Працював в 9 компаніях   8 років 4 місяці

Торгівля роздрібна / Retail, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Комірник

ТОВ Ніка Вест Оіл

Торгівля роздрібна / Retail

7 місяців

03.2024 - 10.2024

Ведення бази BAF (1C), прийом товару (автозапчастини), внесення інформаці в 1C, видача товару, створення повернень на постачальників, робота з документами.

Логіст

ЮНІК ТРЕЙД

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

11 місяців

03.2023 - 02.2024

Планування роботи водіїв та планування маршрутів (в системі TMS) по м. Львів та області, робота з документами та звітами, розрахунок заробітної плати. Планування ремонту та ТО автомобілів, робота з постачальниками послуг, подача рахунків на оплату. Приймання участі в доставці товару за форс-мажорних обставин.

Завідувач складу

JYSK

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 4 місяці

10.2020 - 02.2023

Прийом та видача товару, управління складськими запасами, проведення інвентеризацій, ведення документації по прийому товару, доставок, руху товару між магазинами. Підтримання порядку на складі, дотримання норм протипожежної безпеки та норм техніки безпеки. Виконання обов'язків старшого зміни: складання плану на день, контроль виконання завдань працівниками магазину, вирішення поточних питань під час робочого дня, формування документів по касовій дисципліні. Продаж та обслуговування згідно стандартів компан

Старший фахівець з координації роботи відділу транспортного забезпечення

АТ Концерн Галнафтогаз

Торгівля роздрібна / Retail

1 місяць

09.2020 - 10.2020

Видача паливних карток, контроль використання пального, падаюча звітності щодо використання пального. Робота в 1С: внесення нових автомобілів та норм списання палива, внесення нових агрегатів та закріплення за автомобілями, створення ремонтних листів. Перевірка рахунків від підрядних СТО, підтвердження та перевірка відряджень працівників.

Заступник керівника складу (з обов’язками логіста)

ТОВ Даліс Аутомотів Груп

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 3 місяці

06.2018 - 09.2020

Оформляння та перевірка всіх документів, що необхідні для виконання рейсів автотранспортом підприємства (шляхові документи, маршрутні листи, документи в дорогу, товаро-транспортні накладні і т.д.). Організувати роботу власного автотранспорту підприємства: слідкувати за його оптимальною завантаженістю, ефективною і своєчасну доставку вантажів, контроль графіку відряджень, рейсів по містах, а також маршрутів по програмі GPS трекінгу. Контроль якості роботи водіїв – відрядження та кур’єрів. Вирішення поточних питань під час відряджень (комунікація з екіпажами та менеджерами). Слідкування за дотриманням чіткого графіку їх роботи. Здійснювати контроль по укомплектуванню автомобілів. Виконувати всі необхідні дії для безперебійного логістичного процесу по переміщенню товарів між складами підприємства. Видача та контроль використання пального. Здійснювати нагляд за технічним станом та обслуговування автотранспорту підприємства. Виконувати своєчасно ремонтні роботи по автотранспорту підприємства, робота з сервісами ТО, створення графіків планових ТО так і швидка організація ремонту непланових поломок транспорту

Комірник

ТОВ Даліс Аутомотів Груп

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

5 місяців

01.2018 - 06.2018

Відбір товару по ТСД (Терминал сбора данных 1С), перевірка та сортування відправлень по маршрутах кур'єрської доставки компанії, прийом товару по ТСД та його виставка по прописаним місцям на стелажах (адресне зберігання товару на стелажах), проведення інвентаризацій.

Комірник

JYSK

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 1 місяць

11.2016 - 12.2017

Прийом товару, проведення інвентерезацій, ведення складської документації, підтримання порядку на складі, видача товару клієнтам та на доставки. Виконувати обовязки старшого зміни, ведення касової документаці та виписка безготівкових рахунків. Контроль за пожежною безпекою торгового залу та складу, також за охороною праці.

Завідувач відділу

JYSK

Торгівля роздрібна / Retail

1 місяць

09.2016 - 10.2016

Консультації клієнтів, обслуговування на касі, підтримання порядку на відділі згідно концепції і планограм.

Продавець-консультант

JYSK

Торгівля роздрібна / Retail

2 місяці

07.2016 - 09.2016

  • Консультування покупців
  • Реалізація товарів
  • Оформлення продаж
  • Підтримка порядку в торговому залі
  • Забезпечення якісного обслуговування клієнтів

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Категорія В

Михайло

Завідувач складом

Львів

35 000 грн.

28 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 5 днів тому