Працював в 4 компаніях 16 років 10 місяців
Промисловість та Виробництво
Провідний інженер-технолог молочної промисловості
ТОВ "ЄКО КОМ"
Промисловість та Виробництво
5 років 6 місяців
06.2019 - до теперішнього часу
Розробка технологічних схем молочного виробництва, технологічне проектування нових ліній, цехів та підприємств переробки молока та виробництва молочних продуктів.
Розробка плану модернізації чи реконструкції підприємства.
Участь у розробці та модернізації обладнання.
Розробка графіків часу виробничого циклу (гармонограма).
Розробка 3D планів розміщення та обв'язування обладнання.
Розрахунок матеріалів та ресурсів для проекту.
Контроль закупівлі матеріалів для реалізації проекту.
Реалізація проекту, шефмонтаж обладнання та пусконалагоджувальні роботи.
Запуск виробничих ліній, випуск продукції.
Навчання персоналу роботі на обладнанні та елементам управління автоматичних ліній виробництва молочних продуктів.
Технологічний супровід нових ліній та існуючих виробництв.
Головний технолог
F/X SIYOB-SHAVKAT-ORZU (Узбекистан)
Промисловість та Виробництво
4 роки
05.2015 - 05.2019
Запуск виробництва твердих та напівтвердих сирів, вершкового масла, спредів, плавленого сиру.
Навчання персоналу для самостійної роботи.
Впровадження у виробництво нових видів продукції та технологій.
Розробка нових видів сирів.
Оптимізація існуючих процесів та технологій.
Підвищення рівня санітарії цеху.
Збільшення термінів придатності продукції.
Модернізація виробництва.
Реконструкція існуючого заводу, для збільшення потужності переробки молока з 30 т/добу до 150 т/добу.
Розробка планів нових приміщень та цехів.
Перемовини з постачальниками обладнання для переробки молока та виробництва сухої молочної сироватки.
Розробка технологічних інструкцій, технічних умов та ін.
Завідуючий виробництвом, технолог
ООО "Молград" (Брянськ)
Промисловість та Виробництво
4 місяці
01.2015 - 05.2015
Запуск нового виробництва сирів, масла, спредів.
Запуск нових видів сиру.
Розробка нових видів спредів.
Підбір та навчання персоналу, для забезпечення випуску стандартної продукції, згідно з заявками.
Повний контроль та управління виробництвом від приймання молока до відвантаження готової продукції.
Начальник сироробного цеху
ДП "Мілкіленд-Україна"
Промисловість та Виробництво
6 років 9 місяців
03.2008 - 12.2014
Пройшов шлях від аппаратника приймально-аппартного цеха до начальника цехів.
Начальник зміни
Забезпечення роботи всіх цехів підприємства протягом всієї робочої доби від приймання молока до передачі готової продукції на склад.
Контроль за санітарним станом цехів, обладнання.
Контроль за виконанням планів виробництва.
Контроль та коригування технологічних аспектів виробництва сирів, сепарування, пастеризації та зберігання молока; приготування суміші для сиру.
Участь у запуску виробництва сирних продуктів (заміна молочного жиру рослинним).
Відрядження на інші підприємства компанії для участі у контрольних виробленнях продукції.
Закордонні відрядження на підприємства компанії для налагоджування виробництва.
Начальник сироробного цеху
Забезпечення роботи цеху з виробництва сирів, його господарську діяльність, контроль та коригування технологічних вимог під час виробництва.
Управління персоналом цеху до 80 осіб.
Технолог підприємства
Контроль та коригування технологічних режимів виробництва сирів та сухої молочної сироватки.
Розподіл прийнятої молочної сировини на виробництво.
Аналіз витрат сировини та матеріалів при виробництві.
Аналіз ,контроль та робота над зниженням втрат при виробництві.
Майстер зміни цеху виробництва сиру
Забезпечення виробництва сирів відповідно до плану та нормативних вимог на зміні.
Управління зміною 20 осіб.
Майстер приймально-апаратного цеху
Забезпечення приймання, сортування (близько 250-300 т на добу), зберігання та переробки молока (сепарування, нормалізація, теплова обробка) для виробництва сирів, очищення та сепарування молочної сироватки протягом робочої зміни.
Облік витрат сировини, втрат під час виробництва.
Аппаратник приймально-аппаратного цеху
Приймання, розподіл, сепарування, нормалізація, теплова обробка молока, очищення, сепарування, зберігання молочної сироватки протягом робочої зміни.
Ключова інформація
Досвід у виробництві молочної продукції понад 16 років
Навчався в 2 закладах
Національний університет харчових технологій
Технологія зберігання, консервування та переробки молока, Спеціаліст
Київ, 2011
Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Виробництво молочних продуктів, Технік-технолог
Харків, 2008
Володіє мовами
Англійська
базовий
Російська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Додаткова інформація
Комп'ютерні навички
Досвідчений користувач AutoCad, Revit, 1С, Word, Excel
Водійське посвідчення
Водій категорії В (9 років досвіду)
Євген Сергійович
Євген Сергійович
Сировар
Інші країни
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому