Працював в 4 компаніях 24 роки 8 місяців
Промисловість та Виробництво
Технолог харчової промисловості
КРОНТЕС, ТОВ
Промисловість та Виробництво
3 роки 1 місяць
12.2021 - 01.2025
- Розробка та впровадження технологічних процесів
- Контроль за дотриманням стандартів якості
- Аналіз та оптимізація виробничих процесів
- Підготовка технічної документації
- Проведення тестувань та випробувань продукції
- Забезпечення дотримання санітарних норм
- Взаємодія з іншими відділами компанії
- Участь у розробці нових продуктів
- Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
технолог + завідувач виробництва
ТОВ ЕКО
Промисловість та Виробництво
6 років 4 місяці
07.2015 - 11.2021
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
Технолог
ТОВ АРС ЦЕНТР
Промисловість та Виробництво
5 років 2 місяці
03.2010 - 05.2015
- Розробка та вдосконалення технологічних процесів
- Підбір і контроль якості сировини і матеріалів
- Розробка нових продуктів та удосконалення існуючих
- Контроль за дотриманням технологічних регламентів на виробництві
- Проведення лабораторних досліджень та тестувань
- Впровадження ефективних рішень для покращення якості продукції
- Ведення технічної документації та звітності
- Організація процесу сертифікації продукції
- Навчання персоналу основам технологічних процесів
- Моніторинг ринкових тенденцій і технологічних новинок
Технолог харчової промисловості
ТОВ АМІДА
Промисловість та Виробництво
9 років 8 місяців
05.2000 - 01.2010
- Розробка та впровадження технологічних процесів
- Контроль за дотриманням стандартів якості
- Аналіз та оптимізація виробничих процесів
- Підготовка технічної документації
- Проведення тестувань та випробувань продукції
- Забезпечення дотримання санітарних норм
- Взаємодія з іншими відділами компанії
- Участь у розробці нових продуктів
- Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Навчався в 3 закладах
Білоцерківський національний аграрний університет
Технологія переробки продуктів тваринництва
Біла Церква, 2010
Білоцерківський національний аграрний університет
М'ясо молочний
Біла Церква, 2000
Професійно-технічне училище № 17
Майстер м'ясного виробництва
Київ, 1996
Ігор
Ігор
Технолог харчової промисловості
сьогодні ви можете відкрити ще 0 контактів
Статус вашої компанії не дозволяє писати повідомлення пошукачам
Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому