Працював в 4 компаніях   19 років 10 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Промисловість та Виробництво

менеджер (управитель) по закупкам

Маніфік груп, Отель де Пари

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 8 місяців

02.2019 - 10.2022

Забезпечення готелю (хаускіпінг, техслужба, інші підрозділи) та ресторану необхідними матеріалами, продуктами та послугами. Моніторинг цін, вибір оптимальних постачальників у розрізі ціна-строки поставки за високої якості продукції.

Проведення переговорів із постачальниками, участь у погодженні договорів, контроль за виконанням умов договорів.

Відбірка та доставка продуктів високої якості, свіжості, зовнішнього вигляду при закупівлі товарів, що швидко псуються.

Контроль заборгованості, строків поставки та оплати. Пошук нових постачальників, альтернативні матеріали, аналіз комерційних пропозицій.

Оформлення первинної документації, проведення інвентарізацій. Фінансова звітність.

Менеджер з продажу, закупівлям, інженер з охорони праці

Данко-М

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

7 років 1 місяць

08.2009 - 09.2016

1) Оптові продажі:Пошук покупців (інтернет, виставки, ринки), проведення переговорів, прийом замовлень, відвантаження товару, контроль взаєморозрахунків.

2) Закупівлі:Запчастини для автомобілів та вантажної техніки підприємства - вибір оптимальних за "ціною-якістю", замовлення, доставка. У разі виявлення дефектів – повернення.

Будматеріалів (бетон, цемент, суміші, інертні матеріали, ліс), електрообладнання, кріплення та металопрокату для власних потреб підприємства на підставі заявок виконробів. оцінка реальної потреби в матеріалах, закупівля за найбільш прийнятними цінами, доставка на об'єкт.Контроль раціонального витрачання. Первинна оцінка якості виконаних робіт.Складання попереднього кошторису витрат та звіту про витрати.Взаємодія із контролюючими особами.Закупівля матеріалів "про запас" - матеріали тривалого зберігання (ЗБВ, металопрокат та ін) зі значною "сезонною" або акційною знижкою для подальшого використання або перепродажу.

3) Відповідальний з охорони праці на підприємстві:навчання у "Центрі промбезпеки".Складання інструкцій з ОП для кожної спеціальності (посади). Складання програми інструктажу. Проведення інструктажів для працівників. Ведення журналів. Виконання розпоряджень інспектора.

4) Помічник керівника:Організація безперебійної роботи офісу "з нуля" - електро-, газо- та водопостачання, інтернет. Організація охорони об'єкта, відеоспостереження.Своєчасне оформлення договорів та складання звітів щодо споживання ресурсів.

зам. начальника ОМТС

НП ЗАО "Электромаш" г. Тирасполь

Промисловість та Виробництво

7 років 6 місяців

01.2002 - 07.2009

Інженер ОМТС>старший інженер ОМТС> керівник групи>заст. начальника ОМТС

Оцінка та вибір постачальників. Проведення переговорів. Складання та укладання договорів поставок, у т.ч. міжнародних. Оформлення документів для митного очищення, планування залізничних та автоперевезень, невеликий досвід у морських поставках.Аналіз цін на ринку металів, кольорових металів, хімпродукції та ізоляції, лакофарбових матеріалів.Контроль взаєморозрахунків з партнерами, дотримання термінів та умов постачання. Рекламаційна діяльність (складання актів приймання за якістю та кількістю матеріалів, оформлення претензій).Пошук нових матеріалів для машинобудування Оцінка економічної ефективності застосування.Розрахунок потреби у матеріалах згідно з планом виробництва з урахуванням заявок підрозділів. Складання та виконання плану закупівель.Складання посадових інструкцій, методик підприємства щодо матеріально-технічного постачання, зберігання та внутрішньозаводського переміщення.

Проведення інветарізацій.

начальник зміни

Біохімзавод, м. Бендери

Промисловість та Виробництво

1 рік 4 місяці

09.2000 - 01.2002

Розрахунок та коригування процесів бродіння та ректифікації, розподіл обов'язків підлеглих, відповідальність за якість та кількість виробленої продукції

Навчався в 1 закладі

Технологічний університет Поділля

инженер-химик-технолог

Хмельницкий, 1999

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

впевнений користувач, Word, Excel, Internet

Водійське посвідчення

Права категорії "В", власне авто

Вадим Олександрович

Спеціаліст з постачання

Одеса

32 000 грн.

46 років

неповна зайнятість, повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 місяць тому