Працювала в 1 компанії   -122 роки

Промисловість та Виробництво

Майстер зміни

Житомирський м’ясокомбінат, ТОВ

Промисловість та Виробництво

2 роки 10 місяців

02.2022 - 01.1900

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Ірина

Менеджер, адміністратор, майстер, комірник

Житомир

25 000 грн.

31 рік

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому