Працювала в 3 компаніях 27 років 6 місяців
Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Промисловість та Виробництво
Начальник транспортного відділу
Оріон-Авто, ТДВ
Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення
1 рік 3 місяці
09.2024 - до теперішнього часу
Начальник відділу з організації перевезень:
-Контроль та участь:
у підготовці документів для отримання ліцензій, сертифікатів, дозволів. Ведення обліку ТЗ підприємства; розробка розкладів руху, схем, таблиць вартості та паспорта маршрутів. Контроль дотримання режимів праці та відпочинку водіїв Т3 , перевірка всіх
передбачених законодавством
документів водіїв; Забезпечення
виконання договорних зобов'язань
підприємства щодо надання
транспортних послуг замовникам.
• Керівництво та координація роботи транспортного відділу
• Ведення переговорів з ключовими клієнтами та партнерами
• Контроль за виконанням логістичних показників
• Підготовка звітності та аналітики
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Забезпечення ефективності транспортних процесів
• Розв'язання конфліктних ситуацій
-Контроль та участь:
у підготовці документів для отримання ліцензій, сертифікатів, дозволів. Ведення обліку ТЗ підприємства; розробка розкладів руху, схем, таблиць вартості та паспорта маршрутів. Контроль дотримання режимів праці та відпочинку водіїв Т3 , перевірка всіх
передбачених законодавством
документів водіїв; Забезпечення
виконання договорних зобов'язань
підприємства щодо надання
транспортних послуг замовникам.
• Керівництво та координація роботи транспортного відділу
• Ведення переговорів з ключовими клієнтами та партнерами
• Контроль за виконанням логістичних показників
• Підготовка звітності та аналітики
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Забезпечення ефективності транспортних процесів
• Розв'язання конфліктних ситуацій
Керівник підприємства
ПП ТД Тіко
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
18 років 1 місяць
04.2004 - 04.2022
Кадровий облік.
Оформлення штатного розкладу.
Ведення трудових книжок.
Видача на вимогу працівників довідок, копій документів;
Пошук та наймання співробітників.
Навчання та розвиток персоналу.
Вирішення суперечок у колективі.
Розробка системи мотивації.
Ведення фінансової звітності;
Забезпечення виконання планів продажу;;
Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами та співробітниками ;
Контроль дотримання та виконання стандартів компанії;
Первинна бухгалтерія 1С;
Складській облік;
Звірка з постачальниками;
Планування закупівлі.
Управління продажами , мотивація співробитніков
Оформлення штатного розкладу.
Ведення трудових книжок.
Видача на вимогу працівників довідок, копій документів;
Пошук та наймання співробітників.
Навчання та розвиток персоналу.
Вирішення суперечок у колективі.
Розробка системи мотивації.
Ведення фінансової звітності;
Забезпечення виконання планів продажу;;
Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами та співробітниками ;
Контроль дотримання та виконання стандартів компанії;
Первинна бухгалтерія 1С;
Складській облік;
Звірка з постачальниками;
Планування закупівлі.
Управління продажами , мотивація співробитніков
Завідувач виробництвом
міні пекарня
Промисловість та Виробництво
8 років 1 місяць
01.1995 - 01.2003
- Організацію та технологію виробництва.
- Асортимент та вимоги до якості виробів.
- Порядок складання технологічних карток.
- правила обліку та норми видачі продуктів.
- норми витрати сировини.
- Калькуляцію виробів та ціни на них.
- Стандарти та технічні умови на продукти, сировину.
- Правила та терміни зберігання продуктів, сировини
- види технологічного обладнання, принцип роботи, технічні характеристики та умови його експлуатації.
- економіку громадського харчування.
- Організацію оплати та стимулювання праці.
- основи організації праці.
- Законодавство про працю.
- правила внутрішнього трудового розпорядку.
- правила та норми охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та протипожежного захисту.
- Асортимент та вимоги до якості виробів.
- Порядок складання технологічних карток.
- правила обліку та норми видачі продуктів.
- норми витрати сировини.
- Калькуляцію виробів та ціни на них.
- Стандарти та технічні умови на продукти, сировину.
- Правила та терміни зберігання продуктів, сировини
- види технологічного обладнання, принцип роботи, технічні характеристики та умови його експлуатації.
- економіку громадського харчування.
- Організацію оплати та стимулювання праці.
- основи організації праці.
- Законодавство про працю.
- правила внутрішнього трудового розпорядку.
- правила та норми охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та протипожежного захисту.
Ключова інформація
• Лідерські якості
• Відповідальність
• Навички управління персоналом
• Організованість
• Самодисципліна
Навчалась в 2 закладах
Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова
Економіка підприємства
Миколаївка, Миколаївська обл., 2016
Миколаївський коледж бізнесу і права Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
технолог харчових технологій
Миколаїв, 2004
Володіє мовами
Англійська
середній
Російська
вільно
Турецька
середній
Українська
середній
Курси, тренінги, сертифікати
бухгалтерскі
Миколаїв, 2005
Основі бухгалтерії 1С, діловодство
Додаткова інформація
Водійське посвідчення
Є в наявності автомобіль, водієві права категорії В
Лора
Лора
Керівник відділу

Миколаїв
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 19 годин тому