Працювала в 3 компаніях 11 років 4 місяці
Промисловість та Виробництво
Завідуюча лабораторії , мікробіолог
Тов"фруктона - вн"
Промисловість та Виробництво
4 роки
09.2020 - 09.2024
1.розробка методик дослідження.
2. моніторинг та аналіз виконання методик , для підтвердження якості сировини та готової продукції.
3.мікробіологічні та фізико - хімічні дослідження виготовленої продукції , вхідної сировини та матеріалів.
4. реєстрація вхідної сировини , компонентів та матеріалів.
5. закупівля та облік обладнання , реактивів , прекурсорів , поживних середовищ та лабораторного
посуду.
6. організація та відбір проб : сировини , води ( яка використовується на виробництві ) , змивів з
обладнання , ємностей , рук та теходягу персоналу і готової продукції для проведення досліджень ( в том
числі в зовнішніх акредитованих лабораторіях ) .
7. постійний моніторинг виробництва , щодо якості роботи на всіх етапах.
8. вхідний контроль сировини ( заморожена продукція , ароматизатори , барвники , інгредієнти ) .
9. організація своєчасного проведення метрологічних повірок приборів та обладнання лабораторії.
10.організація і координація роботи лабораторії в цілях забезпечення проведення високої якості
досліджень.
11.своєчасна актуалізація нормативно - технічної документації зовнішнього виготовлення.
12. забезпечення виконання підлеглими співробітниками посадових інструкцій по охороні праці.
13. виконання вимог системи менеджменту безпеки харчових продуктів ( смбхп ) , системи
менеджменту якості ( смя ) і затверджених процедур
Лаборант - мікробиолог
Суіп тов сперко - україна
5 років
09.2015 - 09.2020
1.відбір проб води та змівів на підприємстві.
2.мікробіологічні дослідження води , змивів , первинного пакування та готової продукції.
3.приготування та стерилізація поживних середовищ , для проведення досліджень.
4.підготовка ( пакування ) і стерилізація лабораторного посуду.
5.знезараження відпрацьованого матеріалу.
6.участь у розробці нових методик досліджень.
7.мікроскопічні дослідження на виявлення груп мікроорганізмів.
8.робота з цільовими культурами мікроорганізмів
Контролер якості
Суіп тов сперко - україна
2 роки 3 місяці
06.2013 - 09.2015
1.відбір зразків первинного і вторинного пакування , порівняння з шаблонними зразками.
2.відбір готової продукції для досліджень і для зберігання в архіві.
3.відбір зразків води ( яка використовувалась на підприємстві ) .
4.робота з внутрішньою документацією
Ключова інформація
знання 1с , word , excel
Навчалась в 1 закладі
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Природничий
Кам'янець-Подільський, 2009
Володіє мовами
Українська
вільно
Курси, тренінги, сертифікати
принципи насср та їх практична реалізація.нові вимоги до схеми сертифікації стандартів iso 22000 , fssc 22000 ( v5 ) . iso 19011 : 2018 основи організації і проведення внутрішніх аудитів
удосконалення мікробіологічних методик в фармацевтичній галузі курс навчання -
Ірина
Ірина
Керівник лабораторії. Мікробіолог. Контролер якості.
Вінниця
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 тиждень тому