Працював в 7 компаніях   17 років 3 місяці

Будівництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Торгівля роздрібна / Retail

Региональный менеджер

ООО " Завод " Стеко"

Будівництво

4 роки 2 місяці

02.2018 - 04.2022

з 03.2018 по 05.2022 (4 роки 2 місяці)ТОВ "Завод "Стеко", Київ (виробництво металопластикових вікон та дверей)Підбір торгової команди, навчання продукту та введення на посаду в мережах "Епіцентр", "Нова лінія", "Леруа Мерлен", контроль виконання планових показників, вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами, постійна комунікація з начальниками відділів у мережах, вирішення питань з рекламацій, участь у розробці промо активностей спільно з відділом маркетингу, оформлення торгових точок у маркетах, контроль ведення звітності торговими представниками в системі СРМ та ін.

Менеджер по работе с ключевыми клиентами

ПИИ 100% " УРСА"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 2 місяці

09.2016 - 11.2017

Підтримка та розвиток договірних відносин з мережами «Епіцентр», «Нова лінія», «Леруа Мерлен», «Будмакс», «ТехноНіколь-Центр». Проведення планових навчань щодо продуктів компанії, підписання специфікацій, договорів, участь у річних переговорах, робота з промоутерами, розробка та проведення Акцій спільно з відділом маркетингу, вирішення конфліктних ситуацій, рішення з питань рекламацій та ін. Причини звільнення-закриття української філії

директор

АРГО-МЕТАЛЛ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 3 місяці

04.2014 - 07.2016

Відповідальний за дотримання Правил компанії, підтримання дисципліни та корпоративної етики. Повний цикл безперебійного функціонування офісу, укладання договорів з обслуговуючими організаціями, контроль за роботою менеджерів, проведення нарад та постановка завдань. Моніторинг конкурентів та ринку, відповідав за заповнення сайту, написання текстів. Весь спектр роботи з поліграфією (розробка банерів, візиток, наклейок, каталогів, посібників та ін.). Також був відповідальний за логістику (доставка та розмитнення вантажів з Росії, Польщі, Білорусії, Китаю) Пошук та підбір персоналу. Підготовка та проведення виставок. Звітність перед засновником підприємства. Виступав поручителем компанії перед банком.

Менеджер по продажам

АРГО-МЕТАЛЛ,ООО

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 11 місяців

05.2012 - 04.2014

Продаж вхідних дверей, активний пошук нових клієнтів, холодні дзвінки, підтримка бази постійних клієнтів, проведення переговорів, укладання договорів, організація поставок, витяг первинних бухгалтерських документів, ведення звітної документації. Також був відповідальний за щорічну сертифікацію продукції. Істотно збільшив кількість дилерів. Уклав договори про поставки з наступними мережами: «Нова лінія», «Практікер», «Леруа Мерлен», «Домобуд».

торговый администратор

"Солди и Ко"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 2 місяці

01.2008 - 03.2010

Весь спектр обов'язків щодо забезпечення безперебійних поставок у такі торгові мережі: Епіцентр, Нова лінія, Практикер, Обі, Ашан, Караван-будівельний

Менеджер по продажам

ОАО"Киевоблагрооборудование"

Торгівля роздрібна / Retail

4 роки

09.2003 - 09.2007

Продаж матеріалів загальнобудівельного призначення. Пошук нових клієнтів. Входження та подальша робота з наступними торговими мережами: Епіцентр, Нова лінія, Олді, Майстер.

менеджер по продажам сухих строит. смесей

ДП "Круг"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік

07.2002 - 07.2003

Пошук нових клієнтів. Просування торгової марки "Атлас"

Ключова інформація

Досвід керівництва колективом від 2 років. Досвід роботи менеджером з продажу загальнобудівельних матеріалів понад 5 роківДосвід адміністративної роботи у відділі роботи з торговельними мережами понад 5 років. Досвід роботи за ключовими клієнтами (мережі DIY) більше 5 роківОсновні обов'язки: переговори з керівництвом мереж, дотримання договірних зобов'язань, планування та контроль маркетингових заходів, навчання персоналу мереж по продукту, прийом та обробка замовлень, планування відвантажень, виписка та контроль повернення первинних бухгалтерських документів, робота зі специфікаціями, введення нових позицій, побудова управління командою торгових представників та ін.

Навчався в 1 закладі

КНУСиА (КИСИ)

Пром.-гражданское стр-во

Киев, 2001

Володіє мовами

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

учебный центр "Skill Up" Тестировщик ПО

Київ, 2022

Маркетинг: разработка и продажа предложения ценности

Киев, 2018

"Методы активных продаж"

Киев, Украина, 2007

Активный поиск потенциальных клиентов, преодоление возражений, продажи "на вверх"

Додаткова інформація

Водительское удостоверение

Одружений, маю сина. Досвідчений користувач ПК (MS Office, Інтернет, 1С: Підприємство та ін.) Права категорії "В", маю автомобіль. Служба в армії. Захоплююсь айкідо, спортзал, література

Цель

Получение должности в компании, которая занимается поставками в национальные строительные сети (Эпицентр, Новая линия, ,Леруа Мерлен и т..д.) Применения накопленного опыта в данном направлении.

Олексій Леонідович

Менеджер по роботі з торговими мережами, регіональний менеджер

Київ

30 000 грн.

52 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 годину тому