Працювала в 1 компанії   5 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Кухар гарячого цеху

Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

05.2024 - 09.2024

  • Приготування страв на гарячій кухні
  • Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
  • Підтримка чистоти на робочому місці
  • Взаємодія з іншими відділами кухні
  • Гарантування безпеки харчових продуктів
  • Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
  • Планування меню спільно з шеф-кухарем
  • Вероніка

    Диспетчер-логіст

    Тернопіль

    18 років

    Активно шукає роботу

    повна зайнятість

    Оновлено 6 днів тому