Працював в 2 компаніях   10 років 5 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Су шеф

time to Eat

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років 10 місяців

11.2018 - 09.2024

• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею

Су шеф

tres

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 5 місяців

04.2014 - 09.2018

• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації

Ключова інформація

• Навички роботи на кухні
• Чистота та організація
• Уважність
• Відповідальність
• Стресостійкість
• Кухар гарячого процесу

Навчався в 1 закладі

Державний навчальний заклад "Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області"

кухар/кондитер

Ніжин, 2007

Віталій

Кухар універсал

Ірпінь

45 000 грн.

35 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому