Працював в 2 компаніях 10 років 5 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Су шеф
time to Eat
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 10 місяців
11.2018 - 09.2024
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
Су шеф
tres
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 5 місяців
04.2014 - 09.2018
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
Ключова інформація
• Навички роботи на кухні
• Чистота та організація
• Уважність
• Відповідальність
• Стресостійкість
• Кухар гарячого процесу
• Чистота та організація
• Уважність
• Відповідальність
• Стресостійкість
• Кухар гарячого процесу
Навчався в 1 закладі
Державний навчальний заклад "Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області"
кухар/кондитер
Ніжин, 2007
Віталій
Віталій
Кухар універсал
Ірпінь
повна зайнятість
Оновлено 2 місяці тому