Работала в 4 компаниях   8 лет 5 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail, Другое

Контролер з якості

Пузата хата

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 3 месяца

09.2023 - 12.2024

Виконання та впровадження встановлених процедур і стандартів якості згідно НАССР здійснення контролю за якістю виконаних
робіт та процесів. Контроль вхідної сировини згідно нормативної документації, проведення перевірок якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції, терміни зберігання та реалізація на всіх этапах, виявлення та усунення невідповідностей у виробничих процесах створення нових інструкцій для співробітників.

Технолог київського регіону

Атб - маркет

Торговля розничная / Retail

1 год 5 месяцев

05.2021 - 10.2022

Запуск нових відділів "Свіжа Випічка" та додаткових сервісів фастфудної групи. Навчання персоналу згідно НАССР та супровід на всіх этапах. Впровадження та контроль системи НАССР, контроль технологічних процесів організація виробничої діяльності в діючих відділах, аудити, ведення нових видів продукції та контроль їх реалізації. Облік реалізації готової продукції та аналіз по втратам, розробка та впровадження ТК Створення нових інструкцій для співробітників. Організація та оптимізація виробничих процесів, контроль якості продукції на всіх етапах впровадження. Навчання згідно стандартів сучасним методам випікання та декорування. допомога у розробці нових видів продукції, участь у дегустаціях та аналізі якості. Здійснення контролю за якістю всіх робочих процесів та реалізація готової продукції.

Технолог

ЕКО-Маркет

Другое

1 год 7 месяцев

10.2019 - 05.2021

Контроль дотримання технологічних процесів, виявлення причин браку та рішення їх контроль дотримання трудової дисципліни, розпоряджень та інструкцій. Навчання персоналу. Контроль ефективності організації праці задіяного персоналу. Оперативне вирішення виробничих проблем, що виникають на виробництві. Забезпечення безперебійного виробництва високоякісною сировиною, аудит та переоблік. Вивчення нових харчових технологій та їх впровадження, розробка нових робочих рецептур. Впровадження нових виробів на виробництві. Аналіз продаж та втрат.

Керівник відділу

ТОВ

Торговля розничная / Retail

4 года

10.2015 - 10.2019

Ведення документообігу кондитерського та хлібобулочного виробництва. Заявка на необхідну сировину, забезпечення в повному обсязі на виробництві, контроль асортименту, кількість та якість, терміну надходження та реалізації. Вивчення попиту споживачів забезпечення асортименту згідно плану виробництва.
Відпрацювання нових ТК допомога у розробці нових видів продукції. участь у дегустаціях та аналіз якості. Забезпечення та використання сировини, інгредієнтів. Постійний контроль за дотримання технології приготування продукції. Використання сировини та напівфабрикатів.
Забезпечення на всіх етапах контролю якості продукції. Організація обліку, складання і своєчасне надання звітності виробничої діяльності. Контроль експлуатації технологічного устаткування. Забезпечення належної організації праці робітників на робочих місцях. складання графіків виходу на роботу працівників виробничого підрозділу, облік робочого часу. Контроль виконання працівниками правил і норм охорони праці. Розвиток та оцінка співробітників, санітарії та гігієни згідно НАССР та проходження ними в установленому порядку медичного огляду співробітників.
Управління бюджетом відділу. Вирішення адміністративних та організаційних питань. Розробка стратегій розвитку відділу.

Ключевая информация

Досвід роботи в Retail-group понад 15 років. Вміння працювати з великим обсягом SKU, аналіз ТО, ціноутворення, втрати, аналіз витрат і впровадження економічно вигідних рішень. Відкриття нових локацій в напрямку харчового виробництва. Навчання та супровід персоналу. Розробка нових видів продукції, створення КК, ТК, пошагових інструкцій в pdf, презентація PowerPoint. Організація виробничих процесів з найменшими затратами. Досвід проведення внутрішніх аудитів та перевірок. Досвід роботи з якісною вихідною сировиною та інгредієнтами згідно нормативній документації їх зберігання та використання. Знання стандартів якості, безпеки харчових продуктів (HACCP iso 22000). Володіння сучасним технологічним обладнанням харчового направлення. Знання ПК: ms office, програми для управління виробництвом.

Училась в 1 заведении

Український держєавний університет харчових технологій

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів

1998

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Принципи НАССР вимоги українського законодавства: наказ 590. системи менеджменту безпечності харчових продуктів (стандарт iso 22000: 2018

Київ,

Дополнительная информация

Особисті якості

Відповідальність, уважність до деталей, прагнення до постійного вдосконалення, креативність, організованість

Водійське посвідчення

Категорія "в"

Віра Миколаївна

Технолог харчової промисловості

сегодня вы можете открыть ещё 0 контактов

Статус вашей компании не позволяет писать сообщения соискателям

+380 XX XXX XX XX

Киев

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 15 часов назад