Працювала в 1 компанії   3 роки 1 місяць

Освіта

Кухар

приватні школи О.Вєдєрнікової

Освіта

3 роки

09.2021 - 09.2024

  • Приготування страв згідно з меню
  • Контроль за якістю продукції
  • Ведення кухонного інвентаря
  • Дотримання рецептур та технологій
  • Підтримка чистоти на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Планування меню
  • Замовлення продуктів та інвентарю
  • Ведення документації по продуктах
  • Участь у розробці нових страв

Навчалась в 1 закладі

КНТЕУ

Технологія харчування

Київ, 2004

Марина Володимирівна

Кухар

Київ

40 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому