Працював в 6 компаніях 18 років 11 місяців
Торгівля роздрібна / Retail, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Промисловість та Виробництво
Обвалювальник м'яса
METRO Україна
Торгівля роздрібна / Retail
1 рік 2 місяці
11.2024 - до теперішнього часу
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Завідувач виробництвом
ТОВ УГХТ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 4 місяці
11.2019 - 02.2022
- Керівництво та координація роботи виробничого підрозділу
- Організація та контроль за проведенням виробничих процесів
- Ведення облікової документації
- Взаємодія з іншими відділами компанії
- Моніторинг ефективності роботи виробничого підрозділу
Обвалювальник м'яса
Zaklady Miesne Zakrzewscy
Промисловість та Виробництво
5 місяців
05.2019 - 10.2019
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
менеджер відділу кулінарія
Щирий Кум
Торгівля роздрібна / Retail
4 місяці
02.2019 - 05.2019
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Завідуючий виробництвом
ТОВ Кью. Еф. Ем. Кейтерінг
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 1 місяць
01.2016 - 01.2019
- Керівництво діяльністю підрозділу або установи
- Контроль за виконанням планів та завдань
- Ведення облікової документації
- Взаємодія з іншими відділами та підрозділами
- Розв'язання конфліктних ситуацій
- Контроль за дотриманням правил та норм
Завідувач виробництвом
ТОВ УГХТ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 років 6 місяців
07.2004 - 12.2015
Навчався в 1 закладі
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
факультет харчування
Донець, 2004
Иван
Иван
завідувач виробництвом підприємства харчування, інженер-технолог

Київ
Працює, але відкритий для пропозицій
повна зайнятість
Оновлено 6 днів тому