Працювала в 5 компаніях   11 років 2 місяці

Промисловість та Виробництво

Інженер–лаборант, технологічний контроль

Lantmannen Axa

Промисловість та Виробництво

5 років

04.2019 - 04.2024

•Контроль випуску якісної та безпечної продукції на всіх етапах виробництва (лабораторний контроль). •Контроль роботи персоналу спільно з начальником зміни щодо якості продукції, дотримання технологічних параметрів процесів, дотримання відповідних температурних режимів, недопущення перехресного забруднення, правил зберігання і роботи з алергенами, виконання всіх діючих інструкцій та специфікацій в залежності від країни-замовника продукції, взаємодія з іншими підрозділами підприємства. •Робота з невідповідною продукцією - прийняття рішень щодо утилізації чи можливості переробки, надання «статусу». •Робота на результат. Оперативне реагування та прийняття рішень у критичних ситуаціях. Безпосередня робота зі специфікаціями, контроль санітарного стану виробничих приміщень та дотримання персоналом вимог щодо особистої гігієни.

Майстер цеху

ТОВ "Тема-Б" (Fozzy Group)

Промисловість та Виробництво

2 роки 2 місяці

10.2016 - 12.2018

•Підбір персоналу та організація роботи цеху (у підпорядкуванні 25 чол.) •Контроль за виконанням технологічних інструкцій та санітарних норм працівниками цеху. Проведення санітарних днів. Контролювання чистоти як виробничих, так і побутових, підсобних приміщень, координація роботи прибиральниць. Підготовка до проходження аудитів. •Контроль випуску якісної продукції, своєчасне реагування та попередження випуску бракованої продукції. У разі потреби – зміна (коригування) параметрів роботи автоматичної лінії (Потужність лінії в середньому 1000 кг/год, виробництво продукції за 12 год. роботи – 10-13,5 тонн продукції). Організація роботи на фасувальній дільниці. •Проведення інвентаризації (товарно-матеріальні цінності, пакувальні та допоміжні матеріали). •Чіткий контроль за виконанням плану виробництва та узгодження своїх дій із керівництвом підприємства, взаємодія з іншими підрозділами підприємства (склад, виробнича лабораторія, відділ кадрів).

Начальник лабораторії

ТОВ "Волнат Глобал"

Промисловість та Виробництво

5 місяців

11.2015 - 04.2016

•Організація вимірювальної виробничої лабораторії "з нуля". •Контроль якості сировини, готової продукції. Контроль температурних умов зберігання сировини, готової продукції у складських приміщеннях. •Контроль за дотриманням санітарних норм і правил на виробничих дільницях. Контроль дотримання процесів миття та дезінфекції. Входила до складу групи харчової безпеки (НАССР). •Співпраця із зовнішніми акредитованими лабораторіями.

Завідувач лабораторії

ПП «Деліція»

Промисловість та Виробництво

2 роки 9 місяців

02.2013 - 11.2015

•Контроль якості сировини, готової продукції. •Контроль якості та дотримання стандартів виробництва напівфабрикатів. •Робота із поверненнями продукції. •Контролювала температурні умови зберігання сировини, напівфабрикатів, готової продукції у складських приміщеннях. •Заповнення специфікації у програмі 1С. •Контроль за дотриманням санітарних норм і правил на виробничих дільницях. •Створення та оформлення Декларації виробника. •Участь у розробці нових видів продукції, у пробному випіканні, заповнення технологічних карток. Співпраця із зовнішніми акредитованими лабораторіями. Член групи ХБ (НАССР). •Заповнення паспортів товарів (для роздрібних мереж).

Лаборант

РЦ "Плюс"

Промисловість та Виробництво

6 місяців

05.2012 - 11.2012

Аналіз якості сировини за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Робота з лабораторним обладнанням: роторний випарник, титратор, дистилятор, апарат Чижової, сухожарна баня та ін. Робота з нормативними документами: ГОСТ, СОП, ISO 9001, ISO 22000, HACCP.

Ключова інформація

Практичне застосування вимог HACCP на виробництві, включаючи вимоги щодо санітарії та гігієни. Проведення навчань персоналу, підготовка до аудитів. Робота з документацією (ДСТУ, ГОСТ, ДСанПіН, Тех. регламентами, інструкціями). Аналіз актуальності впроваджених процедур та внесення до них змін. Співпраця із зовнішніми акредитованими лабораторіями. Забезпечення виготовлення якісного та безпечного продукту. Дотримання та виконання плану виробництва. Вміння керувати персоналом, переконувати та наводити аргументи.

Навчалась в 1 закладі

Національний університет харчових технологій

Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів/ факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв

Киев, 2012

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

"Практичне впровадження ISO 22000"

2017

Курс ОП

2017

"Нова версія стандарту ISO 9001:2015"

2015

"Матеріали та технології виробництва упаковки для харчових продуктів"

2015

Загальний курс ОП

2015

Українська асоціація якості, Клуб лідерів якості Укр. "Самооцінка підприємств за моделлю EFQM"

2013

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

Вільне володіння ПК, офісні програми, 1С.

Личные качества

Відповідальність, націленість на результат, прагнення розвитку, лідерські якості, вміння знайти вихід у критичних ситуаціях, спірних питаннях, доброта, дружелюбність.

Увлечения и интересы

Театр, квіти

Галина Олександрівна

Інженер з якості

Яготин

Готовий переїхати: Бориспіль

35 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 13 годин тому