Працював в 11 компаніях 26 років 11 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Керуючий приватним готелем, Монако
Приватна особа
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років
02.2017 - 01.2022
Операційний директор мережі кафетерій/ бар
Fourpoints Food Ltd, Cyprus
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 4 місяці
09.2013 - 12.2016
F&B директор
Bristol Alpine, Вілляр сюр Оллон, Швейцарія
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 5 місяців
03.2012 - 07.2013
Директор проекту ресторану
ТОВ "ЛАЧЧЕНТЕ ГРУП"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 2 місяці
01.2010 - 02.2012
F&B директор
ТОВ "АЛСАРТ ГРУП"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 7 місяців
05.2007 - 11.2009
Директор F&B департаменту
ТОВ " Столична Судноплавна Компанія" м.Київ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки
06.2005 - 05.2007
Директор ресторану
ТОВ "К-2" Ресторан "Царське Село"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 4 місяці
03.2002 - 06.2005
Директор департаменту кейтетерінга
ТОВ "ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторан " Le Grand Cafe"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 7 місяців
06.2000 - 12.2001
Заступник Генерального директора
ТОВ " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторани "STUDIO" "Le Grand Cafe"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 6 місяців
01.1998 - 06.2000
Старший адміністратор ресторану
ТОВ "ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторан " STUDIO"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки
02.1996 - 01.1998
Адміністратор ресторану
ТОВ "ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторан "STUDIO"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 5 місяців
10.1994 - 02.1996
Ключова інформація
- Моніторинг ефективності роботи ресторану
- Організація та проведення нарад
- Розв'язання конфліктних ситуацій
- Взаємодія з постачальниками та клієнтами
- Ведення облікової документації
- Підготовка звітності та аналітики
- Контроль за виконанням планів та завдань
- Розробка та впровадження стратегій розвитку ресторану
- Керівництво та координація роботи ресторану
- Ведення ділових переговорів
- Організація заходів
- Комунікабельність
- Стресостійкість
- Організованість
- Чесність
- Доброзичливість
- Порядність
- Користувач 1С
- Storehouse
- MS Office
- MS Excel/Word
- Розробка та впровадження стратегій розвитку ресторану
- Керівництво та координація роботи ресторану
- Підготовка звітності та аналітики
- Контроль за виконанням планів та завдань
Навчався в 1 закладі
Київський Міжнародний Університет цивільної авіації
Київський Міжнародний Університет цивільної авіації, , ФАРЕО
1993
Володіє мовами
Англійська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Французька
базовий
Російська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Українська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Курси, тренінги, сертифікати
Професіональні програми, Веб- семінари, тренінги
Постійне професійне навчання, проведення як своїх навчальних програм так і навчання за спеціальними професійними програмами на регулярній основі
M&S Group, Лімассол, Кіпр
Програма " Операційне управління мережі кафетерій/бар" Період навчання: 6 місяців
Практичний курс підвищення кваліфікації "Ефективне управління рестораном"
м.Київ, 3 місяці
Теоритично- практична програма "Управління продажами"
Теоритично- практична програма "Управління продажами"
м.Київ, 3 місяці
CEFPPA, м.Страсбург
Теоритично- практичний курс за програмою "Сомельє. Винна карта ресторану* Період навчання: 6 місяців
CEFPPA, м. Страсбург
Теоритично- практична програма "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" за спеціальністю "Менеджер ресторану " Період навчання: 1993-1994 рр (1 рік 9 місяців)
Додаткова інформація
Основні пов'язані обов'язки
- Формування команди ресторану - набір, навчання, адаптація на робочому місці та мотивація команди
- Забезпечення високих стандартів обслуговування гостей
- Бюджетування, планування оптимізація та виконання основних фінансових показників
- Ведення звітності операційної діяльності ресторану згідно встановлених стандартів компанії
- Контроль за раціональним використанням матеріальних та фінансових ресурсів
- Забезпечення відповідного технічного та санітарного стану ресторану
- Участь в маркетингових ініціативах по просуванню ресторану та збільшенню продажів
- Взаємодія з контролюючими органами
- Відкриття нових закладів з подальшою організацією, плануванням і координацією операційної діяльності
Костянтин
Костянтин
Директор,ресторану,маркету,готелю, магазину.

Київ
Готовий переїхати: Львів, Одеса, Івано-Франківськ
Активно шукає роботу
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Оновлено 4 дні тому