Працювала в 3 компаніях   27 років 6 місяців

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Промисловість та Виробництво

Начальник транспортного відділу

Оріон-Авто, ТДВ

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

1 рік 3 місяці

09.2024 - до теперішнього часу

Начальник відділу з організації перевезень:
-Контроль та участь:
у підготовці документів для отримання ліцензій, сертифікатів, дозволів. Ведення обліку ТЗ підприємства; розробка розкладів руху, схем, таблиць вартості та паспорта маршрутів. Контроль дотримання режимів праці та відпочинку водіїв Т3 , перевірка всіх
передбачених законодавством
документів водіїв; Забезпечення
виконання договорних зобов'язань
підприємства щодо надання
транспортних послуг замовникам.
• Керівництво та координація роботи транспортного відділу
• Ведення переговорів з ключовими клієнтами та партнерами
• Контроль за виконанням логістичних показників
• Підготовка звітності та аналітики
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Забезпечення ефективності транспортних процесів
• Розв'язання конфліктних ситуацій

Керівник підприємства

ПП ТД Тіко

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

18 років 1 місяць

04.2004 - 04.2022

Кадровий облік.
Оформлення штатного розкладу.
Ведення трудових книжок.
Видача на вимогу працівників довідок, копій документів;
Пошук та наймання співробітників.
Навчання та розвиток персоналу.
Вирішення суперечок у колективі.
Розробка системи мотивації.
Ведення фінансової звітності;
Забезпечення виконання планів продажу;;
Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами та співробітниками ;
Контроль дотримання та виконання стандартів компанії;
Первинна бухгалтерія 1С;
Складській облік;
Звірка з постачальниками;
Планування закупівлі.
Управління продажами , мотивація співробитніков

Завідувач виробництвом

міні пекарня

Промисловість та Виробництво

8 років 1 місяць

01.1995 - 01.2003

- Організацію та технологію виробництва.
- Асортимент та вимоги до якості виробів.
- Порядок складання технологічних карток.
- правила обліку та норми видачі продуктів.
- норми витрати сировини.
- Калькуляцію виробів та ціни на них.
- Стандарти та технічні умови на продукти, сировину.
- Правила та терміни зберігання продуктів, сировини
- види технологічного обладнання, принцип роботи, технічні характеристики та умови його експлуатації.
- економіку громадського харчування.
- Організацію оплати та стимулювання праці.
- основи організації праці.
- Законодавство про працю.
- правила внутрішнього трудового розпорядку.
- правила та норми охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Ключова інформація


• Лідерські якості
• Відповідальність
• Навички управління персоналом
• Організованість
• Самодисципліна

Навчалась в 2 закладах

Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова

Економіка підприємства

Миколаївка, Миколаївська обл., 2016

Миколаївський коледж бізнесу і права Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"

технолог харчових технологій

Миколаїв, 2004

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Турецька

середній

Українська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

бухгалтерскі

Миколаїв, 2005

Основі бухгалтерії 1С, діловодство

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Є в наявності автомобіль, водієві права категорії В

Лора

Керівник відділу

Миколаїв

20 000 грн

52 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 19 годин тому