», м. Київ 

Будівництво

1 рік 3 місяці

03.2001 - 06.2002

Інженер-проектувальник гарантованого електропостачання та менеджер бригади (до 10 чел.) по збиранню електрощитового обладнання та електро-монтажних робіт. - проектування мереж електропостачання (з використанням джерел безперебійного живлення UPS та дизельних електростанцій), - керівництво монтажними работами на об'єктах.

Інженер-проектувальник в електротехнічному секторі

Проектний інститут ТОВ «Укренергопром», м. Киев

Будівництво

5 місяців

10.2000 - 03.2001

- проектування як зовнішніх, так і внутрішніх мереж електропостачання(освітлення, заземлення, розеточні мережі, силові електрощити та інше) - проектування пристроїв автоматики промислових та адміністративних об'єктів.

Ключова інформація

Із задоволенням приїду до Вас на співбесіду для обговорення питань про працевлаштування та реалізації своїх знань і професійного досвіду у Вашій компанії.

Навчався в 1 закладі

Національний технічний університет України ім. І. Сікорського, «Київський Політехнічний Інститут».

Інститут енергозбереження та енергоменеджменту. Спеціальність: Електротехнічні системи електропостачання

Київ, 2001

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Професійні навики та знання:

-знання і практичне застосування інженерно-будівельної нормативно-правової бази (ДБН, ДСТУ, ВСН, ГОСТ, СНиП, ПУЕ та ін.); -висококласне виконання проектної документації з електропостачання, а саме, внутрішні і зовнішні мережі, освітлення, захист від блискавки, заземлення, складання схем і інші роботи; -при необхідності виконання проектної документації по суміжних інженерних систем - архітектурні планування, конструкторські рішення, водопостачання і каналізація, теплопостачання, слабкострумових системи (комп'ютерні мережі, радіо, телефонія, телебачення), вентиляція та кондиціонування; -знання на рівні «досвідчений користувач» графічної програми AutoCAD та інших спеціалізованих програм, а також MS Windows, Linux, MS Office для оформлення та перевірки проектної документації; -Базові знання програми Microsoft Project; -управління проектом на всіх стадіях його реалізації (від розробки проектної документації до її затвердження в державних структурах і здачі об'єкта в експлуатацію), здійснення авторського нагляду, управління і контроль виконання монтажних робіт; -робота з підрядними організаціями (укладання та виконання господарських і фінансових договорів); -підбір персоналу і створення згуртованої команди для ефективної реалізації проекту (як архітектурно-будівельного, так і будівельно-монтажного). -вміння організувати роботу колективу з максимальною віддачею «на результат», а саме професійна взаємозамінність персоналу, безперервна робота в стресових умовах, виконання завдань в поставлені терміни та інше. -вміння ремонтувати електротехнічне обладнання. -вміння експлуатувати інженерні комунікації; -Робота з телекомунікаційним обладнанням ZTE, Huawei, NSN і інших виробників.

Водійське посвідчення

Посвідчення водія категорії «В»

Комп'ютерні навички

AutoCAD, MS Windows, Linux, MS Office, Internet та ін. - досвідчений користувач

Особисті якості

Додаткові відомості: вік - 46 років

Мета

Маю великий професійний досвід в галузі управління проектів з будівництва і проектування - інженерних комунікацій (електропостачання, слабкострумові системи, вентиляція та ін.), Загальнобудівельні роботи (зведення фундаментів будівель, стін і конструкцій, металоконструкції будівель і споруд), будівництво металоконструкцій для зовнішньої реклами, висотних споруд для мобільного зв'язку.

Додадаткові відомості:

Наявність кваліфікаційного сертифікату інженера-проектувальника в області інженерно-будівельного проектування в частині забезпечення механічного опору та стійкості (розробка розділів проектної документації на всіх стадіях проектування будь-яких об'єктів промислового і цивільного призначення в частині забезпечення механічного опору та стійкості будівельних конструкцій та інших питань збереження цілісності об'єкта протягом усього терміну експлуатації). Наявність кваліфікаційного сертифікату інженера-проектувальника в області інженерно-будівельного проектування в частині забезпечення безпеки експлуатації, забезпечення захисту від шуму (проектування інженерних комунікацій - електропостачання, теплопостачання, водопостачання, газопостачання та ін.). Проходження курсів і отримання посвідчень по охороні праці, техніці безпеки, 4-ї групи з електробезпеки (до 10 000 В), з висотних робіт, посвідчення про проходження навчання з питань пожежної безпеки. 2012 року - Спеціальне навчання з питань пожежної безпеки, ПП «ПОЖДУМА», м. Київ, 2012 року - Спеціальне навчання з питань охорони праці, ТОВ «Освіта», м. Київ, 2012 року - Спеціальне навчання з питань пожежної безпеки, ТОВ «Освіта», м. Київ, 2011 року - Навчання з електробезпеки, ТОВ «Освіта», м. Київ, 2008 року - Курси англійської мови, А1-School, м. Київ, 2011 року - Спеціальне навчання з питань охорони праці, ТОВ «Освіта», м. Київ.

Анатолій

Головний інженер, ГІП, Заступник

Київ

46 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому