Працював в 9 компаніях   8 років 3 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Видавництва та Поліграфія

Менеджер проектів

Binokl

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

10.2023 - 10.2024

Формування бачення продукту, стратегії його розвитку, ключових метрик. Ведення проєкту будівництва та створення кав’ярні. Ведення переговорів, планування та моніторинг обсягу робіт, вимог, графіку, ресурсів і бюджету проєкту. Відстеження бюджетів будівництва, кошторисів для повного контролю проєкту та затвердження всіх змін у ньому, включаючи замовлення на внесення змін, запити на оплату та рахунки від субпідрядників. Розв'язання поточних питань. Розробка меню бару, впровадження нових позицій меню, керування персоналом закладу.

  • Планування та управління проектами
  • Встановлення завдань та контроль їх виконання
  • Взаємодія з командою проекту та зацікавленими сторонами
  • Управління бюджетом та ресурсами проекту
  • Моніторинг прогресу та вирішення проблем
  • Аналіз ризиків та вжиття заходів щодо їх мінімізації
  • Підготовка звітів та презентацій для керівництва
  • Керівник напрямку бару

    Cafe 128

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    1 рік 10 місяців

    10.2020 - 08.2022

    Створення концепції, проробки та оновлення меню бару. Створення технологічних карт. Організація роботи бару. Підбір обладнання та посуду. Заявки та поставки. Створення чек-листів бару. Створення посібних таблиць для працівників залу та бару. Проведення дегустацій кави та чаю для співробітників. Участь у відборі постачальників та оцінці зразків чаю та кави з різних країн. Навчання команди компанії щодо особливостей кавової та чайної культури. Створення навчальних матеріалів, проведення лекцій та майстер-класів. Консультування команди щодо трендів у сфері кавової та чайної культури, розробка асортименту для закладів. Допомога в розробці контенту для соціальних мереж.

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Засновник та керівник мережі кав`ярень

    Kohana Kava

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    2 роки 9 місяців

    05.2017 - 02.2020

    Проведення аналізу роботи закладів, створення планів подальшого їх розвитку. Слідкування за товарообігом закладів: замовлення, інвентаризації, списання, переміщення, пошук нових постачальників та вирішення форс-мажорних ситуацій з обраними. Проведення співбесід, стажування, тренінгів для персоналу, розпис правил поведінки з гостями закладу і в самому закладі, та концепція приготування класичних напоїв і не тільки. Розширення меню, створення нових напоїв, введення нових товарів для збільшення середнього чеку, підключення нових постачальників.

  • Планування та організація своєї роботи
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Керуючий партнер, керівник проекту з запуску кав'ярні

    The Journalist

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    3 роки 6 місяців

    07.2016 - 01.2020

    Ведення проєкту будівництва та створення кав’ярні. Ведення переговорів, планування та моніторинг обсягу робіт, вимог, графіку, ресурсів і бюджету проєкту. Відстеження бюджетів будівництва, кошторисів для повного контролю проєкту та затвердження всіх змін у ньому, включаючи замовлення на внесення змін, запити на оплату та рахунки від субпідрядників. Розв'язання поточних питань. Розробка меню бару, впровадження нових позицій меню, керування персоналом закладу.Планування та управління проектамиВстановлення завдань та контроль їх виконанняВзаємодія з командою проекту та зацікавленими сторонамиУправління бюджетом та ресурсами проектуМоніторинг прогресу та вирішення проблемАналіз ризиків та вжиття заходів щодо їх мінімізації

    Проєктний менеджер. Організатор гастро фестивалів

    Всі.Свої (Food Market)

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    1 рік 6 місяців

    11.2016 - 05.2018

    З нуля побудував мережу кав'ярень і закладів харчування на фудмаркеті фестивалю.Підготовка концепцій та пропозицій. Ведення бюджету та виставлення рахунків. Дослідження та переговори з постачальниками та підрядниками. Управління всім персоналом (координатори заходів, кейтерингові, технічні працівники тощо).

  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Менеджер по роботі з партнерами

    The City Coffee Guide

    Видавництва та Поліграфія

    2 місяці

    09.2016 - 11.2016

    Побудував комунікацію з партнерами для City Coffee Guide. Ведення переговорів, планування та моніторинг обсягу, вимог, графіку, ресурсів і бюджету проекту.Керівництво робочою групою (дизайнери, контент, PR, digital, підтримка), контроль результатів. Контроль реалізації проектів на всіх етапах.

    Керівник проекту із запуску кав'ярні

    Cafe Select

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    4 місяці

    04.2016 - 08.2016

    Ведення проєкту з будівництва кафе та створення бару. Допомога власникам та консультування на етапі перед відкриттям. Розробка стандартів бренду та процедур для всіх відділів, створення чек-листів Розроблені та реалізовані стратегічні операційні плани. Підібраний та навчений персонал. Розробив графік та керував виконанням.

    Керівник проекту із запуску кав'ярні/шеф бариста

    Frank Coffee

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    4 місяці

    04.2016 - 08.2016

    Старший бариста

    ONE LOVE coffee

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    1 рік 3 місяці

    06.2014 - 09.2015

    Ключова інформація

    • організація дегустацій, майстер класів, виступів музик
    • організація та управління фуд кортом на 10+ учасників
    • організація короткострокових курсів навчання для команд проектів
    • управління не IT проектами в сфері хорека
    • формування команди
    • робота з постачальниками та підрядниками
    • розробка мережевих пропозицій
    • розробка меню напоїв для закладів громадського харчування
    • управління кав'ярнями
    • супровід відкриття закладів з 0 і до повністю робочого закладу

    Володіє мовами

    Англійська

    середній

    Курси, тренінги, сертифікати

    СЕО Ресторанного бизнесу

    2024

    фінансове планування 

    управління командами

    управління ключовими показниками

    DAO PM

    2022

    визначення оптимального фреймворку для побудови проекту

    побудова таймлайнів, дорожніх карт проекту, діаграмм Ганта

    оцінка проекту

    декомпозиція задач та структурування WBS 

    Dmytro

    Івент/проектний менеджер

    Київ

    34 роки

    Активно шукає роботу

    повна зайнятість

    Оновлено 3 години тому