Працював в 11 компаніях   26 років 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Керуючий приватним готелем, Монако

Приватна особа

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років

02.2017 - 01.2022

Операційний директор мережі кафетерій/ бар

Fourpoints Food Ltd, Cyprus

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 4 місяці

09.2013 - 12.2016

F&B директор

Bristol Alpine, Вілляр сюр Оллон, Швейцарія

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 5 місяців

03.2012 - 07.2013

Директор проекту ресторану

ТОВ "ЛАЧЧЕНТЕ ГРУП"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 2 місяці

01.2010 - 02.2012

F&B директор

ТОВ "АЛСАРТ ГРУП"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 7 місяців

05.2007 - 11.2009

Директор F&B департаменту

ТОВ " Столична Судноплавна Компанія" м.Київ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки

06.2005 - 05.2007

Директор ресторану

ТОВ "К-2" Ресторан "Царське Село"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 4 місяці

03.2002 - 06.2005

Директор департаменту кейтетерінга

ТОВ "ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторан " Le Grand Cafe"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 7 місяців

06.2000 - 12.2001

Заступник Генерального директора

ТОВ " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторани "STUDIO" "Le Grand Cafe"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 6 місяців

01.1998 - 06.2000

Старший адміністратор ресторану

ТОВ "ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторан " STUDIO"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки

02.1996 - 01.1998

Адміністратор ресторану

ТОВ "ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторан "STUDIO"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 5 місяців

10.1994 - 02.1996

Ключова інформація


  • Моніторинг ефективності роботи ресторану
  • Організація та проведення нарад
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Взаємодія з постачальниками та клієнтами
  • Ведення облікової документації
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Контроль за виконанням планів та завдань
  • Розробка та впровадження стратегій розвитку ресторану
  • Керівництво та координація роботи ресторану
  • Ведення ділових переговорів

  • Організація заходів
  • Комунікабельність
  • Стресостійкість
  • Організованість
  • Чесність
  • Доброзичливість
  • Порядність
  • Користувач 1С
  • Storehouse
  • MS Office
  • MS Excel/Word
  • Розробка та впровадження стратегій розвитку ресторану
  • Керівництво та координація роботи ресторану
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Контроль за виконанням планів та завдань

Навчався в 1 закладі

Київський Міжнародний Університет цивільної авіації

Київський Міжнародний Університет цивільної авіації, , ФАРЕО

1993

Володіє мовами

Англійська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Французька

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Професіональні програми, Веб- семінари, тренінги

2021

Постійне професійне навчання, проведення як своїх навчальних програм так і навчання за спеціальними професійними програмами на регулярній основі

M&S Group, Лімассол, Кіпр

2013

Програма " Операційне управління мережі кафетерій/бар" Період навчання: 6 місяців

Практичний курс підвищення кваліфікації "Ефективне управління рестораном"

2010

м.Київ, 3 місяці

Теоритично- практична програма "Управління продажами"

2002

Теоритично- практична програма "Управління продажами"

2002

м.Київ, 3 місяці

CEFPPA, м.Страсбург

1999

Теоритично- практичний курс за програмою "Сомельє. Винна карта ресторану* Період навчання: 6 місяців

CEFPPA, м. Страсбург

1994

Теоритично- практична програма "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" за спеціальністю "Менеджер ресторану " Період навчання: 1993-1994 рр (1 рік 9 місяців)

Додаткова інформація

Основні пов'язані обов'язки

- Управлінні та контроль ефективної роботи ресторану
- Формування команди ресторану - набір, навчання, адаптація на робочому місці та мотивація команди
- Забезпечення високих стандартів обслуговування гостей
- Бюджетування, планування оптимізація та виконання основних фінансових показників
- Ведення звітності операційної діяльності ресторану згідно встановлених стандартів компанії
- Контроль за раціональним використанням матеріальних та фінансових ресурсів
- Забезпечення відповідного технічного та санітарного стану ресторану
- Участь в маркетингових ініціативах по просуванню ресторану та збільшенню продажів
- Взаємодія з контролюючими органами
- Відкриття нових закладів з подальшою організацією, плануванням і координацією операційної діяльності

Костянтин

Директор,ресторану,маркету,готелю, магазину.

Київ

Готовий переїхати: Львів, Одеса, Івано-Франківськ

50 000 грн

53 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Оновлено 4 дні тому