Працював в 1 компанії   3 роки 5 місяців

Реклама та PR-послуги

Junior Project Manager, Brand Research

Назву компанії приховано

Реклама та PR-послуги

3 роки 4 місяці

05.2021 - 09.2024

З 2021 року почав роботу у компанії “Business Drive” за спеціальністю фармер акаунтів під мобільні додатки у Facebook та Google
З 2022 року отримав посаду Junior Project Manager, керував процесом виконання завдань у ClickUp, Asana, створення та запуском мобільних додатків.
У 2023 році компанія відкрила нове направлення, у якому я виконував Brand Research - робота з аналізами та пошуком даних, з аналітикою бренду (пошук брендів з проведенням конкурентного аналізу).

Ключова інформація

1) Роботи з відео редакторами, з підготовки знаходження та роботи з рекламними креативами
2) Управління проєктом, контроль зі створення та завантаження мобільних додатків
3) Brand Research, конкурентний аналіз, аналіз ніші, підбір товарів в E-Commerce, аналіз ринку в E-Commerce, аналіз плейсментів Aliexpress, Alibaba, вибір найбільш конкурентних товарів та їх подальший аналіз та визначення найбільш перспективних для подальшої роботи.

Навчався в 1 закладі

Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського

Електромеханика

Кременчуг, 2014

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Українська

рідна

Додаткова інформація

Опыт работы

Junior Project Manager, Brand Research
з 06.2021 по нині- Junior Project Manager
Керував процесом виконання, створення та запуском мобільних додатків. До моїх обов'язків входила робота зі штатними співробітниками, з підрядниками, постановка ТЗ та контроль виконання відповідних процесів з публікації мобільних додатків у Google. До моїх обов'язків входили контроль і постановка завдань дизайнерам, розробникам, фармерам (під які готувалися Google і Facebook акаунти для публікацій мобільних додатків. Перевірка та підготовка (після фарму) акаунтів на видачу. Знайомий з процесами роботи з додатками, а саме, тестування програми на момент розробки (тестування гри за функціоналом - сама гра, функціонал меню (активність кнопок) робота самої гри що б не було багів)
_
Brand Research
Експерт в роботі з аналізами, ресерчем та пошуком даних, з аналітикою бренду (пошук брендів з проведенням конкурентного аналізу) До моїх обов'язків входило пошук конкурентів за заданим запитом: Аналіз їх основних показників: трафіку, продажів, які використовують канали залучення (IG,TT,FB,X тощо) у тому щоб розуміти який той чи інший конкурент є важливим чи ні в подальшому аналізу тобто. Робота з аналізу ніші, робота з аналізу конкурентів, проведення аналізу конкурентів на основі аналізи ніші, в мої обов'язки входило збір ключових запитів у ніші, перевірка доменів через супутні інструменти такі як: SimularWeb, Drobship io, перевірка їх товарів що найбільше продаються, визначення вартості по якому продають ці товари, перевірка кількості надходження трафіку на сайт з товарами та розробка подальшої стратегії на основі отриманих даних. Є досвід спілкування з продавцями, підбір товару, налагодження логістики, обговорення кращих умов (безпосередньо комунікація з продавцем товару на плейсменті Aliexpress, Alibaba тощо, обговорення з ним вимог щодо нашого продукту та проведення всіх дій до моменту вирішення покупки) супровід свого аналізу повним циклом роботи з постачальником на англійській мові.

Анонімний пошукач

Support, Brand Research, Marketing Analyst, Junior Project Manager

Кременчук

Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Харків

20 000 грн.

30 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 години тому