Працювала в 1 компанії   13 років 2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Кухар кондитер

Традиція

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

13 років 2 місяці

11.2012 - до теперішнього часу

  • Приготування кондитерських виробів
  • Декорування тортів та десертів
  • Використання технік випічки та оформлення
  • Дотримання рецептур та технологічних стандартів
  • Контроль за якістю інгредієнтів
  • Замовлення та облік продуктів
  • Розвиток нових рецептів
  • Підтримання чистоти на робочому місці
  • Ведення обліку використання продукції
  • Участь у кулінарних виставках та конкурсах
  • Ключова інформація

  • Креативність
  • Відповідальність
  • Уважність
  • Пекар
  • Організованість
  • Навчалась в 1 закладі

    Харківський державний університет харчування та торгівлі

    Менеджмент

    2012

    Смаль

    Кондитер

    Харків

    38 років

    Активно шукає роботу

    повна зайнятість

    Оновлено 4 дні тому