Працював в 3 компаніях 1 рік 5 місяців
Нерухомість та Девелопмент, Торгівля роздрібна / Retail, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Менеджер з продажу нерухомості, ріелтор
Park Lane, Агентство нерухомості
Нерухомість та Девелопмент
8 місяців
01.2025 - 08.2025
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Директор підприємства
Ласунчик
Торгівля роздрібна / Retail
1 рік 1 місяць
05.2024 - 05.2025
Піцайоло
ТвояКава
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
09.2024 - 11.2024
• Приготування піци згідно з рецептурою та стандартами закладу
• Підготовка соусів та начинок для піци
• Робота з піччю для випікання піци
• Контроль якості та свіжості продуктів
• Підтримання чистоти та порядку на кухні
• Ведення інвентаризації інгредієнтів та продуктів
• Розробка нових рецептів та меню піци
• Взаємодія з клієнтами та обслуговуючим персоналом
• Забезпечення швидкості та якості приготування страв
• Дотримання санітарних норм і правил
• Підготовка соусів та начинок для піци
• Робота з піччю для випікання піци
• Контроль якості та свіжості продуктів
• Підтримання чистоти та порядку на кухні
• Ведення інвентаризації інгредієнтів та продуктів
• Розробка нових рецептів та меню піци
• Взаємодія з клієнтами та обслуговуючим персоналом
• Забезпечення швидкості та якості приготування страв
• Дотримання санітарних норм і правил
Ключова інформація
Комунікація з клієнтами
Ведення переговорів
Вміння аналізувати потреби клієнта
Розробка стратегій залучення та утримання клієнтів
Креативність
Ведення переговорів
Вміння аналізувати потреби клієнта
Розробка стратегій залучення та утримання клієнтів
Креативність
Навчався в 1 закладі
Національний університет біоресурсів і природокористування України
Економічна
2024
Володіє мовами
Українська
рідна
Павло
Павло
Менеджер по роботі з клієнтами

Київ
повна зайнятість
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 1 місяць тому