Працювала в 4 компаніях   2 роки 5 місяців

Енергетика та Енергоносії, Фінансові послуги

Контролер енергонагляду столу довідок

ПАТ «Хмельницькобленерго»

Енергетика та Енергоносії

1 рік 2 місяці

03.2018 - 05.2019

Консультування споживачів, збір та введення в базу показників.Обслуговування відповідно з планами робіт певну кількість побутових споживачів, закріплених за ним, укладання з ними Договорів. Здійснення постійного контролю за своєчасною сплатою абонентами за спожиту електричну енергію.Видавати споживачам рахунки на оплату спожитої ними електричної енергії. Виявлення відхилення від попереднього споживання електроенергії по окремих споживачах на закріпленій за ним дільниці.Звільнилася за власним бажанням, через переїзд за кордон.

  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Фахівець з обслуговування клієнтів

    ТОВ «Споживчий центр»

    Фінансові послуги

    2 місяці

    01.2018 - 03.2018

    Пошук та залучення нових клієнтів фізичних та юридичних осіб для продажу всього спектру банківських продуктів. Також залучення і консультування клієнтів по кредитним програмам; розрахунок суми позики і складання графіка платежів; оформлення заявки на кредит і перевірка наданих документів; моніторинг платоспроможності клієнтів, оцінка ризиків; формування пакету документів по клієнту; укладання кредитних договорів; контроль використання позичальниками отриманих коштів, супровід виданого кредиту до повного його погашення.Звільнилася за власним бажанням.

  • Консультування клієнтів щодо продуктів та послуг компанії
  • Ведення облікової документації
  • Менеджер з надання кредитів

    ТОВ «Бі Ел Джи Мікрофінанс»

    Фінансові послуги

    4 місяці

    07.2017 - 11.2017

    Залучення і консультування клієнтів по кредитним програмам; розрахунок суми позики і складання графіка платежів; оформлення заявки на кредит і перевірка наданих документів; моніторинг платоспроможності клієнтів, оцінка ризиків; формування пакету документів по клієнту; укладання кредитних договорів; контроль використання позичальниками отриманих коштів, супровід виданого кредиту до повного його погашення; ведення касових операцій; поширення інших банківських послуг.Звільнилася за власним бажанням.

  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Касир-оцінювач універсал

    ТОВ «Ломбард Приват»

    Фінансові послуги

    6 місяців

    12.2016 - 06.2017

    Оцінка виробів, оформлення фінансових договорів застави, пролонгації та операцій викупу. Видача кредитів під заставу виробів з дорогоцінних металів та побутової техніки. Звільнилася за власним бажанням.

  • Планування та організація своєї роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Навчалась в 1 закладі

    Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут

    Фінанси та кредит

    Хмельницький, 2013

    Додаткова інформація

    Особисті якості

    На свої 32 роки, маю багатий досвід роботи у різних сферах. Маю бажання підвищити кваліфікацію та вивчити щось нове. З моїх особистих якостей можу відмітити: чесність, відповідальність, уважність до деталей, пунктуальність та комунікабельність. 1,5 роки прожила та пропрацювала в Польщі, 3 останні роки була у декретній відпустці.  Останнє місце роботи вже у 2024 році після декрету, компанія Автолідер - менеджер зі збуту. Також маю досвід роботи товарознавцем та помічником у відділі кадрів. Частково працювала з базами 1С та Excel. Вмію працювати з касовим апаратом та зітністю. Сім‘я повна, в декрет більше не збираюсь)))))

    Анна

    Адміністратор

    Хмельницький

    15 000 грн.

    32 роки

    Активно шукає роботу

    повна зайнятість, неповна зайнятість

    Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота

    Оновлено 1 годину тому