Працювала в 1 компанії -122 роки
Промисловість та Виробництво
Майстер зміни
Житомирський м’ясокомбінат, ТОВ
Промисловість та Виробництво
2 роки 10 місяців
02.2022 - 01.1900
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Ірина
Ірина
Менеджер, адміністратор, майстер, комірник
Житомир
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому