Працював в 4 компаніях   24 роки 8 місяців

Промисловість та Виробництво

Технолог харчової промисловості

КРОНТЕС, ТОВ

Промисловість та Виробництво

3 роки 1 місяць

12.2021 - 01.2025

  • Розробка та впровадження технологічних процесів
  • Контроль за дотриманням стандартів якості
  • Аналіз та оптимізація виробничих процесів
  • Підготовка технічної документації
  • Проведення тестувань та випробувань продукції
  • Забезпечення дотримання санітарних норм
  • Взаємодія з іншими відділами компанії
  • Участь у розробці нових продуктів
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

технолог + завідувач виробництва

ТОВ ЕКО

Промисловість та Виробництво

6 років 4 місяці

07.2015 - 11.2021

  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів

Технолог

ТОВ АРС ЦЕНТР

Промисловість та Виробництво

5 років 2 місяці

03.2010 - 05.2015

  • Розробка та вдосконалення технологічних процесів
  • Підбір і контроль якості сировини і матеріалів
  • Розробка нових продуктів та удосконалення існуючих
  • Контроль за дотриманням технологічних регламентів на виробництві
  • Проведення лабораторних досліджень та тестувань
  • Впровадження ефективних рішень для покращення якості продукції
  • Ведення технічної документації та звітності
  • Організація процесу сертифікації продукції
  • Навчання персоналу основам технологічних процесів
  • Моніторинг ринкових тенденцій і технологічних новинок

Технолог харчової промисловості

ТОВ АМІДА

Промисловість та Виробництво

9 років 8 місяців

05.2000 - 01.2010

  • Розробка та впровадження технологічних процесів
  • Контроль за дотриманням стандартів якості
  • Аналіз та оптимізація виробничих процесів
  • Підготовка технічної документації
  • Проведення тестувань та випробувань продукції
  • Забезпечення дотримання санітарних норм
  • Взаємодія з іншими відділами компанії
  • Участь у розробці нових продуктів
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Навчався в 3 закладах

Білоцерківський національний аграрний університет

Технологія переробки продуктів тваринництва

Біла Церква, 2010

Білоцерківський національний аграрний університет

М'ясо молочний

Біла Церква, 2000

Професійно-технічне училище № 17

Майстер м'ясного виробництва

Київ, 1996

Ігор

Технолог харчової промисловості

сьогодні ви можете відкрити ще 0 контактів

Статус вашої компанії не дозволяє писати повідомлення пошукачам

+380 XX XXX XX XX

Київ

48 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому