Працював в 2 компаніях   4 роки 9 місяців

Нерухомість та Девелопмент, Юридичні послуги

Юрисконсульт

Група компаній у сфері управління нерухомістю та інвестування "Dovgiy Family Office"

Нерухомість та Девелопмент

2 роки 1 місяць

09.2022 - до теперішнього часу

1. Юридичний супровід поточної господарської діяльності

Надання правової підтримки в рамках щоденної операційної діяльності компаній групи, зокрема у питаннях господарських правовідносин, договірної роботи та інших аспектів функціонування бізнесу.

2. Перевірка благонадійності контрагентів

Проведення перевірки потенційних контрагентів з метою оцінки їх правової та фінансової стабільності, виявлення можливих ризиків перед укладенням угод.

3. Розробка та правовий аналіз договорів оренди

Підготовка і детальний правовий аналіз договорів оренди комерційної та житлової нерухомості, забезпечення відповідності контрактів законодавству та інтересам компанії.

4. Організація укладення договорів

Координація процесу укладення договорів: підготовка, контроль за підписанням та внесенням до реєстру, а також ведення повного обліку договорів.

5. Супровід угод з купівлі-продажу нерухомості

Правова підтримка угод з купівлі-продажу нерухомості, від проведення юридичної експертизи документів до завершення процесу оформлення прав власності, включно з підготовкою необхідних документів і консультацій.

6. Реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців

Повний юридичний супровід корпоративної роботи групи компаній, включаючи первинну реєстрацію та внесення будь-яких змін до Єдиного державного реєстру.

7. Відкриття банківських рахунків

Організація відкриття банківських рахунків, проведення актуалізації корпоративних даних, отримання електронних довірчих послуг.

8. Підготовка інших документів правового характеру

Складання юридичних документів, таких як листи, претензії, заяви та інші офіційні документи, необхідні для вирішення юридичних питань компанії.

9. Юридичні консультації для внутрішніх департаментів

Надання правових висновків та консультацій на запити внутрішніх департаментів компанії щодо питань господарської та договірної діяльності.

Помічник юриста

Юридична компанія "Юркомфорт"

Юридичні послуги

2 роки 6 місяців

10.2019 - 04.2022

1. Реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Забезпечення повного юридичного супроводу процесу реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а також внесення змін до Єдиного державного реєстру відповідно до вимог чинного законодавства.

2. Розробка цивільно-правових та господарських договорів Підготовка договорів різних видів, таких як договори оренди, поставки, підряду, надання послуг, а також договори змішаної форми, що адаптуються до специфічних вимог клієнта.

3. Вирішення спорів та судове представництво

Підготовка претензій, позовів, заперечень і участь у судових процесах в малозначних справах.

4. Юридичний супровід у публічних закупівлях

Підготовка тендерних пропозицій, скарг до замовника та Антимонопольного комітету України.

5. Взаємодія з контролюючими органами

Супровід у питаннях взаємодії з податковими та іншими контролюючими органами. Реєстрація платників ПДВ та єдиного податку, ведення податкової звітності ФОП, підготовка запитів на отримання індивідуальних податкових консультацій, перевірка законності винесених ППР та їх оскарження, реєстрація касових апаратів (РРО), отримання ліцензій на торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.

6. Надання консультацій та відповідей на інші запити клієнтів

Надання консультацій у письмовій формі, з урахуванням вимог та потреб клієнтів.

Навчався в 2 закладах

НЮУ ім. Ярослава Мудрого

Господарсько-правовий факультет (заочна форма)

Харків, 2021

НЮУ ім. Ярослава Мудрого

Інститут прокуратури та кримінальної юстиції

Харків, 2019

Володіє мовами

Українська

рідна

Додаткова інформація

Особисті якості

Відповідальний, уважний, вимогливий до себе. Розвинене критичне й аналітичне мислення. Відкритість, чесність, постійне прагнення до вдосконалення та навчання.

Мета

Шукаю можливість отримати новий, цінний професійний досвід. Очікуваний розмір заробітної плати від 50 000 гривень. Наявність бронювання буде перевагою.

Богдан

Юрист

Київ

50 000 грн.

26 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 годин тому