Працювала в 3 компаніях 2 роки 9 місяців
FMCG, Державний сектор, Промисловість та Виробництво
Мікробіолог
ТОВ"ТЕРРА ФУД"
FMCG
1 рік 3 місяці
06.2021 - 08.2022
-Проведення мікробіологічного контролю на підприємстві
-Робота з бактеріологічними середовищами та культурами
-Застосування стандартів безпеки харчових продуктів (HACCP,ISO)
-Валідація санітарного стану обладнання
-Робота з бактеріологічними середовищами та культурами
-Застосування стандартів безпеки харчових продуктів (HACCP,ISO)
-Валідація санітарного стану обладнання
Фахівець соціальної роботи
Крижопільськиц РЦСС
Державний сектор
6 місяців
07.2020 - 12.2020
-Розвиток комунікаційних навичок, тренінги, координація персоналу
Апаратник рафінації
ТОВ"АВІС"
Промисловість та Виробництво
1 рік
07.2011 - 06.2012
-Робота з біологічними інгредієнтами, контроль технологічного процесу.
- Оптимізація виробничих операцій, складання звітної документації
-Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Оптимізація виробничих операцій, складання звітної документації
-Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
Ключова інформація
-Ферментація-досвід з культурними мікроорганізмами, розробка методик
-Мікробіологічний та аналітичний контроль -стандартні середовища, перевірка чистоти та якості
-Біобезпека-дотримання норм(SAN, HACCP)
-Технологічна документація-складання,валідація інструкцій,звітів.
-Аналітичні навички-збір/аналіз даних продуктивності, рентабельності.
-Навички навчання -проведення тренінгів, наставництво персоналу
-Цифрова грамотність-ПК складання звітів, табличний аналіз.
-Мікробіологічний та аналітичний контроль -стандартні середовища, перевірка чистоти та якості
-Біобезпека-дотримання норм(SAN, HACCP)
-Технологічна документація-складання,валідація інструкцій,звітів.
-Аналітичні навички-збір/аналіз даних продуктивності, рентабельності.
-Навички навчання -проведення тренінгів, наставництво персоналу
-Цифрова грамотність-ПК складання звітів, табличний аналіз.
Навчалась в 4 закладах
Післядипломна освіта Одеської академія харчових технологій(Спеціаліст)
Облік і аудит
2017
Одеська академія харчових технологій (Магістр)
Харчові технології/Технології зберігання, консервування та переробки молока
2016
Одеська академія харчових технологій(Бакалавр)
Харчові технології/Технології зберігання, консервування й переробки молока
2014
Вінницький коледж Національного університету харчових технологій
Харчові технології/Виробництво жирів і жирозамінників
2011
Володіє мовами
Англійська
вище середнього
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
Вінницький коледж національного університету харчових технологій
2011
Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу
Додаткова інформація
Особисті якості
Системне мислення.
Командна робота.
Уважність до деталей.
Відповідальність.
Комунікабельність.
Лідерські навички.
Командна робота.
Уважність до деталей.
Відповідальність.
Комунікабельність.
Лідерські навички.
Водійське посвідчення
В
Юлія Володимирівна
Юлія Володимирівна
Технолог

Вінниця
повна зайнятість
Характер роботи: в офісі/на місці
Оновлено 2 місяці тому