Працював в 1 компанії   1 рік 5 місяців

Реклама та PR-послуги

Таргетолог дистанційно

Targeting Plus+

Реклама та PR-послуги

1 рік 4 місяці

11.2021 - 03.2023

Працював в компанії Тargeting Plus+, Львів (Маркетинг, реклама, PR). Створення та налаштування таргетованої реклами та приведення клієнтів з ФБ&Inst у бізнес клієнта, аналіз конкурентів та оптимізація реклами, створення звітів у Exel. А також створення квіз сайтів.

Вів успішно 5 проектів, на даний час веду 2 власних проекта.

Додаткова освіта та сертифікати - Курси таргетованої реклами "Targetolog Pro" 2021, 6 місяців. Знання і навичкиMS Excel, MS Word, Facebook, Facebook Ads Manager, Реклама, Створення рекламної кампанії у Ads Manager та квіз сайту.

Додаткова інформаціяПрацюю дистанційно за чітко сформованим графіком з 09.00-18.00 з перервою в 1год. Якщо потрібно якомога швидше запустити проект, то працюю цілодобово. Зустрічаюся або зідзвонююся з клієнтами та обговорюю їхні потреби та подальші етапи розвитку рекламної кампанії. Надаю звіти та рекомендації щодо покращення результативності реклами після 7 днів безперервного показу. Також даю гарантію на повернення коштів за налаштування реклами у разі не досягнення результату. Тому, якщо ви зацікавленні чекаю на ваш дзвінок та буду радий співпраці по розвитку вашого бізнесу через соц.мережі Facebook&Instagram.

  • Розробка та впровадження кампаній таргетованої реклами
  • Аналіз ефективності рекламних кампаній
  • Оптимізація рекламних бюджетів
  • Створення та налаштування оголошень
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Проведення тестувань та аналізу результатів

Бодя

Таргетолог дистанційно

Львів

26 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 11 годин тому