Працював в 6 компаніях   18 років 11 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Промисловість та Виробництво

Обвалювальник м'яса

METRO Україна

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 2 місяці

11.2024 - до теперішнього часу

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Завідувач виробництвом

ТОВ УГХТ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 4 місяці

11.2019 - 02.2022

  • Керівництво та координація роботи виробничого підрозділу
  • Організація та контроль за проведенням виробничих процесів
  • Ведення облікової документації
  • Взаємодія з іншими відділами компанії
  • Моніторинг ефективності роботи виробничого підрозділу

Обвалювальник м'яса

Zaklady Miesne Zakrzewscy

Промисловість та Виробництво

5 місяців

05.2019 - 10.2019

  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

менеджер відділу кулінарія

Щирий Кум

Торгівля роздрібна / Retail

4 місяці

02.2019 - 05.2019

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Завідуючий виробництвом

ТОВ Кью. Еф. Ем. Кейтерінг

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 1 місяць

01.2016 - 01.2019

  • Керівництво діяльністю підрозділу або установи
  • Контроль за виконанням планів та завдань
  • Ведення облікової документації
  • Взаємодія з іншими відділами та підрозділами
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Контроль за дотриманням правил та норм

Завідувач виробництвом

ТОВ УГХТ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 років 6 місяців

07.2004 - 12.2015

Керував виробництвом, відповідав за планування та координацію виробничих процесів. Організовував роботу персоналу, забезпечуючи виконання завдань в строк та відповідно до стандартів якості. Впроваджував і вдосконалював процеси з метою підвищення продуктивності та оптимізації витрат. Результативно керував виробництвом, досягаючи покращення ефективності та забезпечуючи високу якість продукції.

Навчався в 1 закладі

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

факультет харчування

Донець, 2004

Иван

завідувач виробництвом підприємства харчування, інженер-технолог

Київ

43 роки

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 6 днів тому